Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin cok sukur rabbime babam normal odaya cikti bugün cok şükürÇok geçmiş olsun, Allahım şifalar versin canım ,Allahım yardımcınız olsun
Amin kuzum cok sukur bugün yogun bakimi atlsttik normal odaya cikardik cok sukur cok tesekkur ederimAllah sifa wersin allah sewdiklerine bagislasin cok uzuldum
Canimmm cok tesekkur ederim cok şükür rabbime bugun odaya cikti bin şükürCanım çok geçmiş olsun babacigina acil şifalar diliyorumtez zamanda iyilesir inşallah atlatacaktır iyi düşün iyi olsun
Çok şükür canım Allahım iyilik sağlık versinAmin cok sukur rabbime babam normal odaya cikti bugün cok şükür
Çok korkunçMarmaris cok fena yaaa bildigin hala yaniyoor
Millet tatilde kilo alir sen vermissin maşallah sırrı nedir acaba?Selam kızlar
Biz de yoktuk 4 hafta kadar
Giderken tartılıp yazmıştım buraya da 75.7 idi, dönüşte(geçen cuma)72.4
Çok üzgünüm
Eki Görüntüle 2894081
Gözün aydın canım daha da iyi olur inşallah kendine dikkat et biraz yemeğe çalış çok zayıflamışsın toparlanmaya çalışCanimmm cok tesekkur ederim cok şükür rabbime bugun odaya cikti bin şükür
Canim cok uzuldum gercekten, Allah sifa versin cok cok insallah tez zanmandaKizlar uzun zamandir yokum ve sizler iyisisinizdir insallah tatile cikan arkadaslara iyi tatiller ben durumu anlatayim benim babam aort damari yirtildi ve yogun bakimda normal odaya bayramin birinci gunu cikarmistik busefer bagirsaklarinda kanama basladigi icin tekrar yogun bakimda haftalardir cektigimi anlatamam rabbim kimseye yasatmasin ben 60 kiloya dustum sıkınti stresten hic kolay deil öl dü diye ameliyata götürdüler rabbime şükür yaşadı o anki psikolojiyi anlatamam kimse yasamasin sıkıntılı bir 20 gun geciriyorum 3 gun kan arandi ananslar yapildi radyo gazete telefonlar kizilaya saolsunlar herkes kan verdi tek sıkıntı pandemi donemi ve araya bayramin girmesi oldu doktor bile zor bulundu biraz oncede gozlerini acti fakat uzun bir sure yogunbakimda kalicak zorbir surec bu surecte sinandik hepimiz ve cok dua ettik yemek bile yerken hic zevk almiyordum hicbirseyden çöp gibi kaldim bildiginiz değnek umrumdami deil hicbisey sagliktan onemli deilmis. Tedavim bile iptal etirdim dondurulmus yumurtalarla uygun zamanda transfere gidicem ama suan deil kafa olarak toparlanmaliyim bu duyguyu nasil anlatayim size ev coker ya ortasinda kalakalirsin bilinsizce hissislesirsin belli sure sonra ayni oyle hissediyorum uzun sureden beri ancak biraz once moralim yerine geldi. Kendinize cok iyibakin hicbisey sagliginizdan onemli deil.❤❤❤❤❤❤❤❤
Millet tatilde kilo alir sen vermissin maşallah sırrı nedir acaba?![]()
Canim benim cok tesekkur ederim cok şükür büyük ve tehlikeli durumu atlattik allaha şükür ❤❤❤❤Canim cok uzuldum gercekten, Allah sifa versin cok cok insallah tez zanmanda
Canim benim cok saol evet ya cok şükür ustumden kamyon gecmis gibiydim cok şükür toparladim babamda iyiye gidince yemek yemeye başladım sukur rabbim hicbirimize yasatmasinGözün aydın canım daha da iyi olur inşallah kendine dikkat et biraz yemeğe çalış çok zayıflamışsın toparlanmaya çalış
Ben sporu biraktim istemsizde kilo verince biraz sarkttim toparlanmam gerek. Ben simdi ogunleri 3e cikardim istedigim seyleri yemege basladim 5 kilo alman lazim orda birak dedi doktorumHemen her gün yürüyüşümü yapmaya çalıştım canım bir de aralıklı orucu da el verdiğince bırakmadım,günde iki öğün olarak yapıyorum burada da devam edeceğim inşallah,onun faydasını çok gördüm
Canim çok üzüldüm.Kizlar uzun zamandir yokum ve sizler iyisisinizdir insallah tatile cikan arkadaslara iyi tatiller ben durumu anlatayim benim babam aort damari yirtildi ve yogun bakimda normal odaya bayramin birinci gunu cikarmistik busefer bagirsaklarinda kanama basladigi icin tekrar yogun bakimda haftalardir cektigimi anlatamam rabbim kimseye yasatmasin ben 60 kiloya dustum sıkınti stresten hic kolay deil öl dü diye ameliyata götürdüler rabbime şükür yaşadı o anki psikolojiyi anlatamam kimse yasamasin sıkıntılı bir 20 gun geciriyorum 3 gun kan arandi ananslar yapildi radyo gazete telefonlar kizilaya saolsunlar herkes kan verdi tek sıkıntı pandemi donemi ve araya bayramin girmesi oldu doktor bile zor bulundu biraz oncede gozlerini acti fakat uzun bir sure yogunbakimda kalicak zorbir surec bu surecte sinandik hepimiz ve cok dua ettik yemek bile yerken hic zevk almiyordum hicbirseyden çöp gibi kaldim bildiginiz değnek umrumdami deil hicbisey sagliktan onemli deilmis. Tedavim bile iptal etirdim dondurulmus yumurtalarla uygun zamanda transfere gidicem ama suan deil kafa olarak toparlanmaliyim bu duyguyu nasil anlatayim size ev coker ya ortasinda kalakalirsin bilinsizce hissislesirsin belli sure sonra ayni oyle hissediyorum uzun sureden beri ancak biraz once moralim yerine geldi. Kendinize cok iyibakin hicbisey sagliginizdan onemli deil.❤❤❤❤❤❤❤❤
Maalesef canim benim bir suru sorun olduvalla burda anlatsam 1 sayfayi bulur .babam cok sukur eve cikardik dün evde tedaviye devam edecek rabbim hastahanede yatan evde yatan herkesin yardimcisi olsun. Bizi apar topar cikardilar hastanede odalar doluymus babamida bakti gorduler biraz iyi hemen cikardilar biz cikarken kapidan hizlica carsaf degistirip yerine baska bir hasta geldi saka gibi hastanelerin bazilari neyse coksukur bende artik biraz kafami toparlayip yasadiklarimi unutup yeni tedaviye baslarim biraz zamani var biliyorum ve inaniyorum suan zamani deilmis aksilik ustune aksilikcikti birde babamin hastaligi derken 60 a dusmustum coksukur 2 kilo geri aldim 3 kilo daha almam lazim cokhalsizim ve mideden rahatsizlik gecirdim 22 gun once 3 gun serumla beslendim midemde sorun cikti tam toparlamistimki babam rahatsizlandi derken iyice elden ayaktan dustum. Kisaca gectim canim sıkmayayım seni diye. Simdi hersey iyi biraz kafa olarak toparlanmaya ihtiyacim vardi oda yavas yavas olucak hersey biz insanlar icin nasipte ne varsa onu yasiyoruz. Sanada iyi tatiller canimCanim çok üzüldüm.
Babana çok geçmiş olsun.
Tatildeyim bende.
Seni merak ettiğim için mesajlara bakayım dedim transfer oldu mu diye.
Hayırlı bir zamanda kısmet olsun inşallah.