• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

baya bi 1. sınıfa başlayan var bu yıl .
okul kapanır mı ne olur kızlar
38 kişilik sınıfımız bizim . sizlerin sayı olarak kaç kişiler
Tam sayı bilmiyorum canım.
Kapıdaki listede 29 isim vardı, ama daha fazla sanırım.
Geçen sene ara aylarda olanlar göndermedi, pandemi nedeniyle okul kapalı diye. Ondan kalabalık bu sene sanırım.

1630491672046.webp

odamdan manzaram .

eski yerim çok iyiydi tabi o ayrı. buraya da alıştım sayılır .

55.6 ile çıkmıştım evden.
Dün akşam 61.6 geldim.
Bugün sabah 59.6

Hep davetteydik ve hiç kendimi frenlemeden yedim. Baklava özellikle. Bir de bol bol çikolata.

Bugün yarın bol su içip ödem atmaya çalışacağım. Cuma günü ne kadar aldığım belli olur artık.

Cumaya kadar 58 e ineyim diye dua ediyorum.

55.6 ile çıkmıştım evden.
Dün akşam 61.6 geldim.
Bugün sabah 59.6

Hep davetteydik ve hiç kendimi frenlemeden yedim. Baklava özellikle. Bir de bol bol çikolata.

Bugün yarın bol su içip ödem atmaya çalışacağım. Cuma günü ne kadar aldığım belli olur artık.

Cumaya kadar 58 e ineyim diye dua ediyorum.
oy maşallah canım . afiyet olsun . verirsin zaten . hızlı gidiyor senin kilocukların

İnsallah canim.
Sen nasılsın ?
Sizin okulda bu hafta başladı mı ?
Özeller bir hafta erken başladı sanırım.
Özeller 2 hafta öncesinden açıldı canım biz bu yıl devlete gectik bizim okul kapandı başka bi özel okul aldı fiyatlar da 3 katladı oyle olunca almak zorunda kaldım
Oglan da seneye 1 olacak ikisini kolejde okutmam imkansız olacaktı

Bu okulu da güzel Izmirin ilk 5 te bir okulu özel gibi tek üzüldüğüm şey Ingilizcesi ilerlemişti çocuğun gunde 6 saat Ing görüyorlardı
Devlette 2. sınıfta Ing başlıyorlar o da haftada 2 3 saat bişey öğrendiğini de unutacak

hoş babamız Ingilizce öğretmeni ama bize çok faydası olmuyor sanırım geçen seneki hocalarından özel ders aldıracağım unutsun istemiyorum

38 kişi de nedir? Nutkum tutuldu o kadar kalabalıkta çocuklar ne ögrenecek çok tutulan bi okul mu ondan mı kalabalık acaba?
evet zeze cim . tutulan bi okul . o nedenle millet ikamet gösterip kaydını yaptırıyor . yoksa bu kadar kalabalık değildi önceki yıllarda.
o zaman da 33 kişi falandı ama yine ikamet gösterip gelenler vardı
her sınıfın 10 şubesi var ama yetmiyor malesef

sizin sınıf kaç kişilik

daha önce büyük oğlum 1. sınıfa başladığında 9 sene önce yani
onun sınıfı 45 kişilikti. ama 2 şube vardı

bunlar 10 şube açıyor her zaman ama işte yine dolu yine dolu

orta okulu ayırdılar . orası da aynı yoğunlukta. 10 şube ve yine 38 kişilik sınıflar .

Özeller 2 hafta öncesinden açıldı canım biz bu yıl devlete gectik bizim okul kapandı başka bi özel okul aldı fiyatlar da 3 katladı oyle olunca almak zorunda kaldım
Oglan da seneye 1 olacak ikisini kolejde okutmam imkansız olacaktı

Bu okulu da güzel Izmirin ilk 5 te bir okulu özel gibi tek üzüldüğüm şey Ingilizcesi ilerlemişti çocuğun gunde 6 saat Ing görüyorlardı
Devlette 2. sınıfta Ing başlıyorlar o da haftada 2 3 saat bişey öğrendiğini de unutacak

hoş babamız Ingilizce öğretmeni ama bize çok faydası olmuyor sanırım geçen seneki hocalarından özel ders aldıracağım unutsun istemiyorum
mümkün değil unutmaz zeze cim . sen yine destekle ingilizce çizgi film vs ile . babanız da zaten unutturmaz . evde konuşur onunla

evet zeze cim . tutulan bi okul . o nedenle millet ikamet gösterip kaydını yaptırıyor . yoksa bu kadar kalabalık değildi önceki yıllarda.

sizin sınıf kaç kişilik

orta okulu ayırdılar . orası da aynı yoğunlukta. 10 şube ve yine 38 kişilik sınıflar .
Kızın sınıfı 24 kişilik
Oglan anaokulunda onunki 18 kişilik

Kızın sınıfı 24 kişilik
Oglan anaokulunda onunki 18 kişilik
burda da bi çok okul öyle 20 kişilik . 23 kişilik diye duyuyoruz

malesef bizim okul da böyle.
sanıyorum bizim okulumuz da ilk 3 de dir.

orta okul kısmı da var . ayrı bina. orası da ilk 3 de ama sanırım 1. sırada düzce ilinde.
devlet okullarında
öğrenci sayısı çok olduğundan sayı olarak da fazla iyi öğrenci çıkarıyor . lgs de çok iyi başarılar elde ediyor maşallah . ama öğrenci de çok malesef

burda da bi çok okul öyle 20 kişilik . 23 kişilik diye duyuyoruz

malesef bizim okul da böyle.
sanıyorum bizim okulumuz da ilk 3 de dir.

orta okul kısmı da var . ayrı bina. orası da ilk 3 de ama sanırım 1. sırada düzce ilinde.
devlet okullarında
öğrenci sayısı çok olduğundan sayı olarak da fazla iyi öğrenci çıkarıyor . lgs de çok iyi başarılar elde ediyor maşallah . ama öğrenci de çok malesef
Okulun başarılı bir okul olması cok iyi ama çok kalabalık geldi bana inşallah kuzucuk sorun yaşamaz ve mutlu bir yıl geçirir 🙏

38 kişi de nedir? Nutkum tutuldu o kadar kalabalıkta çocuklar ne ögrenecek çok tutulan bi okul mu ondan mı kalabalık acaba?
Devlet okulların sayısı böyle canim.
40 kusur hatta.
Bende 1. Sınıf anneleri diye bir gruba katıldım face'de, orada sınıf sayıları paylaşılmış, orada öğrendim çok kalabalık olduğunu sınıfların

Devlet okulların sayısı böyle canim.
40 kusur hatta.
Bende 1. Sınıf anneleri diye bir gruba katıldım face'de, orada sınıf sayıları paylaşılmış, orada öğrendim çok kalabalık olduğunu sınıfların
Valla canım ilk defa duydum bu sayıları öğretmen 40 küsur minik çocuğa durun susun dese ders biter zaten şaştım kaldım 🤔🤔🤔

sizin sınıf kaç kişilik

Bizde de 10-12 şube var sanırım, yarın sayarım.
Öğretmen ile ilk gün iletişimi güzeldi, inşallah öyle devam eder.

Bizimki de sadece ilkokul. Başarı oranını hiç bilmiyorum.

Valla canım ilk defa duydum bu sayıları öğretmen 40 küsur minik çocuğa durun susun dese ders biter zaten şaştım kaldım 🤔🤔🤔
Bak adilemir adilemir in oğlu 45 kişilik sınıfta fen lisesi kazandı ☺️
Bizimkiler de onlar kadar olur inşallah.

Benim kız
Kreşte 8
Sibyanda 4
Anaokulunda 10 kişilik sınıflardaydi. Bu kalabalıkta nasıl olacak bilemiyorum, yaşayıp göreceğiz artık. Ama buradaki tüm okullar 30 ar kusur, başka şansımız yok bizim.

çok iyi başediyorlar .
büyük oğlanın sınıfı 45 kişi ile başladı. öğretmen de 130 boylarında minik bi adamdı. ama sınıfta çok iyi bi otorite kurdu. öyle 1 . sınıfı bitirdi. sonra düzce ye taşındık işte
otorite kuramazsa . yoksa yapamaz işini .

Back
X