• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Çok şükür canım,
hava değişimi oldun belki ondandır
Oğlan tenefüsü çok sevmiş😂😂😂sokaktan arkadaşını görmüş uyardım oğlumu, dedim evde benim sözümü dinliyorsun ya okuldada öğretmenin sözünden çıkma, yanından ayrılma soru sorarsa konuş inşallah uygular dışarıda çok sessiz

Senin kız napmış anlattımı

İnşallah cnm çarşamba toplantı var bakalım ne anlatacak

Bizim liste yok azar azar koyuyorum sevdiği şeyleri dün çok acıkmış okulda anne iyiki beslenme koymuşsun diyo😂😂😂
Senin yöntem mantıklı ben kat kat poşetlede kapatsam buzluk kokusu siniyor maalesef
Benimki de tenefusu çok sevmiş. Anlat anlat bitiremiyor. 40 dk ders 10 dk tenefus diyor 😄
Beslenmesine 1 poğaça 1 küçük elma 1 ceviz 2 zeytin koydum. Hepsini yemiş beslenme saatinde. Yarım elmayı yiyenemis. Diğer tenefüste de acıkınca yarısını yemiş.

Öğretmen ödev verdi, 2 sıra dik 2 sıra yatay çizgi. Birde kitaptan bir boyama sayfası.

Çok şükür canım,
hava değişimi oldun belki ondandır
Oğlan tenefüsü çok sevmiş😂😂😂sokaktan arkadaşını görmüş uyardım oğlumu, dedim evde benim sözümü dinliyorsun ya okuldada öğretmenin sözünden çıkma, yanından ayrılma soru sorarsa konuş inşallah uygular dışarıda çok sessiz

Senin kız napmış anlattımı

İnşallah cnm çarşamba toplantı var bakalım ne anlatacak

Bizim liste yok azar azar koyuyorum sevdiği şeyleri dün çok acıkmış okulda anne iyiki beslenme koymuşsun diyo😂😂😂
Senin yöntem mantıklı ben kat kat poşetlede kapatsam buzluk kokusu siniyor maalesef
Canim buzluğa kokutmasa çok kolaylık olurdu sanada.

selam kızlar
pamuk cum . üzülme . her öğretmenin de var bi takım şeyleri . kalabalık ya sınıf
ondan
benim büyüklerin de benzer şeyler başlarına geldi. duydum ben de.

böylece utangaçlığı da geçer inşallah

safran geçmiş olsun

ipek de ilk gün okula götürdüm .
bahçeye almadılar velileri.
1200 kişi bi anda giriş yapıyor . ama bizi almıyorlar . 1. sınıflara bi ayrıcalık yok . onları bari ayırsalardı

çocuk güvenliği geçti . ama gitmiyor . bilmiyor ki nereye gidecek . zorla artık birileri (öğretmen ) verdiler yanına . gitti.
ama çok stres oldum . nasıl üzüldüm . kaldı çocuk ortada. gideceği yer yok . ne bilsin .
kaynaştırma haftasında da bunun pratiğini yapmadılar .

dün hemen akşam okula gittik . yakın zaten . koydum onu. git dedim . tarif ettim . takip etmedim .
bi yere kadar gitti durdu yine. sonra birlikte gittik orayı. uzun da bi yok . dolanıyorsun arka taraftan güvenlik giriş vs .
dolanma olayı var .öyle işte çok şükür .

Canim buzluğa kokutmasa çok kolaylık olurdu sanada.
Valla bilmiyorum cnm buzdolabım eski karbonatlı sirkeli çamaşırsulu çok denedim ama yine buzluk kokusu var sanırım ızgara kısımların altında strafor oluyor onlara sinmiş hiç fişini çekip dinlendirme durumum yok içi dolu oluyor
Bende sabah 1 mil leslie yaptım daha çok yapacaktım çocuklardan fırsat bulamadım
Benimde isteğim yoktu koşuşturmaca iş yapıyordum
selam kızlar
pamuk cum . üzülme . her öğretmenin de var bi takım şeyleri . kalabalık ya sınıf
ondan
benim büyüklerin de benzer şeyler başlarına geldi. duydum ben de.

böylece utangaçlığı da geçer inşallah

safran geçmiş olsun

1200 kişi bi anda giriş yapıyor . ama bizi almıyorlar . 1. sınıflara bi ayrıcalık yok . onları bari ayırsalardı

çocuk güvenliği geçti . ama gitmiyor . bilmiyor ki nereye gidecek . zorla artık birileri (öğretmen ) verdiler yanına . gitti.
ama çok stres oldum . nasıl üzüldüm . kaldı çocuk ortada. gideceği yer yok . ne bilsin .

dün hemen akşam okula gittik . yakın zaten . koydum onu. git dedim . tarif ettim . takip etmedim .
bi yere kadar gitti durdu yine. sonra birlikte gittik orayı. uzun da bi yok . dolanıyorsun arka taraftan güvenlik giriş vs .
Üzüldüm ipeğe inşallah alışır kapıda yardımcı olan birkaç kişi vardı ama bizim sınıf 1. Katta sabahları babası bırakıyor öğlen ben alıyorum bugünde çıkış kapısı yoğundu öğretmenler sıra yapmıştı sınıfları bugün beğendim alırken düzenliydi

Canim bizde ilk gün sınıfta bırakıp aldık.
Bugün dışarıda sıra oldular, sıralarının başlarında öğretmenleri vardı, sıraya kadar bıraktık.
Akşam da babası almaya gitti, dışarıda baya beklemiş gelmeyince içeri girmiş. Girmiş ki sınıf kapısında sıra olmuşlar öğretmen sırasıyla çıkartıyor çok kalabalık olmasın çıkış diye sanırım.
Bizim şansımız 1 ve 2. Sınıflar ogleci.
Okulda tenefüste sadece 1-2 Lee oluyor, büyüklerle olmamaları hoşuma gitti.

Dün bol kacamakli bir gün oldu.
Komşularla bahçede oturduk, yaptıklari mamalardan yedim.

Bugün kahvaltim

Eklentiler

• IMG_20210908_095740.webp
    IMG_20210908_095740.webp
    47,3 KB · Görüntüleme: 19
Canim bizde ilk gün sınıfta bırakıp aldık.
Bugün dışarıda sıra oldular, sıralarının başlarında öğretmenleri vardı, sıraya kadar bıraktık.
Akşam da babası almaya gitti, dışarıda baya beklemiş gelmeyince içeri girmiş. Girmiş ki sınıf kapısında sıra olmuşlar öğretmen sırasıyla çıkartıyor çok kalabalık olmasın çıkış diye sanırım.
Bizim şansımız 1 ve 2. Sınıflar ogleci.
Okulda tenefüste sadece 1-2 Lee oluyor, büyüklerle olmamaları hoşuma gitti.
bizim ise full herkes . dün koşarken tokuşmuş . göz mor geldi eve.
çok iyiymiş . 1 ler 2 ler olsa ne iyi olurdu bizim de

bizi bahçeye almadılardı .
dün bugün yeşil alan belirlemişler . oraya kadar veli bıraktı. en azından

Back
X