• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

napıyonuz kızlar
bugün öğle yemeğimde
mısır ekmeği ve yoğurt var
karpuz ve az biraz kavun.
siz ne yiyorsunuz

Sende girdin mi canim ?
Girdim girmemi hemide ne girmek az kaldı giremiyordum eşim sağolsun okadar stres yaptırdık bana boğazımda rahatsiz sınavdan çıkana kadar öldürdüm boğazım kurumuş su bile alamadım yanıma 6 yanlış 3 bosum var yanlış dediklerimi. 2 tanesinden emin değilim belki dogrudur 50 soruda. 3 de matematik yaptım sozelciyim ya

Girdim girmemi hemide ne girmek az kaldı giremiyordum eşim sağolsun okadar stres yaptırdık bana boğazımda rahatsiz sınavdan çıkana kadar öldürdüm boğazım kurumuş su bile alamadım yanıma 6 yanlış 3 bosum var yanlış dediklerimi. 2 tanesinden emin değilim belki dogrudur 50 soruda. 3 de matematik yaptım sozelciyim ya
Maşallah canım çok iyi yapmisin

Sınavın nasıl geçti inşallah iyi geçmiştir
canım hakkında hayırlısı olsun . inşallah olacak lisans tamamlama senin . güzel geçmiş maşallah.

benim de işte elimden geleni yaptım diyeyim.
diğer arkadaşlara yazdığım gibi.
sayısal çözmek zorundaydım biliyorsun.
az bir süre kalmıştı sınav bitimine .
matematikte de artık soruların hepsini göremesem de türkçeye geçtim.
12 soru oradan işaretledim ki sınav bıttı canım.

inşallah olur . duam öyle. hepimiz istediğim yerlerde olalım inşallah . ve Allah emeklerimizi karşılıksız bırakmasın inşallah.
bizden daha çok emek veren bizden önce yerleşir . nasip kısmet.

sadece 2 kontenjan verilmiş kayıtlanmak istediğim üni den .
olursa o iki kişiden biri olmak istiyorum. :dua:

canım hakkında hayırlısı olsun . inşallah olacak lisans tamamlama senin . güzel geçmiş maşallah.

benim de işte elimden geleni yaptım diyeyim.
diğer arkadaşlara yazdığım gibi.
sayısal çözmek zorundaydım biliyorsun.
az bir süre kalmıştı sınav bitimine .
matematikte de artık soruların hepsini göremesem de türkçeye geçtim.
12 soru oradan işaretledim ki sınav bıttı canım.

inşallah olur . duam öyle. hepimiz istediğim yerlerde olalım inşallah . ve Allah emeklerimizi karşılıksız bırakmasın inşallah.
bizden daha çok emek veren bizden önce yerleşir . nasip kısmet.

sadece 2 kontenjan verilmiş kayıtlanmak istediğim üni den .
olursa o iki kişiden biri olmak istiyorum. :dua:
İnsalla Rabbim nasip eder dua edicem senin için baktın mı sorulara yayınlandı

İnsalla Rabbim nasip eder dua edicem senin için baktın mı sorulara yayınlandı
Allah razi olsun canim benimmm.
sorulara bakmak istemedim aslinda ama bir kaç saat sonra cesaret ettim.baktım.
Fena degil aslinda . Yani belki de olur diyorum. Bu sene cok fazla yorum var sayisal icin. 50 ye düştü ya sorular.
Kaç net , kaç puan getirir .Bunlar ile ilgili yorum da yapamıyorum

puanlarin aciklanmasini bekliyorum.

Bir tarafım olumlu. Bir tarafım ya olmazsa diyor.
Seneye tekrar hazırlayacağım öyle olursa. Seneye hazırlanırken zorlanmam. Konular vs .temel sağlam olacak.

Sen nereyi istiyorsun. Hangi Üni. Örgün mu uzaktan okunuyor .nasil

Allah razi olsun canim benimmm.
sorulara bakmak istemedim aslinda ama bir kaç saat sonra cesaret ettim.baktım.
Fena degil aslinda . Yani belki de olur diyorum. Bu sene cok fazla yorum var sayisal icin. 50 ye düştü ya sorular.
Kaç net , kaç puan getirir .Bunlar ile ilgili yorum da yapamıyorum

puanlarin aciklanmasini bekliyorum.

Bir tarafım olumlu. Bir tarafım ya olmazsa diyor.
Seneye tekrar hazırlayacağım öyle olursa. Seneye hazırlanırken zorlanmam. Konular vs .temel sağlam olacak.

Sen nereyi istiyorsun. Hangi Üni. Örgün mu uzaktan okunuyor .nasil
Örgün istesem de eşim istemiyor kızla ilgilenemezsin diyor ilitam seçmeni istiyor Erzurum da yaşıyorum ben buradaki ilitamda iyi fena değil okulda 10 uzakta arabayla ilitamda olsa örgün de olsa yakın ama saatleri önemlidir derslerin birde kpss ye devam edicem ya hepsi zor olur örgunle ben kabtaslak bir hesap yaptırdım hesap botları var ya sitelerin hemen yeni sisteme uyarlmislar 50 şer soruluk yapmışlar yaklaşık 280 puan falan geliyor aşağıda ols amuhim değil atauni geçen yıl en düşük 248 ile almış 200 kontenjanda düşme var yine gelir diye ümit ediyorum gelmezse tek tercih orası olmaz sonuçta nasip bakalım İstanbul üni de zoomdan falan yapmış gectigiz yıl sistem aynı devam ederse orası da olur her ilde vize ve final sınavları yapılıyormuş bu iyi birşey benim için bakalm değerlendiricem aslında 1 aydirda çalışamıyorum hastalandım kız hastalandı ben derken dersten soğudum iyimi oldu kötümü bilmiyorum da denemelerden de yaklaşık yanlış çıkıyordu en fazla 9 su ama 60 li denemelerdi en zor dedimlerini çözdüm piyasanın elimde bolsa kaldı ihtiyaç nolmaz umarım da olursa gönderebilirim haber vermen yeterli ama bence gerek kalmiycak inşallah kazanacaksın ben inanıyorum

Back