Tesekurler canimCok mutluluk dilerim nisan icin rabbim tamamina erdirsin nisan teladinda yeme icmenin kacmasi nprmal cani
Cok mutluluk dilerim nisan icin rabbim tamamina erdirsin nisan teladinda yeme icmenin kacmasi nprmal canim
Gecmis olsunSağolasın canım şuanda karnına kramp giriyor ya kimyon çayı yapıyorum kıza gaz var herhalde çiş zannediyor gidiyoruz birşey yok
HallederizSelam hanımlar,
Kilo bildirmeye geldim :)
Rumuz: Hayal Hatun
Başlangıç tarihi : 22 Ocak 2021
Başlangıç kilo: 60.8
En son bildirdiğim kilo: 57.0
Bu hafta : 59.8
Fark : + 2,8 kg
Bence çok iyi
Kilo bildirimim
Geçen hafta 77.4
Bu hafta 75.8
Suyu biraz daha arttirsan iyi olacak bence en az 3 lt yapEwet bugun ewimde sakindim derslerimizi yaotik yemeklerimizi yaptik yikandik ojelerimizi surduk kizim da kuafore gelmek istedi onuda yarin kuafore ekledim hersey yolunda....ewde olunca yemekleri de yapinca cok saglikli bir gun gecirdim
Sabah klasik kahwalti
Kahwe
1lt su
2 kayisi
Aksam mantar kofte brokoli 1 serwis tabagina azar azar aldim ekmeksiz yedim
Kahwe
1 lt su kapanis
Seni alintilayip bi tebrik edemedim neler neler yaptimBen 69 olmusum soylemesi ayip
Saolasin canim benim yemiyorum daha dogrusu artik midem yemekleri kabul etmemeye basladi sporu abarttim artik durdum spor yapamiyorumSeni alintilayip bi tebrik edemedim neler neler yaptim
Canım seninki sağlıklı bir yontem değil yemeden olur mu? Yapma bunu kendine zaten veriyorsun kilo verince daha da vermek adına yememeye başladın sonra da mide iyice küçüldü hic gerek yok bunlaraSaolasin canim benim yemiyorum daha dogrusu artik midem yemekleri kabul etmemeye basladi sporu abarttim artik durdum spor yapamiyorum
Dün en son 70 dim bir kilo daha gitmis canim 60 olmusum ama artik bu son tansiyon problemim basladi buyuk 8 kucuk 6 cikiyor 2 gündür
Maalesef dun annem geldi beni bir gordu iglik atti kadin ne oldun sen diye uzun zamandir gorusmemistik yuz yuze gormemisti cunku cocuk gibi sunuda ye bunuda ye israr edip durdular esimle annem doktora kontrole gidicem insallah asim var sali gunu 2.asiyi olucamCanım seninki sağlıklı bir yontem değil yemeden olur mu? Yapma bunu kendine zaten veriyorsun kilo verince daha da vermek adına yememeye başladın sonra da mide iyice küçüldü hic gerek yok bunlara
Bugün benim de tansiyonum düşüktü 9 a 6 olmuş bayılacaktım neredeyse benimki kilodan değil de cok fena oldum amaDün en son 70 dim bir kilo daha gitmis canim 60 olmusum ama artik bu son tansiyon problemim basladi buyuk 8 kucuk 6 cikiyor 2 gündür
Cok gecmis olsun benim surekli dusuk boyle cok kotu oluyor insan canim cok gecmis olsunBugün benim de tansiyonum düşüktü 9 a 6 olmuş bayılacaktım neredeyse benimki kilodan değil de cok fena oldum ama
Sağolasın canımGecmis olsun
Kızın nasıl oldu daha iyidir inşallah canımSelamün aleyküm kızlar gelemed.kac zamandır nasılsınız kız rahatsızlandı bayadir onla uğraşıyorum acillik falan olduk yine enfeksiyon geçirdi ama kanda çıktı bu defa bende tuvalete alıştıra yım belki bu enfeksiyon sorununu çözerim dedim habire tuvalete git gel baya yordu benialıştı çok şükür yarım kilo kadar aldm ama reglimde sorun oldu stresten galiba kız çok üzdü hastalanınca 20 gün kadar uzadı ramazan sonu olmam gerekirken daha yeni am oda çok azdı bir sorun var galiba yada stresten oldu anlamadm
Evet adacım teşekkür ederim devam edebilirim inşallah canımFicanscim 75 e geri donmussun cnm cok guzel
Maşallah 5 kiloyu 2 haftada verdin nerdeyseeee büyük başarı ben de bundan istiyorummm
Korumuşsun bu sefer ne güzel haftaya da verirsin canımGecen hafta 69.97
Bu hafta 69.90
Hallederiz
Teşekkür ederim canımTebrikler
Harikasın canım ama sağlığına dikkat et günlük Alman gereken gıdayı alDün en son 70 dim bir kilo daha gitmis canim 60 olmusum ama artik bu son tansiyon problemim basladi buyuk 8 kucuk 6 cikiyor 2 gündür
Geçmiş olsun canımBugün benim de tansiyonum düşüktü 9 a 6 olmuş bayılacaktım neredeyse benimki kilodan değil de cok fena oldum ama
Düzenli yazmak gerçekten faydalı oluyor canım gelmeye çalış inşallahKızlar bende yazmaya çalışılan düzenli inşallah budefa da aksilik çıkmaz tekrar
Sabah
sucuklu yumurta bir dilim çavdar ekmeği
Çay
Çok az pekmez
Evdeki işlerden dolayı ögleyi geç yedim sahada birşey yiyemedim
Öğlen dediğimde saat 5 ti aç karnına detox çayı
Bir bardak su
Fırında zeytinyağlı patlıcan kabak kızartması
Bir dilim ekmek
Ve çay
Birkaç gündür bir arkadaşla yürüyüş yapıyoruz kızları da alıp iyi geliyor 12 bin adım falan atıyorum baya gün boyu koşuşturmaca bu tempoda nekadar devam edebilicem bakalım
Sende güzel vermişsin tebrik ederimKızın nasıl oldu daha iyidir inşallah canım
Evet adacım teşekkür ederim devam edebilirim inşallah canım
Verirsin sen de canım,çok teşekkür ederim
Korumuşsun bu sefer ne güzel haftaya da verirsin canım
Teşekkür ederim canım
Harikasın canım ama sağlığına dikkat et günlük Alman gereken gıdayı al
Geçmiş olsun canım
Düzenli yazmak gerçekten faydalı oluyor canım gelmeye çalış inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?