- 31 Ağustos 2012
- 22.148
- 35.321
- 798
Canim eşimin yurt dışından gelen akrabaları getirmişti. Orada ücretsiz dagitiliyirmus, onlar da bir kaç kutu verdiler.Testi eczaneden mi aldın?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim eşimin yurt dışından gelen akrabaları getirmişti. Orada ücretsiz dagitiliyirmus, onlar da bir kaç kutu verdiler.Testi eczaneden mi aldın?
Bende kek ve poğaça koydum buzluğa canim.Bizim de bugün beslenmede poğaça vardı yarın da kurabiye
Yaptıklarımı buzluğa atıp istediklerinde koyarım çantalarına şiddetle tavsiye ederim
Benimki de tenefusu çok sevmiş. Anlat anlat bitiremiyor. 40 dk ders 10 dk tenefus diyorÇok şükür canım,
hava değişimi oldun belki ondandır
Oğlan tenefüsü çok sevmişsokaktan arkadaşını görmüş uyardım oğlumu, dedim evde benim sözümü dinliyorsun ya okuldada öğretmenin sözünden çıkma, yanından ayrılma soru sorarsa konuş inşallah uygular dışarıda çok sessiz
Senin kız napmış anlattımı
İnşallah cnm çarşamba toplantı var bakalım ne anlatacak
Bizim liste yok azar azar koyuyorum sevdiği şeyleri dün çok acıkmış okulda anne iyiki beslenme koymuşsun diyo
Senin yöntem mantıklı ben kat kat poşetlede kapatsam buzluk kokusu siniyor maalesef
Canim buzluğa kokutmasa çok kolaylık olurdu sanada.Çok şükür canım,
hava değişimi oldun belki ondandır
Oğlan tenefüsü çok sevmişsokaktan arkadaşını görmüş uyardım oğlumu, dedim evde benim sözümü dinliyorsun ya okuldada öğretmenin sözünden çıkma, yanından ayrılma soru sorarsa konuş inşallah uygular dışarıda çok sessiz
Senin kız napmış anlattımı
İnşallah cnm çarşamba toplantı var bakalım ne anlatacak
Bizim liste yok azar azar koyuyorum sevdiği şeyleri dün çok acıkmış okulda anne iyiki beslenme koymuşsun diyo
Senin yöntem mantıklı ben kat kat poşetlede kapatsam buzluk kokusu siniyor maalesef
Bende aynı şeyi diyorum ama yaptığımı buzluğa bırakmadan yiyiyor pirana larBizim de bugün beslenmede poğaça vardı yarın da kurabiye
Yaptıklarımı buzluğa atıp istediklerinde koyarım çantalarına şiddetle tavsiye ederim
Bende sabah 1 mil leslie yaptım daha çok yapacaktım çocuklardan fırsat bulamadım1 mil leslie yaptım
Kahvaltı
tavada biber 2 dilim ekmek 1 kaşık lor zeytin çay
Selam kızlar nasılsınız herkes iyidir umarımSelam kızlar
Biz de yoktuk 4 hafta kadar
Giderken tartılıp yazmıştım buraya da 75.7 idi, dönüşte(geçen cuma)72.4
Hoşgeldin canım çok pis kıskandım ben yapamadım sen yaptın helal olsunSelam kızlar nasılsınız herkes iyidir umarım
Son bildirimimi alıntıladım 29 Temmuz’da yazmışım
Bu cuma da tartıldım ama gelip yazamadım
70,3
Valla bilmiyorum cnm buzdolabım eski karbonatlı sirkeli çamaşırsulu çok denedim ama yine buzluk kokusu var sanırım ızgara kısımların altında strafor oluyor onlara sinmiş hiç fişini çekip dinlendirme durumum yok içi dolu oluyorCanim buzluğa kokutmasa çok kolaylık olurdu sanada.
Benimde isteğim yoktu koşuşturmaca iş yapıyordumBende sabah 1 mil leslie yaptım daha çok yapacaktım çocuklardan fırsat bulamadım
selam kızlar
pamuk cum . üzülme . her öğretmenin de var bi takım şeyleri . kalabalık ya sınıf
ondan
benim büyüklerin de benzer şeyler başlarına geldi. duydum ben de.
böylece utangaçlığı da geçer inşallah
safran geçmiş olsun
Üzüldüm ipeğe inşallah alışır kapıda yardımcı olan birkaç kişi vardı ama bizim sınıf 1. Katta sabahları babası bırakıyor öğlen ben alıyorum bugünde çıkış kapısı yoğundu öğretmenler sıra yapmıştı sınıfları bugün beğendim alırken düzenliydiipek de ilk gün okula götürdüm .
bahçeye almadılar velileri.
1200 kişi bi anda giriş yapıyor . ama bizi almıyorlar . 1. sınıflara bi ayrıcalık yok . onları bari ayırsalardı
çocuk güvenliği geçti . ama gitmiyor . bilmiyor ki nereye gidecek . zorla artık birileri (öğretmen ) verdiler yanına . gitti.
ama çok stres oldum . nasıl üzüldüm . kaldı çocuk ortada. gideceği yer yok . ne bilsin .
kaynaştırma haftasında da bunun pratiğini yapmadılar .
dün hemen akşam okula gittik . yakın zaten . koydum onu. git dedim . tarif ettim . takip etmedim .
bi yere kadar gitti durdu yine. sonra birlikte gittik orayı. uzun da bi yok . dolanıyorsun arka taraftan güvenlik giriş vs .
dolanma olayı var .öyle işte çok şükür .
Bugün iyiyim çok şükür canim.@sarfansari nasıl oldun canım geçmiş olsun
Canim bizde ilk gün sınıfta bırakıp aldık.ipek de ilk gün okula götürdüm .
bahçeye almadılar velileri.
1200 kişi bi anda giriş yapıyor . ama bizi almıyorlar . 1. sınıflara bi ayrıcalık yok . onları bari ayırsalardı
çocuk güvenliği geçti . ama gitmiyor . bilmiyor ki nereye gidecek . zorla artık birileri (öğretmen ) verdiler yanına . gitti.
ama çok stres oldum . nasıl üzüldüm . kaldı çocuk ortada. gideceği yer yok . ne bilsin .
kaynaştırma haftasında da bunun pratiğini yapmadılar .
dün hemen akşam okula gittik . yakın zaten . koydum onu. git dedim . tarif ettim . takip etmedim .
bi yere kadar gitti durdu yine. sonra birlikte gittik orayı. uzun da bi yok . dolanıyorsun arka taraftan güvenlik giriş vs .
dolanma olayı var .öyle işte çok şükür .
Teşekkür ederim nadalcim ben yaptıysam sen de yaparsın eminimHoşgeldin canım çok pis kıskandım ben yapamadım sen yaptın helal olsun![]()
bizim ise full herkes . dün koşarken tokuşmuş . göz mor geldi eve.Canim bizde ilk gün sınıfta bırakıp aldık.
Bugün dışarıda sıra oldular, sıralarının başlarında öğretmenleri vardı, sıraya kadar bıraktık.
Akşam da babası almaya gitti, dışarıda baya beklemiş gelmeyince içeri girmiş. Girmiş ki sınıf kapısında sıra olmuşlar öğretmen sırasıyla çıkartıyor çok kalabalık olmasın çıkış diye sanırım.
Bizim şansımız 1 ve 2. Sınıflar ogleci.
Okulda tenefüste sadece 1-2 Lee oluyor, büyüklerle olmamaları hoşuma gitti.