• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

aa
kahvaltıyı geç mi yapıyorsun ondan mı.
öğleni atlayamam mesela . midem kazınır resmen.
Şimdi kahvaltı hazırlıyorum biraZdan yaparım kahvaltımı 🥰
Her zaman değil ama arada yiyorum mesela 4 te işe gidecek eşim ona bişeyler hazırlıyorum onunla yiyorum bazen öğle yemeği niyetine😃

Sabah annemler geldi onlarla kahvaltı yaptık
Patates kızartması
Ciğer kavurma
Peynir
1 dilim ekmek
2 bardak çay
Hepsinden çok az yedim duymadan kalktım😃

Ara
Şekersiz Türk kahvesi
Hurma arası ceviz

Ara
1 bardak çay
3 minik kurabiye

Akşam
1 kase ekşi tarhana çorbası
3 kaşık bulgur pilavı
5 kaşık etli nohut
Ogunler harika

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
4 zeytin
Yarım ay gözleme
1 dilim salam

Ara
1 portakal
1 elma
1 havuç
1 tuzlu kurabiye

Akşam
1 kepçe tavuk çorbası
2 kaşık pirinç pilavı
1 tane karniyarik

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
4 zeytin
Yarım ay gözleme
1 dilim salam

Ara
1 portakal
1 elma
1 havuç
1 tuzlu kurabiye

Akşam
1 kepçe tavuk çorbası
2 kaşık pirinç pilavı
1 tane karniyarik
Afiyet olsun mükemmel görünüyor 🔥

Kahvaltı
Krep
1 bardak çay
2 kaşık kadar Ciğer

Ara
Nescafe
3 tane gofret(mini hoşbeş😃)

Akşam
3 tane Tavuk şinitsel
4 kaşık pirinç pilavı
Biber közleme
1 dilim ekmek

Kahvaltı
Krep
1 bardak çay
2 kaşık kadar Ciğer

Ara
Nescafe
3 tane gofret(mini hoşbeş😃)

Akşam
3 tane Tavuk şinitsel
4 kaşık pirinç pilavı
Biber közleme
1 dilim ekmek
afiyet olsun ikinize de kızlar . menüler güzel . karnım acıktı.
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
4 zeytin
Yarım ay gözleme
1 dilim salam

Ara
1 portakal
1 elma
1 havuç
1 tuzlu kurabiye

Akşam
1 kepçe tavuk çorbası
2 kaşık pirinç pilavı
1 tane karniyarik

Şimdi kahvaltı hazırlıyorum biraZdan yaparım kahvaltımı 🥰
Her zaman değil ama arada yiyorum mesela 4 te işe gidecek eşim ona bişeyler hazırlıyorum onunla yiyorum bazen öğle yemeği niyetine😃
iyi yapıyorsun canım .
4 de işe gidiyorsa polis mi eşin.

kahvaltı yapamadım.
çocuklara yumurtalı ekmek kızarttım. bulgur pilavı yaptım. çay demledim . çıktım evden

kendime biraz bulgur pilavı ve pırasa yemeği getirdim.
1 yeşil elma var . küçük bi şey ama olsun . vitamin.

bir de az önce fıstık yedim . kahvaltı yapmayınca. bitter yerim bir kaç kare . böyle .

sizler ne yediniz .

iyi yapıyorsun canım .
4 de işe gidiyorsa polis mi eşin.

kahvaltı yapamadım.
çocuklara yumurtalı ekmek kızarttım. bulgur pilavı yaptım. çay demledim . çıktım evden

kendime biraz bulgur pilavı ve pırasa yemeği getirdim.
1 yeşil elma var . küçük bi şey ama olsun . vitamin.

bir de az önce fıstık yedim . kahvaltı yapmayınca. bitter yerim bir kaç kare . böyle .

sizler ne yediniz .
Yok güvenlik görevlisi vardiyalı çalışıyor.

Kendine de sandviç filan yapsan vaktin olmuyor mu?

Daha bişey yemedim ben
Kızın altını değiştireceğim gönlünü edeceğim kahvaltı hazırlayacağım filan daha var yani 😂

Yok güvenlik görevlisi vardiyalı çalışıyor.

Kendine de sandviç filan yapsan vaktin olmuyor mu?

Daha bişey yemedim ben
Kızın altını değiştireceğim gönlünü edeceğim kahvaltı hazırlayacağım filan daha var yani 😂
yani aslında olmuyor galiba.
bazen yapıyorum dediğin gibi. genelde öğlen yemeğine odaklıyım. onu getiriyorum mutlaka. ama kahvalıt öğünü için unutuyorum.
kolay gelsin eşine .
çocuk da zor iş tabi. emek istiyor . kolay mı.

Kilo bildirimi yapacak mıyız?
yap canım.
burada şart şurt olayı yok .
daha toplanamadık tam olarak . öncesinde çok kalabalık oluyorduk da.
yaptın yapmadın diye bi şey yok . yapmayanı çıkarmıyoruz da.
gönlüne göre yap .

ama karışırız çok . huyumuz kurusun.:hamarat:

yap canım.
burada şart şurt olayı yok .
daha toplanamadık tam olarak . öncesinde çok kalabalık oluyorduk da.
yaptın yapmadın diye bi şey yok . yapmayanı çıkarmıyoruz da.
gönlüne göre yap .

ama karışırız çok . huyumuz kurusun.:hamarat:
Karışalım zaten yaaa daha çok hevese geliyor insan 😄

81B969C6-6FA2-48DE-85C8-8D55927B9302.webp

Dün kuzenime davetliydim akşam
Yemekten sonra yarım kase puding yedim 4 bardak çay içtim 🤭

yani aslında olmuyor galiba.
bazen yapıyorum dediğin gibi. genelde öğlen yemeğine odaklıyım. onu getiriyorum mutlaka. ama kahvalıt öğünü için unutuyorum.
kolay gelsin eşine .
çocuk da zor iş tabi. emek istiyor . kolay m
Sen nerde çalışıyorsun? Yemekleri evden götürüyorsun yA ondan sordum

Kahvaltımı yaptım
Ispanaklı yumurta
Çok az peynir
1 bardak çay
2 dilim çavdar ekmeği yedim bimde satılan kare olanlardan 😃

Hoşbuldum canım
Kızlar korona oldum yazamadım kusura bakmayın
28 yaşındayım evliyim İstanbul’da yaşıyorum
Boy:1.60
Kilo:62
Hedef kilo: 52
Hoşgeldin
nee güzelllllllllllllllllll

insan özler mi ya.
güzel şeyler yapıyorsan .hayatı dolu yaşıyorsan . günler yetmiyorsa . ee daha ne olsun . mis mis ...
Öyle canım..Darısı başına
Eki Görüntüle 2994486
her gün kar oynamaya indik.
kızçemin önünde durduğu araç benimki. maviliği görünen. :bicak:
abileri de dün gittiler 4 saat mi 5 saat mi ne sonra geldiler . kartopu savaşı yapmışlar. iglo yapmışlar .
buz gibi olup ıslanıp gelmişler. sıcak duşa girdiler . donmuşlar yaaa... sıpalar.
Vay bee ne yağmış mübarek...
Kızlarrr beni de aranıza alınnnnn 🎈🥰
Hoşgeldin
Cuma doktora gitmiştim ya, verdiği ilaçlar hiç agrimi azaltması, boğaz ağrım dayanılmaz bir hal aldı, en son pazartesi sabah 7 de eşimi kaldırdım, dayanamıyorum doktora gidelim diye. 2 gece uyutmadi ağrı beni.

Hastaneye gittik, 2 serum takıldı, bu har verildi derken rahatladım. Ordaki sağlık memuru, Corona testi de verin dedi, dönerken de test verdik. Eve gelince evdeki Corona testi aklıma geldi, yaptım ki pozitif (evdeki testi, yazın Almanya'da yaşayan akraba vermişti, orda aylık olarak dagitiliyormus, ellerinde birikmiş buraya getirip dağıttılar biraz. Hemen kendimi bir odaya kapattım. Öğleden sonra da sağlık bakanlığından aradilar ki pozitifsiniz diye.

Boğaz ağrısı olduğu için coronadan suphelenmemistim, kaynanamla annesiylebizimmilerle aynı odada oturduk, ayni masada yemek yedik vs. Şu an onlarda bir belirti yok ama 80 yasinda anane. Ona bulastirirsam çok üzülürüm.

Kaynanam ve annesi hemen evlerine gitsinler istedim, ama gitme talepleri olmadı, eşim de birşey demedi evdeler şimdilik. Benim için iyi yemeğim çayım corbam yapılıyor, kızıma bakılıyor ama onlar için riskli işte.

Dunum ve gecem rahat geçti serumun etkisiyle ama bugün öksürük başladı ve cok rahatsız edici.
Ah canım çok geçmiş olsun..Kısa sürede atlatırsın umarım....Ya ne düşüncesiz insanlar...Biz anneme bulaşmasın diye gitmiyoruz..Gtsek bile yanında maskeyle oturuyoruz nasıl bir vurdumduymazlık..Allah korusun 80 yaşında kadına birşey olsa bunun vicdan azabını nasıl çekecek...Pes diyorum...
Merhaba beni de aranıza alır mısınız?

askzor askzor salatadan dönenin kaşığı kırılsın grubundan tanıyorum seni, sen beni hatırlarmısın bilmem
Hoşgeldin
işe geldim . kek ve çay eşliğinde kahvaltı .
evde ancak evdekilere bir şeyler hazırlayım derken . kendime yetemiyorum.

dün akşam revani. fındıklı kurabiye. kakaolu kek yaptım.

bu sabah sucuklu kaşarlı gözleme, yoğurtlu çorba yaptım çıktım evden .
evdekiler yesin akşama kadar evdeler . elma yıkadım bıraktım. akşama da portakal soyuyorum ev halkının yurdum insanına
O ne güzel bir tabir ev halkının yurdum insanına koptum:KK70::KK70:

Selam kızlar...
Dün döndük maalesef kar planları değiştirdi..Sadece Afyona termale gittik geldik..Kocaeli bursa arası tehlikeli ve Bolu tüneli de heran kapanma tehlikesi olunca o tarafa hiç geçmedik..Kardeşimler gelecekti tabii onlar da gelemedi...Hayırlısı olsun ne diyelim..Afyon Ankara arası yol açıktı..Şükür kolayca geldik...Eğlendik detox oldu iyi geldi..
Bu arada diyetisyenimi aradım 5 şubatta başlayacağımı söyledim..Disiplin şart bana biliyorsunuz..Sizlerle de beraber olunca güzel sonuçlar alacağımıza inanıyorum...Her zamanki gibi...:sampiyon:

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz ve başarılar...Her cuma bildirim yapıyoruz ama resmi olarak tatil bitiminde başlayacağız..İlk cuma herkes başlangıç kilosunu yazıp paylaşıyor sonraki hafta liste ve yarış başlıyor..Genelde ben sıra oluşturuyorum haftalık liste yapma sırası..Her cuma paylaşımlar bitince öğleden sonra sırası gelen listemizi yapıp paylaşıyor..İlk haftayı gelenektir ben yaparım hem sizler de alışmış olursunuz..Günlük bildirimler zaten olmak zorunda ki birbirimizi takip edebilelim..

Şimdilik bu kadar..:KK66:Yaza kadar gitsin kilolar diyorummmm:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Selam kızlar...
Dün döndük maalesef kar planları değiştirdi..Sadece Afyona termale gittik geldik..Kocaeli bursa arası tehlikeli ve Bolu tüneli de heran kapanma tehlikesi olunca o tarafa hiç geçmedik..Kardeşimler gelecekti tabii onlar da gelemedi...Hayırlısı olsun ne diyelim..Afyon Ankara arası yol açıktı..Şükür kolayca geldik...Eğlendik detox oldu iyi geldi..
Bu arada diyetisyenimi aradım 5 şubatta başlayacağımı söyledim..Disiplin şart bana biliyorsunuz..Sizlerle de beraber olunca güzel sonuçlar alacağımıza inanıyorum...Her zamanki gibi...:sampiyon:
Şükür canim kazasız belasız gidip gelmisiniz. Bu hafta kar yağışı çöktü, yollar kapandı uçuşlar bile iptal oldu, siz yine planınızı bir parcasini yapabilmişiniz.

İyi akşamlar kızlar gelemiyorum kusura bakmayın hiç vaktim olmuyor eşimden dolayı aynı anda kalkıp aynı anda uyuyoruz teli elime alamıyorum gözü bende🧐
Neyse herba kullandım 5 gün ya 1 kilo vermiştim pek şaşmayan adet düzenimi bozdu 7 gündür olmadım adet söktürücü aldırdım 2 gündür kullanıyorum 3 gün daha kullanıcam olmazsam 😬😬😬
spiral le gebe kalan yoktur inşallah bana denk gelmez 3 4 ay öncede gecikmiştim 2 3 gün sonra olmuştu bu sefer kesinlikle herba shake e bağlıyorum araştırdım hormonları bozuyormuş😤

Back