canım sen iyi ol da .Geçen hafta kar tatili olduğundan karne dagitiilmamisti. Dün dağıtıldı, ebeveynler gelip alsın sadece dendi. Ödev ve hikaye kitabı verdi hoca. Ödev olarak fotokobi vermiş 15 kadar.
Bende coronadan önce kıza tatil planı yapmıştım ödev/2 kitap okuma/bilsem 20 sayfa soru çözümü/kuran okuma şeklinde. Ama bir gün yaptırdım pozitif çıktı. Şimdi de babası yaptırmaya çalışıyor ama programlı olmuyor.
Karantina 7 gunmus.canım sen iyi ol da .
biz kıza hiç bir şey yaptırmıyoruz .
çalıştığımdan abilerle evde. tv oyun vs şeklinde geçiyor günleri
akşamları da 1 sayfa 2 sayfa hikaye okuyor o kadar bizim .
çok iyi maşallah senin kızçen . çok iyi gidiyorsunuz .
karantina olarak kaç gün dediler sana.
kv ve annaanne kaç gün sizde acaba belli mi.
artık 7 gün karantina. kv den sanıyorum bu sürede gitmez . kızla ilgilenir . yemek yapar. o ara biraz dinlenirsin .Karantina 7 gunmus.
Eşim karantinaya hiç girmedi.
Her gün işe gidiyor o.
Yalnız tek kişilik bir bekleme noktasına almışlar. Tedbir amaçlı.
Misafirlerin de ne zaman gideceği hiç belli değil.
çok iyi . bu ara öğün mu olmuş oldu şimdi.
Burda belki motivasyon grupları vardır, onları bul, iyi gelir.ben de matematik çalışmaya çalışıyorum .
bu ara işlerimiz yoğun.
1 video izliyorum . bırakıyorum .
kombinasyon ve olasılık konusuna geldim .
aslında çok karıştı kafam . bu kadar zor bir konu değildi sanki.
kafamda önce konular oturacak daaa. soru çözmeye başlayacağım daa.
offf bakalım .
bu yıl olsa keşke.
bir yerden kendimi atabilseydim dgs ile.
Serum aldığım gün kendimi çok iyi hissettim ders çalıştım. Sonra calisamadim. Ama antibiyotik iyi geldi gibi, yarın tekrar deneyeceğim. Netfiliksten bol bol dizi izliyorum simdilikartık 7 gün karantina. kv den sanıyorum bu sürede gitmez . kızla ilgilenir . yemek yapar. o ara biraz dinlenirsin .
ders çalışabiliyor musun . hastayken çok zor ama .
Öğle yemeği yemiyorum geneldeçok iyi . bu ara öğün mu olmuş oldu şimdi.
öğlende yediğini de yaz . merak ettim.
doğru safrancım . kk da vardır belki o gruplardan .Burda belki motivasyon grupları vardır, onları bul, iyi gelir.
oh iyi yapıyorsun canım . dinlenmeye de ihtiyaç var . hele ki bu hastalıkta.Serum aldığım gün kendimi çok iyi hissettim ders çalıştım. Sonra calisamadim. Ama antibiyotik iyi geldi gibi, yarın tekrar deneyeceğim. Netfiliksten bol bol dizi izliyorum simdilik
aaÖğle yemeği yemiyorum genelde
Ara öğünde şekersiz Türk kahvesi
Hurma içine ceviz koydum
canım nerelisin . nerede oturuyorsun . kahvaltıda ciğer kavurayı adana mersin hatay civarı yer diye düşünüyorum . emir de değilim ama.Sabah annemler geldi onlarla kahvaltı yaptık
Patates kızartması
Ciğer kavurma
Peynir
1 dilim ekmek
2 bardak çay
Hepsinden çok az yedim duymadan kalktım
Ara
Şekersiz Türk kahvesi
Hurma arası ceviz
Ara
1 bardak çay
3 minik kurabiye
Akşam
1 kase ekşi tarhana çorbası
3 kaşık bulgur pilavı
5 kaşık etli nohut
hoş geldin .Merhaba beni de aranıza alır mısınız?
askzor salatadan dönenin kaşığı kırılsın grubundan tanıyorum seni, sen beni hatırlarmısın bilmem
Kütahyalıyım uşakta yaşıyorumcanım nerelisin . nerede oturuyorsun . kahvaltıda ciğer kavurayı adana mersin hatay civarı yer diye düşünüyorum . emir de değilim ama.
afiyet olsun . mamalar güzelll.
akşam menüsünü çok beğendim
Oooo bunları yapıp dayanmak çok zor zatenişe geldim . kek ve çay eşliğinde kahvaltı .
evde ancak evdekilere bir şeyler hazırlayım derken . kendime yetemiyorum.
dün akşam revani. fındıklı kurabiye. kakaolu kek yaptım.
bu sabah sucuklu kaşarlı gözleme, yoğurtlu çorba yaptım çıktım evden .
evdekiler yesin akşama kadar evdeler . elma yıkadım bıraktım. akşama da portakal soyuyorum ev halkının yurdum insanına
HoşgeldinMerhaba beni de aranıza alır mısınız?
askzor salatadan dönenin kaşığı kırılsın grubundan tanıyorum seni, sen beni hatırlarmısın bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?