Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Günaydın kızlar dün çok yoğundum gelemedim dün sabah erken çocukları göz muayenesine götürdük. saat 4 buçukta veli toplantısı vardı eşim bizi kv ye bıraktı doktordan sonra. Saat 4 te geldi çocukları orada bıraktık biz toplantıya gittik. Toplantıdan sonra biraz arkadaşlarla okul bahçesinde oyalandık o arada okulun Bahçe kapısını kilitlemişler sınıf annemizin arabası okul bahçesinde kaldı onu tek başına orada bırakamazdım 2 saat anahtar bekledik saat 8 de ancak okuldan çıkabildik. Çocukları alıp eve gelene kadar geç oldu.

Iyi ki dogurmussuz sıpaları.

Kutlamaniz guzel olmus sonucta. Hesapta arasi .ohh

Arabayi sattim. Sifir aldik .ama 15 ine insallah gelecek
Hayırlı olsun cnm rabbim sağ salim kullanmayı nasip etsin araba fiyatları da uçmuş sahibinden bakıyorum sürekli geçen seneye göre yüzde 50 zamlı hepsi evlerde öyle Rabbim ihtiyacı olan kim varsa yardım etsin yurt dışında yaşıyoruz sanki alakasız olacak ama 5 lt yağ yüz liraya yakın olmuş fırsatçılık değilde nedir bu

Kahvaltı 10.00
Haşlanmış bir yumurta
1 kk peynir
Biber sos
1 dilim ekmek
Domates

Öğlen
1 elma
2 kuru pasta
1 avuç kavrulmamis çekirdek

Akşam 17.30
1.5 kepçe etli nohut
4-5 kaşık mercimekli bulgur pilavı
1 kase cacik

Kahvaltı 11.00
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
8 zeytin
Domates, yeşillik, kapta biber sos
1 dilim ekmek

Öğlen
1 poğaça

Akşam 17.30
1 kase şehriye çorba
1 tabak kabak yemeği
3 kaşık yoğurt

Şimdi
Kahve, 1 dilim kek

Kızımın beslenmesine poğaça ve kek yaptım. Bende nasiplendim.

Günaydın kızlar bugün itibariyle yepyeni bir dönem başladı sabah okulluyu hazırladım gönderdim ben ondan daha heyecanlıydım
Beslenme için liste verildi herkes öğlenlik çocuğunun sevdiği şekilde listeye göre hazırlayacak bugün patates salatası yaptık inşallah yer zaten iştahsız deneyip göreceğiz
Bende sabah 20 dk leslie yaptım ter sel oldu daha fazla devam edemedim inşallah yarın daha fazla yaparım şimdi yumurta haşlayıp kahvaltı yapacağım biraz patates salatası kaldı yumurtayıda onun içine doğrayıp yiyeceğim
Anaokuluna gideni 15 gün göndermeye eğim öğretmenimizin hafta sonu covid testi pozitif çıktı iyiki perşembe cuma alıştırma için göndermemişim

Günaydın cnm baya hızlısın maşallah benimkiler 9 a doğru çıktılar 2.makina çamaşır yıkanıyor asıp leslie yapıcam işim çok pazarda var bugün bende yarım saat olarak başlıcam ilk etapta kahvaltı yine atıştırdım ayak üstü az önce hindistan cevizi yağlı sade Türk kahvesi içtim 1 avuç dolusu çekirdek yedim birkaç jelibon başlıyorum spora

Günaydın hanımlar
Bende öğlen kızı okula bırakıp geldim, yoğun bir açlık hissettik kahvaltı yapmama rağmen, öğle yemeği yedim.

Kendime keyif kahvesi yaptım, bitter çikolata ile içtim.
Sabah vücudum kırgın uyandım, kahvaltıdan sonra hemen ilaç aldım. Ondan bugün iş çok yapmayacagim.
Akşam yemegim de dünden var.

Geçmiş olsun canım dinlen havalar değişken şu aralar dikkat etmek lazım
Bende yarım saat leslie yaptım mügeyi izlerken çok canım sıkıldı spor yaparken sonra bende acıktım 12 gibi yedim bende 1 kupa mercimek çorbası, şaksuka 2 kaşık, 2 dilim ekmek mide yanması cardı sabahtan beri İngiliz karbonatlı su içip durdum geçmiş
oğlanı aldım geldim baktım hoca bahçede birkaç çocuk var benimki yok dedim hocam oğlum nerde buralardadır diyoçok kalabalık hani nerde dedim sinirleniyor neyse az arkasında görevli varmış onun yanındaymış Allahtan benim konuşmaya bile utanan sıkılan oğlana diyorki hiç sözümü dinlemiyor kitabını çıkar diyorum çıkarmıyor diyo sordum oğlana niye çıkarmadın diye anne bilmiyorum ki hangisi diyor yani çocuk çekindiği için hangisi diye bile soramamış utangaçlığını aşamadım söz dinlemiyor diyo kime iyi desem hüsrannn

Canim önyargılı olma, iyi olur inşallah.
Bizim okul da daha düzen tutmadı, veliler sınıfa girip alıyor birakiyor hala. Yarın dışarıda sıra olacaklarmis bakalım. Bugün çıkışta içeri girmemize izin vermezler belki diye dışarıda bir yer belirledim, orada bulusacaktik, ama girmemize izin verdiler.

Kahvaltı 10.00
1 yumurta tereyağlı
1 kk peynir
8 zeytin
1 domates
1 dilim ekmek

Öğlen
3 kaşık nohutlu pilav
1 kase cacık

Ara
Kahve 1 bitter

Akşam 17.30
1 kepçe şehriye çorba
1 tabak kabak yemeği
1 dilim kek

İyi olur inşallah kafana takma

Bizim de bugün beslenmede poğaça vardı yarın da kurabiye

Yaptıklarımı buzluğa atıp istediklerinde koyarım çantalarına şiddetle tavsiye ederim

Beni sabah ateş bastığı gibi akşam da ateş bastı. Biraz önce evde Corona testi yaptım. Şükür negatif çıktı.
Çok şükür canım,
hava değişimi oldun belki ondandır
Oğlan tenefüsü çok sevmişsokaktan arkadaşını görmüş uyardım oğlumu, dedim evde benim sözümü dinliyorsun ya okuldada öğretmenin sözünden çıkma, yanından ayrılma soru sorarsa konuş inşallah uygular dışarıda çok sessiz

Senin kız napmış anlattımı
İyi olur inşallah kafana takma
İnşallah cnm çarşamba toplantı var bakalım ne anlatacak
Bizim de bugün beslenmede poğaça vardı yarın da kurabiye

Yaptıklarımı buzluğa atıp istediklerinde koyarım çantalarına şiddetle tavsiye ederim
Bizim liste yok azar azar koyuyorum sevdiği şeyleri dün çok acıkmış okulda anne iyiki beslenme koymuşsun diyo
Senin yöntem mantıklı ben kat kat poşetlede kapatsam buzluk kokusu siniyor maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…