Afiyet olsun canım
Ahh ahh nerdeee öğretmen son 4 leri mezun edip tayin istemiş gitmiş aynı semtte ama bana uzak bir okula oğlumun öğretmeni de tanıyorum eltimin oğlununda öğretmeniydi iyi bir bayanCanim kızının eski öğretmenine yazdıracaktin, o mu oldu öğretmeni ?
Beraber yapalım inşallah bende öğlene kadar 3-4 saat kızla yalnız kalacağım o arada spor yapmak istiyorum 45 dk yapsam yeter ne yapacaksın leslie veya yürüyüş bandını düşünüyorum dışarı çıkmak zor olabilir kızlaKızlar bende spora başlıcam okulluları düzene oturayım 2 ye kadar boş olucam iş güç spor yaparım inşallah
Afiyet olsun sanki çok diyete başlayabilmiş gibi kaçamak yaptım az önce küçük bir cocostar ve 1 kutu kakaolu süt içtim keşke doğru düzgün birşeyler yeseydim kesmek yerine daha çok acıktırdı
Ilk zamanlar birden kesme canım daha da saldırırsın yavaş yavaş diyet moduna geçmelisin benceAfiyet olsun sanki çok diyete başlayabilmiş gibi kaçamak yaptım az önce küçük bir cocostar ve 1 kutu kakaolu süt içtim keşke doğru düzgün birşeyler yeseydim kesmek yerine daha çok acıktırdı
Olur cnm leslie uyar bana dışarı çıkarsamda yürüyüş yaparım p.tesi başlıyalımmıBeraber yapalım inşallah bende öğlene kadar 3-4 saat kızla yalnız kalacağım o arada spor yapmak istiyorum 45 dk yapsam yeter ne yapacaksın leslie veya yürüyüş bandını düşünüyorum dışarı çıkmak zor olabilir kızla
Tamam başlayalım çok ihtiyacım var senle yaparsak kendimi daha bir mecbur hissedebilirimOlur cnm leslie uyar bana dışarı çıkarsamda yürüyüş yaparım p.tesi başlıyalımmı
hadi inşallah . bi şeyler yapmayı seviyorsun sen de . çok güzel karar sporKızlar bende spora başlıcam okulluları düzene oturayım 2 ye kadar boş olucam iş güç spor yaparım inşallah
afiyet olsun canım
farkındasın canım . bunun üstesinden gelirsin . evde bulundurma o mamalardan . ben de bağımlıyım öyle şeylere . almayınca kurtulursun sen de.Afiyet olsun sanki çok diyete başlayabilmiş gibi kaçamak yaptım az önce küçük bir cocostar ve 1 kutu kakaolu süt içtim keşke doğru düzgün birşeyler yeseydim kesmek yerine daha çok acıktırdı
afiyet olsun .Bugünkü menüm
Sabah 3 yumurtalı omlet
Az peynir, 2 ceri, yarim salatalık
Akşam
1 kase yayla çorbası
Küçük bir dilim arası patates biber kızartması
( tadımlık yiyeyim dedim tutabildiğim kadar tuttum kendimi)
hoş geldin . hadi inşallah .Son 4 ayda 19 kilo vermiştim ama son 1.5 ayda 7 kilo aldımTekrar diyete başlıyorum, buralardan biraz menü toplamaya geldim
hayırlı olsun . baya gitti ödemmiş galiba sendeki . kilo değil miydi neydi acabaBaşlangıç kilom : 59
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?