- 31 Ağustos 2012
- 22.185
- 35.382
- 798
Canim Ramazan'da yapma planım vardı, sahurda yemek için ama yapmadım.Insallah canimbu arada safrancim mercimek ekmegini yaptin mi yapacaktin hani guzel oldu mu bana acil.tarif lazim esim icin
Benim de oyle nedense safrancim az miktarda yag aldim sanirimKumru sandivic in ekmekgini yaparken bir tepsi de poğaça yapmıştım.
+ 1 poğaça, karpuz da yedim.
İştahım tavan bugün.
Afiyet olsun canım kilon cok iyi arada da yemek lazım vücudu dinlemek lazım diye düşünüyorumKumru sandivic in ekmekgini yaparken bir tepsi de poğaça yapmıştım.
+ 1 poğaça, karpuz da yedim.
İştahım tavan bugün.
Canim kumru tarifi vermeye utanırım ben şimdi sizeAfiyet olsun canım kilon cok iyi arada da yemek lazım vücudu dinlemek lazım diye düşünüyorum
Kumru cok güzel görünüyor tarif alalım lütfennn
Nasıl geçti canım ?Bu arada dün akşam geldik eve bikac gün içinde normale dönerim inşallah
Iyiydi güzel geçti kazasız belasız babacığın nasıl oldu? toparlamıştır biraz inşallahNasıl geçti canım ?
Ben aslında ekmeğin tarifini istemiştimCanim kumru tarifi vermeye utanırım ben şimdi sizeİzmir'de alasını yiyorsunuzdur
Eki Görüntüle 2855047
Tavanın bir yarısında sucuklari bir yarısında uzun sosisleri pişirdim. Onları ekmekge aldıktan sonra sallarin üzerine peynir koyup peynir eriyene kadar bekledim, yarım dakikada felanveridi hemen. Bunları de ekmeğe koyup üzerine kornişon turşu ince ince kesip ekledim.
Bir de ekmek yaptım. Klasik poğaça hamurumdan yaptım ekmekleri.
Nefis gözüküyor.Afiyet olsun.Ara
türk kahvesi 1kare bitter
Akşam
Kumru sandivic
1 bardak ayran
Eki Görüntüle 2854851
Reglim başladı. Canim çok tatlı istiyor. Eşimi markete gönderdim. Saat 17 de kapaniyormus marketler ama açık bakkal gibi birşey bulursa alacak. 1 de dondurma yiyeceğim yani bulursak.
Darısı düğüneIyiydi güzel geçti kazasız belasız babacığın nasıl oldu? toparlamıştır biraz inşallah
Ekmek canim ben poğaça da yaptığım için fazla ölçü yaptım.Ben aslında ekmeğin tarifini istemiştim
Poğaça hamurundan yapmışsın kac tane cıktı bu tariftenEkmek canim ben poğaça da yaptığım için fazla ölçü yaptım.
1.5 bardak süt
1.5 bardak su
1 bardak sıvı yağ
3 kaşık şeker
1 tatlı kaşığı tuz, maya
Ekmeğe şekil verip, pekmezli suya batırdım, üstüne susam döktüm.
6 tane kumru ekmekPoğaça hamurundan yapmışsın kac tane cıktı bu tariften
Aldim dun manti aparati vallahi mesaji yeni gordum tesaduf oldu bime kampanyada gelmisCanim peynirli ıspanaklı ravioli gibi yapabilirsin. Ben çok severim. Evde yapmadım ama italyan bir markaninkini yedim. Çok güzeldi.
Mantı için 8 saat ugrasmana hiç gerek yok. Bak boylr bir aparat alabilirsin, artık her yerde satılıyor bu aparat, çok pratik oluyor.
Kumru yaptinm8 canim valla süpersin6 tane kumru ekmek
12 poğaça.
Normalde bu benim 24 pogacalik tarifim.
Nasıl olduanti canim kolay oldu mu ?Aldimm
Aldim dun manti aparati vallahi mesaji yeni gordum tesaduf oldu bime kampanyada gelmis
Oldu canim dun sabah esim yogurdu hamuru az bisey yapti hamurdan aparatla kolayca yaptim az yaptim ispanakli yaptim 15 tane cukardum kalan hamuru posetledim sıkma yapicam aksama insallah kocam sevmedi bu ne ya kara kara hamur oldu bu diye karabugday unuyla bidaha yaomam bunu anladim acmasi bcok zor oluyor esim birdaha ugrasmam hamur mamur diye soylenip ise guttiNasıl olduanti canim kolay oldu mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?