Canim eşim kızım ben yürüyoruz.ooo baya iyi yürüdün maşallah canım.
çok güzel yürüyebilme imkanın varsa
kızçeyi kime bırakıyorsun . tempolu mu yürüyorsun
anladım canım . ailecek gidiyorsunuz . iyi yapıyorsunuz . sonuçta o kadar adım atıyorsunuz . eşin de zayıfladı mı.Canim eşim kızım ben yürüyoruz.
Eşim de kilo verme sürecinde, tempolu yürumuyoruz, kızda yanımızda çünkü.
Çok zayıf aslında bu kadar yürümesini istemiyorum onun ama bırakacak kimse yok. O da hiç şikayetçi değil çünkü 3. Km uzaklıktaki büyük parka gidiyoruz. Orada oyanuyor geri dönüyoruz.
Tatile çıkmadan önce 54 u görmüştüm.anladım canım . ailecek gidiyorsunuz . iyi yapıyorsunuz . sonuçta o kadar adım atıyorsunuz . eşin de zayıfladı mı.
57 olmuşşun daha vermeyi düşünüyor musun
dukan birası güzel mi. tadı nasıl .
soda ekledin en son onu okudum . süt de ekledin .Tatile çıkmadan önce 54 u görmüştüm.
Hedef 52 çünkü basen pek kuculmedi. Ancak 52 ile küçülecek.
Şu anki kilom 55.5 sanırım odemden 57 çıkıyor diye detoks yapıyorum.
Dükkan birası, yarım litre suya bir tatlı kaşığı yeşil çayı demledim. Surahiye süzüp, 2 soda yarım limon ekleyip üstüne süt ekledim biraz. Tadı güzel. Sende seversin eminim.
Sonraki günlerde de yapıp buzdolabına koyacağım, soğuk çay gibi içeriz.
Süt yok.soda ekledin en son onu okudum . süt de ekledin .
çok merak ettim şimdi bak .
tamam canım bunu da deneyeceğim .Süt yok.
Yeşilçay, soda, limon var.
Senin damak tadına çok uyar bence.
Sınavda başarılar diliyorum.sayısal çözmem lazım . o nedenle .
zorlanıyorum
1 tane türkçe sorusu doğru işaretleem yeterli. gerisi matematik olmalıymış .
istediğim yere dikey geçiş için .
Sınavın cok güzel geçer inşallah canım istediğin bölüm ne?sayısal çözmem lazım . o nedenle .
zorlanıyorum
1 tane türkçe sorusu doğru işaretleem yeterli. gerisi matematik olmalıymış .
istediğim yere dikey geçiş için .
Bende çok kacirmama rağmen sisiyorum canim. 57 kilo oldum.Köye geldik kızlar ondan yazamadım tabi diyet yalan oldu ama yeniden başlamam lazım bu halimi hiç sevmiyorum
Başlayalım canım yaaa valla al ver al ver sıkıldım 57 58 i görmek istiyorum sonra da 56Bende çok kacirmama rağmen sisiyorum canim. 57 kilo oldum.
Dün kabak detoksu yaptım. Bende 1.5 haftaya gidip, 2.5 hafta kalicam memlekette. Gelince artık yine yeniden baslariz
amin inşallah . Allah razı olsunSınavda başarılar diliyorum.
İnşallah gönlunce geçer
canım ziraat mühendisliğine tamamlayabiliyorumSınavın cok güzel geçer inşallah canım istediğin bölüm ne?
hadi inşallah canım. aslında sıcaklar bastırdı. daha çok sıvı şeylere yönelince verilebilir o kilolar. çok değil zaten istediğiniz kiloya ulaşmak . az sayılar kaldı.Başlayalım canım yaaa valla al ver al ver sıkıldım 57 58 i görmek istiyorum sonra da 56
amannn köy öyle tabi . seçici davran köye gittiğinde canım. biraz daha ayıkla menülerini ordaKöye geldik kızlar ondan yazamadım tabi diyet yalan oldu ama yeniden başlamam lazım bu halimi hiç sevmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?