Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Insallah canimbu arada safrancim mercimek ekmegini yaptin mi yapacaktin hani guzel oldu mu bana acil.tarif lazim esim icin
Canim Ramazan'da yapma planım vardı, sahurda yemek için ama yapmadım.

Ramazan korktuğum gibi gecmeyince, sahurlarda ekmek yemedim, yapmadım bende. Hala aklımda yapacanim bir gün

Kumru sandivic in ekmekgini yaparken bir tepsi de poğaça yapmıştım.

+ 1 poğaça, karpuz da yedim.

İştahım tavan bugün.
Afiyet olsun canım kilon cok iyi arada da yemek lazım vücudu dinlemek lazım diye düşünüyorum

Kumru cok güzel görünüyor tarif alalım lütfennn

Afiyet olsun canım kilon cok iyi arada da yemek lazım vücudu dinlemek lazım diye düşünüyorum

Kumru cok güzel görünüyor tarif alalım lütfennn
Canim kumru tarifi vermeye utanırım ben şimdi size İzmir'de alasını yiyorsunuzdur

Tavanın bir yarısında sucuklari bir yarısında uzun sosisleri pişirdim. Onları ekmekge aldıktan sonra sallarin üzerine peynir koyup peynir eriyene kadar bekledim, yarım dakikada felanveridi hemen. Bunları de ekmeğe koyup üzerine kornişon turşu ince ince kesip ekledim.

Bir de ekmek yaptım. Klasik poğaça hamurumdan yaptım ekmekleri.

Ben aslında ekmeğin tarifini istemiştim

Nefis gözüküyor.Afiyet olsun.

Poğaça hamurundan yapmışsın kac tane cıktı bu tariften

Aldimm Aldim dun manti aparati vallahi mesaji yeni gordum tesaduf oldu bime kampanyada gelmis

Gunaydin kizlar bol gunesli güzel gunler dilerim dun yürüyüşlere basladim yuruyebiliyorum hareket edebiliyorum odem olmuşum dun adet olucam . Dun butun gun odem cayi ictim sukur karnimin sislugi gitti sabah elektrik yok bizim ilcede saat 17.00 a kadar bahaneyle dolablari indiricem kiyafetleri hicte yapasim yok

0
Nasıl olduanti canim kolay oldu mu ?
Oldu canim dun sabah esim yogurdu hamuru az bisey yapti hamurdan aparatla kolayca yaptim az yaptim ispanakli yaptim 15 tane cukardum kalan hamuru posetledim sıkma yapicam aksama insallah kocam sevmedi bu ne ya kara kara hamur oldu bu diye karabugday unuyla bidaha yaomam bunu anladim acmasi bcok zor oluyor esim birdaha ugrasmam hamur mamur diye soylenip ise gutti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…