• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bugun ki menum sabah peynirli omlet 1 dilim cawdar ekmekgi
Oglen turk kahwesi
1lt su

Aksam brokoli salatasi ebegumeci yemegi ( bir ot cesiti bizim buralarda )

Aksam kahwe
1 lt su
1 markanin cayi diyeyim reklama falan girer 😋

Birde yeni vitamin suruplarina basladim kizlar.ayak bas tirnaklarim lise 2 den beri dusuyor kirik cikiyor kokunden 3 tirnak 4 tirnak iust uste oluyor ben yillardir cekiorum en ozel dermotologada gittim cildiyeyede fakulteyede ama bisi bulunmadi..kizimda dogdugun dan beri bas tirnaklari dusuyor..birinde okudum saglik ocagina gitmis dr.n verdigi vitaminler ise yaramis bir meded hesabi gittim %80 ise yarar dedi 3 aylik tedawi basladi bakalim ne olucak...

Bu arada uzun suredir beni gormeyen arkadasim cok zayiflamissin guzellesmissin dedi orami burami gosterince sikilassan mi hareket yurusuys yapsan bence cok daha fark olur dedi dumbeli cikardim kol calisicam ve mekik cekicem...

Diger ictigim witaminler war di ya bence ise yariyor kizlar o surekli ac hallerimde titremelerimde falan fark war gibi bugun annem sorunca bidusundum sizinlede paylasim dedim

Nasilsiniz kizlar gunler sonra bos bos ewdeyim bugun hawada kapali balkonda pinekleme 😙

Sabah domatesli yumurta yarim dilim cawdar
Turk kahwe 2 kawun

Oglen yarim tawuk durum 1 ayran

3 kasik Aksam bezelye yemegi
Turk kahwe
1 lt su

Bugun 3 ögun oldu sabah erken kalktik yanlanlarin hic bisi yemedim icmedim baska aksam yemegi saatimi ayni tuttum gecede 1 yesilcay kapanis

Turk kahwe 2 kawun

Turk kahwe
1 lt su

Bugun 3 ögun oldu sabah erken kalktik yanlanlarin hic bisi yemedim icmedim baska aksam yemegi saatimi ayni tuttum gecede 1 yesilcay kapanis
Cok iyi gidiyorsun canım ama akşam yine cok az yemissin

Turk kahwe 2 kawun

Turk kahwe
1 lt su

çok az ve dengeli gitmişsin .
az yemişsin . böyle vucudunu şaşırtabilirsen kilo verirsin .

Nasilsiniz kizlar gunler sonra bos bos ewdeyim bugun hawada kapali balkonda pinekleme 😙
burda da hava kapalı . yağmurlu falan .
yorucu ve uyku veren bi hava
çalışıyorum işteyim .
eve gidince yine çocuklarla dışarı çıkıyorum .
yagmur yoksa tabi.
yağarsa eve dönüyoruz .

şu aralar yediklerim yine saçma sapan . çikolata gofret . fındık fıstık .
bi sağlıklıya dönemedim.
aralara sağlıklı mamalar sokuyorum . hiç yoktan iyidir diyerek . onlar da aşırı kilo almamı önlüyor sanıyorum .
55.8 geldim bu sabah

şu aralar yediklerim yine saçma sapan . çikolata gofret . fındık fıstık .
bi sağlıklıya dönemedim.
aralara sağlıklı mamalar sokuyorum . hiç yoktan iyidir diyerek . onlar da aşırı kilo almamı önlüyor sanıyorum .
55.8 geldim bu sabah
Bu kilolardan bir foto alabiliriz müsait olduğunda merak ettim seniii 😂😂

Kizlar nasilsiniz ihmal ettim bu aralar rejimi sonlandirdik çünkü kac zamandir yemek yiyememe sorunum vardi 68 e dusmustum ilac kullaniyorum biraz istah acilsin diye ise yaradimi ben yine herseyden yiyorum az yiyorum spor yuruyuse gitmek disinda hic bisey yapmiyorum bu yuzden yaglancam diye korkuyorum😳😳😳😳 ama tansiyonum dusup duruyor cok sukur 2 gundur normale döndü asi isinide bitirdim şükür hayat ayni iste 40 kiloyu devirdim cok şükür artik.

Cok iyi gidiyorsun canım ama akşam yine cok az yemissin
Tesekkur ederim
çok az ve dengeli gitmişsin .
az yemişsin . böyle vucudunu şaşırtabilirsen kilo verirsin .
Amin insallahhh
burda da hava kapalı . yağmurlu falan .
yorucu ve uyku veren bi hava
çalışıyorum işteyim .
eve gidince yine çocuklarla dışarı çıkıyorum .
yagmur yoksa tabi.
yağarsa eve dönüyoruz .
Bizde hergun cikiyoruz sahile yoksa kiz duwarlara tirmaniyor
Kizlar nasilsiniz ihmal ettim bu aralar rejimi sonlandirdik çünkü kac zamandir yemek yiyememe sorunum vardi 68 e dusmustum ilac kullaniyorum biraz istah acilsin diye ise yaradimi ben yine herseyden yiyorum az yiyorum spor yuruyuse gitmek disinda hic bisey yapmiyorum bu yuzden yaglancam diye korkuyorum😳😳😳😳 ama tansiyonum dusup duruyor cok sukur 2 gundur normale döndü asi isinide bitirdim şükür hayat ayni iste 40 kiloyu devirdim cok şükür artik.
Allahim bizede nasip etsin istahim kapanfi demegi

Tesekkur ederim

Amin insallahhh

Bizde hergun cikiyoruz sahile yoksa kiz duwarlara tirmaniyor

Allahim bizede nasip etsin istahim kapanfi demegi
Kiz cok kotu istah kapanmasi insan halsizlesiyor bana butun gun yemek yeme desinler vallahi yemem susuz olmuyor ama yemeksiz oluyor size bisey soyleyeyim inanmazsiniz ama hic acikmiyorum cok garip ama dogru

Kiz cok kotu istah kapanmasi insan halsizlesiyor bana butun gun yemek yeme desinler vallahi yemem susuz olmuyor ama yemeksiz oluyor size bisey soyleyeyim inanmazsiniz ama hic acikmiyorum cok garip ama dogru
Allahim saka gibi nasil oldu bu is peki nekadar surede wermistin kilo

Back
X