Cuma doktora gitmiştim ya, verdiği ilaçlar hiç agrimi azaltması, boğaz ağrım dayanılmaz bir hal aldı, en son pazartesi sabah 7 de eşimi kaldırdım, dayanamıyorum doktora gidelim diye. 2 gece uyutmadi ağrı beni.
Hastaneye gittik, 2 serum takıldı, bu har verildi derken rahatladım. Ordaki sağlık memuru, Corona testi de verin dedi, dönerken de test verdik. Eve gelince evdeki Corona testi aklıma geldi, yaptım ki pozitif (evdeki testi, yazın Almanya'da yaşayan akraba vermişti, orda aylık olarak dagitiliyormus, ellerinde birikmiş buraya getirip dağıttılar biraz. Hemen kendimi bir odaya kapattım. Öğleden sonra da sağlık bakanlığından aradilar ki pozitifsiniz diye.
Boğaz ağrısı olduğu için coronadan suphelenmemistim, kaynanamla annesiylebizimmilerle aynı odada oturduk, ayni masada yemek yedik vs. Şu an onlarda bir belirti yok ama 80 yasinda anane. Ona bulastirirsam çok üzülürüm.
Kaynanam ve annesi hemen evlerine gitsinler istedim, ama gitme talepleri olmadı, eşim de birşey demedi evdeler şimdilik. Benim için iyi yemeğim çayım corbam yapılıyor, kızıma bakılıyor ama onlar için riskli işte.
Dunum ve gecem rahat geçti serumun etkisiyle ama bugün öksürük başladı ve cok rahatsız edici.