• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Günaydın canlarım nasılsınız
Tatile girdik çok şükür bayram tatilini bekliyoruz gezmek için
Sınava girenlere hayırlı sonuçlar diliyorum, hastalara şifalar inşallah, ne güzel sınav telaşeniz özellikle Safransari Safransari senin sınavını heyecanla bekliyorum inşallah bu sene dilediğin gibi olur canım 🤲
@adilemir bu sene ediz de lgs ye girdimi yoksa daha erken mi

Tatil moduna girdim diyet spor yok evden çıkasım gelmiyor günde 1 kere ekmek almak için çocukları da çıkarıyorum öyle geçiyor

sersum sersum kızcene hayırlı sonuçlar dilerim inşallah dilediği gibi olur

Ada napıyor kızlar haberiniz varmı konuşursanız selam söyleyin özledim🤗😍
Çok sağol canım...
Canim sınav sonucu aciklanmis
Güzel sonuç gelmiştir inşallah.
Beklediğinden bi tık düşük geldi ama iyi istediği olacak inşallah..hele bi taban puanlar da açıklansın..Sağolasın
Sağ ol canimm

Sınav fena değildi.
Ama süre yine yetişmedi
Parçaladım kendimi diyelim :KK53:

Kizcemizin yks açıklamış
Nasıl. Bekledigi gibi mi
Hadi bakalım inşallah istediğin sonuç olur..
Kızımın da oldu inşallah taban puanları bekliyoruz bakalım..

7923427f-9895-445d-aa21-fc2a9fab5ee6.jpg
Kahvaltım..

Çok sağol canım...

Beklediğinden bi tık düşük geldi ama iyi istediği olacak inşallah..hele bi taban puanlar da açıklansın..Sağolasın

Hadi bakalım inşallah istediğin sonuç olur..
Kızımın da oldu inşallah taban puanları bekliyoruz bakalım..
Hayırlı olsun canim çok çok sevindim

Sersumcugum sana destek olmak istiyorum ama sınava az kaldı, çok ugrayamiyacagim buraya. Sınavdan sonra paylaşıma başlarım insallah

Eklentiler

• IMG_20220720_090649.jpg
    IMG_20220720_090649.jpg
    125,4 KB · Görüntüleme: 40
Sersumcugum sana destek olmak istiyorum ama sınava az kaldı, çok ugrayamiyacagim buraya. Sınavdan sonra paylaşıma başlarım insallah
Sağol canımcım kıyamam sen sınava odaklan:KK19:..Başka kimse gelmiyor zaten bizden başka :confused: ..sınav bitsin devam ederiz beraberce..Başarılar diliyorum 10 gün kaldı hadi bakalım...:dua::dua:

Canim sennasilsin ?

Sağol canım.

Ortalama geçti sınav.
Sağol canım benim çok teşekkür ederim sen nasılsın
Haberler de kpss görünce direk aklıma sen geldin birde arkadaşımın oğlu Türkçe öğretmeni bitirdi inşallah rabbim emeklerinizin karşılığını fazla fazla versin hayırlı haberler alırsınız inşallah heyecanla sonuçları beklicem

Safransari Safransari canım kpss iptal edilmiş..Aynı stresi bir kere daha yaşayacaksın zor ama belki de bu senin için daha hayırlısıdır ve yeni sınav daha da güzel geçer inşallah :dua: :dua:

Back