• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bizde de 10-12 şube var sanırım, yarın sayarım.
Öğretmen ile ilk gün iletişimi güzeldi, inşallah öyle devam eder.

Bizimki de sadece ilkokul. Başarı oranını hiç bilmiyorum.
burda ilk okul bitince bütün sınıf orta okul kısmına aktarılıyor . oradan da 8 . sınıfa kadar devam . inşallah

öncesinde aynı binada ortaokul sabahçı. ilk okul öğlenci olarak okudular yıllarca. yetersiz gelince bina derslik . orta okul binası yaptılar yakına hemen . oraya taşıdılar . okul tam güne döndü sonra.

çok iyi başediyorlar .
büyük oğlanın sınıfı 45 kişi ile başladı. öğretmen de 130 boylarında minik bi adamdı. ama sınıfta çok iyi bi otorite kurdu. öyle 1 . sınıfı bitirdi. sonra düzce ye taşındık işte
otorite kuramazsa . yoksa yapamaz işini .
Orası öyle yaşayıp göreceğiz artık hepimiz için hayırlısı olsun

Menü bildirimlerine başlayayım.

Kahvaltı 10.00
2 yumurtalı omlet
1 dilim kaşar
1 domates

Öğlen
3 köfte
1 domates

Akşam 19.00
1 tabak zeytinyağlı patlıcan yemeği
1 kase cacık
Yarın dilim ekmek

Şimdi türk kahvesi
1 kare cikolata

Hayırlı akşamlar kızlar
Biz 2.sınıf olduk sınıfımız 22 kişi, okulumuz tam gün. Ortanca anaokulunda şimdilik 9 kişi ama 12 kişi olacakmış. Pazartesi günü okula başlayacağız servisi ayarladım, heyecan çok var okul kıyafetlerini aldık, kırtasiye malzemelerinin bir kısmını aldık cuma günü tamamlayacağız. İnşallah düzen oturur 2 yıldır çok yıprandım artık okulların kapanmasını istemiyorum. Hepimiz için sağlıklı bir yıl olsun inşallah. Z zeze_35 canım İngilizceyi unutmaz inşallah dil çok nankör ara verince hemen unutuluyor babaya yüklen biraz unutturmasın.

Menü bildirimlerine başlayayım.

Kahvaltı 10.00
2 yumurtalı omlet
1 dilim kaşar
1 domates

Öğlen
3 köfte
1 domates

Akşam 19.00
1 tabak zeytinyağlı patlıcan yemeği
1 kase cacık
Yarın dilim ekmek

Şimdi türk kahvesi
1 kare cikolata
Canım bende yarın menü paylaşmaya başlayacağım bugün faciaydı hiç yazmıyayım yarın yazacam psikolojisiyle az ve düzenli yerim inşallah.

@Pamuk92 adilemir adilemir kızlar cocuklari okula goturdunuz mu bugün ?
Ben bıraktım okula 12 de almaya gideceğim.
Bizim bugündü cnm saat 10 da bıraktım bekledik kızımla 11 de aldık memnundu şimdilik öğretmenim eti puf verdi diyordu😃 tecrübeli bir öğretmen e denk geldik hayırlı bir yıl olsun hepimize sizin nasıl sevmişmi kızcen

Hayırlı akşamlar kızlar
Biz 2.sınıf olduk sınıfımız 22 kişi, okulumuz tam gün. Ortanca anaokulunda şimdilik 9 kişi ama 12 kişi olacakmış. Pazartesi günü okula başlayacağız servisi ayarladım, heyecan çok var okul kıyafetlerini aldık, kırtasiye malzemelerinin bir kısmını aldık cuma günü tamamlayacağız. İnşallah düzen oturur 2 yıldır çok yıprandım artık okulların kapanmasını istemiyorum. Hepimiz için sağlıklı bir yıl olsun inşallah. Z zeze_35 canım İngilizceyi unutmaz inşallah dil çok nankör ara verince hemen unutuluyor babaya yüklen biraz unutturmasın.
Hayırlı olsun cnm eğitim öğretim

Bizim bugündü cnm saat 10 da bıraktım bekledik kızımla 11 de aldık memnundu şimdilik öğretmenim eti puf verdi diyordu😃 tecrübeli bir öğretmen e denk geldik hayırlı bir yıl olsun hepimize sizin nasıl sevmişmi kızcen
Canim kızının eski öğretmenine yazdıracaktin, o mu oldu öğretmeni ?

@sarfansari adilemir adilemir Z zeze_35 kızlar kahvaltı da ne yediniz gözüm doymuyor🙄
kahvaltıyı ayaküstü yapmak zorundayım . inan ne varsa onu yiyorum .
bu sabah 1 dilim ekmek ve 3 dilim karpuz yedim. bir kaç zeytin attım ağzıma. o kadar

öğlene de 30 adet kadar zeytinim . 2 dilim peynir . 2 adet yine köy domatesi . 1 dilim ekmek var

kilom 57.3 e düştü. 58 küsürlere çıktıydım . tatil dönüşü . tatilde de zaten aldım 5 kilo kadar . şu an akşamları çok iyi yiyorum . tatlı tuzlu ne varsa . çok şükür .

Kıyafetlerde hemen farketti mi 58 ?
yok pek değiştirmedi. kıyafet almam gerekmedi ama içini doldurdum diyelim . 34 beden olan pantolon vardı bi kaç tane onları verdim gitti. içine giremedim.
böyle güzel . hoşuma gitti . etli butlu çok değilim belki ama balık etliceyim .

yok pek değiştirmedi. kıyafet almam gerekmedi ama içini doldurdum diyelim . 34 beden olan pantolon vardı bi kaç tane onları verdim gitti. içine giremedim.
böyle güzel . hoşuma gitti . etli butlu çok değilim belki ama balık etliceyim .
Bu boyda 58 kiloyla mı balık etli oldun kız😘

e eskiden çubuk kreker olunca bu balık et oluyor tabi
Çubuk kraker ve balık eti aynı cümlede kullanınca aklıma balık kraker geldi çocukken çok severdim önce kuyruk ısırılır sonra gövdesi ağza atılır off onu yerken bile oyunla yer birsürü hikayeler yazar oynardık şimdi neden çocuklar oyun bulamıyor sabahtan beri delirttiler beni hep kavga bağırış gürültü başıma ağrı girdi

1630577708349.webp
1630577717808.webp

öğlen yemeğim .

Back
X