• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kizlarrr nasilsiniz sekerler ben iyiyim cok şükür kilomu koruyorum 20 gündür ayni kilodayim bol bol alisveris yapiyorum bebek tedavisine gidicem temmuz sonu sikir sikir giyineyip gideyim demi ama artik bluzlerde s ve m beden giyorum large bile genis geliyor bol bol dikis yapiyorum kendime dunyanin etegini diktim dikip dikip giyiyorum cesit cesit artik. M ve s beden elbiseler bile oluyor nerden nereye 3 x larden s bedene m bedene dustum darisi. Sizlere bakiyorum ara ara girip vallahi sizde guzel kilolar veriyorsunuz tebrik ederim hepinizi kocaman sevgiler saygilar❤❤❤❤❤❤❤

Selammm kizlarr haydi bildirimler nerdeee

Bu hafta 68.75 guzel gidiyor masallah diyeyim 60gram da olsa gitmis hafta 67 li rakam gorursem 2 kg olcak hadi bismillah
Bu hafta 68.10
Wallahi yapisti bu 600 gram bana ya iyiyi soyleyip iyiyi cagirmak lazim hakikaten kilo kilo gitsin allahim :halay::halay::halay:
Kizlarrr nasilsiniz sekerler ben iyiyim cok şükür kilomu koruyorum 20 gündür ayni kilodayim bol bol alisveris yapiyorum bebek tedavisine gidicem temmuz sonu sikir sikir giyineyip gideyim demi ama artik bluzlerde s ve m beden giyorum large bile genis geliyor bol bol dikis yapiyorum kendime dunyanin etegini diktim dikip dikip giyiyorum cesit cesit artik. M ve s beden elbiseler bile oluyor nerden nereye 3 x larden s bedene m bedene dustum darisi. Sizlere bakiyorum ara ara girip vallahi sizde guzel kilolar veriyorsunuz tebrik ederim hepinizi kocaman sevgiler saygilar❤❤❤❤❤❤❤
Masallah ne kadar guzel cok sewindim walla daha cok yaz motiwe oluyor....guzel hayirli haberlerinide bekliyoruz

Bu hafta 68.10
Wallahi yapisti bu 600 gram bana ya iyiyi soyleyip iyiyi cagirmak lazim hakikaten kilo kilo gitsin allahim :halay::halay::halay:

Masallah ne kadar guzel cok sewindim walla daha cok yaz motiwe oluyor....guzel hayirli haberlerinide bekliyoruz
Insallah canim benim❤❤❤❤❤❤🙏🙏🙏🙏🙏

Insallah canim benim❤❤❤❤❤❤🙏🙏🙏🙏🙏
Canim güle güle kullan aldıklarını
Özgürce giyinmek ne guzel.
Ben 2 elbise sipariş verdim L beden siparos verdim. Çünkü benim basen sıkıntılı üstüm 36 olsa da alt bölgem 40 beden hala.

Bebek tedavinde Rabbim gönlüne göre versin. Hayırlı sonuçlar al. İnşallah.

Canım yazamadım buraya da , biz de tatile geldik, cuma sabah erken yola çıkmadan önce tartılmıştım 75.7 çıktım, bi önceki hafta 74,9 dum

Adacım sen de koruyorsun kilonu ne güzel, galiba daha da vermişsin, 60 civarıydın yanlış hatırlamıyorsam
Evet cnm.azcik daha gitti sagolasin kuzum

Kizlar ozledim sizi valla ara sira geliyor bakuyorum sayfa cok sessiz herkes tatildemi kizlar

günaydın.
benim de işlerim bi ara yoğundu
10 gündür de dgs sınavına hazırlanma imkanı buldum
ona yoğunlaştım
bu pazar sınav var .
son 3 gün . biraz daha çalışayım diyorum .
geçen sene girip türkçe ağırlıklı çözdüm soruları.
fakat sayısal puanla aldığı için benim bölüm.
bu son günlerde sayısala başladım .
temelim var ama son anda her konuyu üst üste çalışınca çorba oldu sanki.
ama yılmak yok devam .
zaten 3 gün daha çalışabilirim . sonra sınav.

önümüzdeki hafta çarşamba akşamı belki tatile çıkabiliriz
15 temmuz perşembe.
cuma mesai oluyor .
eğer kurban bayramı ile birleşirse gideriz .
sonra 1 ay işte nasipse.

neler yapıyorsunuz
benim güncel kilo 55.2-55.4 -55. 5 gibi sürekli değişik.
Ya nerdesiniz ;(
Kizlar ozledim sizi valla ara sira geliyor bakuyorum sayfa cok sessiz herkes tatildemi kizlar

Canim güle güle kullan aldıklarını
Özgürce giyinmek ne guzel.
Ben 2 elbise sipariş verdim L beden siparos verdim. Çünkü benim basen sıkıntılı üstüm 36 olsa da alt bölgem 40 beden hala.

Bebek tedavinde Rabbim gönlüne göre versin. Hayırlı sonuçlar al. İnşallah.
Saol canim benim rabbim agiz tadiyla gitydirmeyi nasip etsin. Guzelmis hakikatten .sende normalsin kuzum olsun 36 beden ust cok iyi ya ben anca 38 beden ustum altimda 38 40 anca oluyor. Insallah rabbim bu defa tedavimden yuzum gulerde son olur olmazsada rabbim in vardir bildigi derim

Saol canim benim rabbim agiz tadiyla gitydirmeyi nasip etsin. Guzelmis hakikatten .sende normalsin kuzum olsun 36 beden ust cok iyi ya ben anca 38 beden ustum altimda 38 40 anca oluyor. Insallah rabbim bu defa tedavimden yuzum gulerde son olur olmazsada rabbim in vardir bildigi derim
İnşallah canım. Dualarimdasin.

ne zaman başlıyorsun tedaviye eftalios cum.

38 üst iyidir
memitolar küçülmesin
ihihiihihih

kimse gelmemiş ama yazayım .
bugun sabahtan 2 ceviz yedim
işe gelince 1 bardak reyhan şerbeti

öğlen domates yemeği ve 2 ceviz

ikindi 1 kase kavun .
yarım sare fıstık
1 bardak reyhan şerbeti

akşama yine menemen olabilir . pilav pişirmiştim . ondan da bi iki kaşık alırım .

kimse gelmemiş ama yazayım .
bugun sabahtan 2 ceviz yedim
işe gelince 1 bardak reyhan şerbeti

öğlen domates yemeği ve 2 ceviz

ikindi 1 kase kavun .
yarım sare fıstık
1 bardak reyhan şerbeti

akşama yine menemen olabilir . pilav pişirmiştim . ondan da bi iki kaşık alırım .
Oo Reyyan şerbeti yapılmaya başlanmış 😋

Benim de regl yaklaştı, 1 haftadır da dikkat edemedim, ödem topladım sanırım.

Dün de bugün de 4-5 km yürüdük.
Bugün kabak aldım, yarın eşim şehir dışında göreve gidecek, o yokken yemek derdim yok diye kabak detoksu yapacagim 2 gunluk

Benim de regl yaklaştı, 1 haftadır da dikkat edemedim, ödem topladım sanırım.

Dün de bugün de 4-5 km yürüdük.
Bugün kabak aldım, yarın eşim şehir dışında göreve gidecek, o yokken yemek derdim yok diye kabak detoksu yapacagim 2 gunluk
ooo baya iyi yürüdün maşallah canım.
çok güzel yürüyebilme imkanın varsa

kızçeyi kime bırakıyorsun . tempolu mu yürüyorsun

Back
X