• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Herkese merhaba tatil bitti eve döndük Cuma günü tartılıp veremediğim kilolarla cebellesmeye devamm
Merhaba canım herkes yavaş yavaş tatil modundan çıkıyor bende cuma tartılıp cebelleşmeye başlayacağım bende yazlıktaydım gece eve geldik bugün evde boş boş aptal gibi dolanıyorum sanki işim yokmuş gibi kirliler henüz poşette temizlerde valizlerde duruyor hiçbir şey yapasım yok yarın inşallah keyfim gelirde işlerin ucundan tutarım 😘

Siz gelene kadar ben biraz günlük modundan takılayım bari bugün
*Evdeki tüm yatakların alezlerini çarşaflarını yıkadım geri taktım
*Banyoda Çamaşırlar dağ gibi oldu onları ayırdım bir makinesini yıkadım topladım yerleştirdim yarın devam edicem
*Mutfağı birkaç yüz kere topladım evde yeme içme hiç bitmiyor canı sıkılan birşeyler yiyor tezgahı toplu tutmak zor oluyor
*Tüm evi topladım süpürdüm çocuk odası kaldı yarında orayı halledeceğim
*Çocukları sırayla yıkadım sonrada banyoyu yıkadım
*Akşam yemeği yapmadım çay demledim kahvaltı yaptık
*Haftalar sonra baskülle bugün yüzleştim maalesef dikkat etmeyince yine kilo almışım sabah bildirim yaparım
*Şimdi çocukları uyutup ütü yapmayı planlıyorum ❤️

Siz gelene kadar ben biraz günlük modundan takılayım bari bugün
*Evdeki tüm yatakların alezlerini çarşaflarını yıkadım geri taktım
*Banyoda Çamaşırlar dağ gibi oldu onları ayırdım bir makinesini yıkadım topladım yerleştirdim yarın devam edicem
*Mutfağı birkaç yüz kere topladım evde yeme içme hiç bitmiyor canı sıkılan birşeyler yiyor tezgahı toplu tutmak zor oluyor
*Tüm evi topladım süpürdüm çocuk odası kaldı yarında orayı halledeceğim
*Çocukları sırayla yıkadım sonrada banyoyu yıkadım
*Akşam yemeği yapmadım çay demledim kahvaltı yaptık
*Haftalar sonra baskülle bugün yüzleştim maalesef dikkat etmeyince yine kilo almışım sabah bildirim yaparım
*Şimdi çocukları uyutup ütü yapmayı planlıyorum ❤️
Ben de ev işi yapmaktan biktim bu aralar çocuklar iyice kuduruyor evde ben kac kiloyum hiç bilmiyorum valla cok oldu tartilmayali

Rumuz :nnnadal
Başlangıç kilom : 83,5
Ben de 3 kilo almışım uzun zamandır tartılmamıştım ama bekliyordum böyle bir sonucu bayram düğün tatil derken sonuç bu.
Moralimi bozmuyorum okullarda açılacak herşey daha bir düzene girecek inşallah düzensiz olmak vucudu çok etkiliyor.
Bende @sarfansari gibi aralıklı oruca başladım bide yemek penceresinde düzenli sağlıklı beslenirsem neden zayıflamayayım ki başaranların benden ne fazlası var 😀

Selam canlar tatilden yeni dondum sizi ozledim, kilolar alinmis ama.uzulmeyin herkes tam gaz devam be 59 um 1 kg verdim simdilik iyi verirsem ne ala vermezsem kalsin😊

Hoşgeldin Safransari Safransari neler yaptın anlat bakalım
son güne kadar tatil yaptın galiba malum yarın kizçen okula başlayacak heyecan var mi?
Nereye yazdirdiniz? Ne cok soru sordum birikmiş sanırım 🤭😂
Canim eşim 2 gunlugune bırakmaya 2 günlüğüne de almaya gitti. Geri kalanında yanımızda yoktu. 5 hafta kaldık.

Ablam da gelmişti ailemim yanına. Ablam annem babam çocuklar Antalya'ya gittik 11 gün kaldık, birlikte tatil yaptık. Tatilin son haftası kaynanamlara geçtim, 1 hafta orada kalıp gelecektik, ama eşimin şehir dışı görevi çıktı birden, 2 hafta kalmak zorunda kaldık.

Kaynanamlar çok yoğun geçti. Onların Almancı yakınları çok fazla, geçen sene pandemi sebebiyle gelemediklerinden bu sene hepsi gelmişti. Onlara davetler gidip gelmelerle çok yoğun geçti son 2 hafta da.

Kızı evin yakinindaki devlet okuluna yazdırdık. Öğretmen seçimi yapamazsınız kura ile olacak dediler. Biz yine de öğretmen belirleyip, o olması için ısrarcı olalım dedik. Ama bir öğretmen belirleyemedik. Çevremize hep sorduk, 4. Sınıf mezun olan bir yakınımız olmadigindan tavsiye alamadık.

Eşim de gidip bir öğretmene kayıt yaptırdı bakalım, hayırlısı olur inşallah.

Canim eşim 2 gunlugune bırakmaya 2 günlüğüne de almaya gitti. Geri kalanında yanımızda yoktu. 5 hafta kaldık.

Ablam da gelmişti ailemim yanına. Ablam annem babam çocuklar Antalya'ya gittik 11 gün kaldık, birlikte tatil yaptık. Tatilin son haftası kaynanamlara geçtim, 1 hafta orada kalıp gelecektik, ama eşimin şehir dışı görevi çıktı birden, 2 hafta kalmak zorunda kaldık.

Kaynanamlar çok yoğun geçti. Onların Almancı yakınları çok fazla, geçen sene pandemi sebebiyle gelemediklerinden bu sene hepsi gelmişti. Onlara davetler gidip gelmelerle çok yoğun geçti son 2 hafta da.

Kızı evin yakinindaki devlet okuluna yazdırdık. Öğretmen seçimi yapamazsınız kura ile olacak dediler. Biz yine de öğretmen belirleyip, o olması için ısrarcı olalım dedik. Ama bir öğretmen belirleyemedik. Çevremize hep sorduk, 4. Sınıf mezun olan bir yakınımız olmadigindan tavsiye alamadık.

Eşim de gidip bir öğretmene kayıt yaptırdı bakalım, hayırlısı olur inşallah.
hayırlısı olsun canım . inşallah seveceksiniz öğretmeninizi

Back
X