- 1 Kasım 2019
- 6.603
- 26.100
- 478
- 45
Tam bugday unu aldim dun ne yaparsam onlan yaparim artik aman diyeyim karabugday unu alirsaniz cig karabugdaydan olanlardan oluyomus ondan alin bilseydim almazdim o unuNasıl olduanti canim kolay oldu mu ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tam bugday unu aldim dun ne yaparsam onlan yaparim artik aman diyeyim karabugday unu alirsaniz cig karabugdaydan olanlardan oluyomus ondan alin bilseydim almazdim o unuNasıl olduanti canim kolay oldu mu ?
Canim artık korumadasin.Tam bugday unu aldim dun ne yaparsam onlan yaparim artik aman diyeyim karabugday unu alirsaniz cig karabugdaydan olanlardan oluyomus ondan alin bilseydim almazdim o unu
Lazanya benim de aklımda Safrann ama ben korumada değilimCanim artık korumadasin.
Haftada bir canımın istediğini tam tarifiyle yapıp yiyebilirsin.
Ben öyle yapacağım.
Bu hafta kumru yaptım.
Lazanya aklımda çok istediğim bu sürede yapamadigim.
Diyette sursurebilirlikte önemli.
Nereye kadar karabuğday unuyla mantı yiyeceksin.
Tam buğday unu aldığın iyi olmuş. Tariflere daha yakışır.
Canim zaten 60 kilo çok değil zayifsin.Lazanya benim de aklımda Safrann ama ben korumada değilimben de bi gevseme oluştu nisana gidip gelince ordaki en zayıf bendim öyle olunca su an kendimi cok zayıf hissediyorumm
![]()
Yemem miiiCanim zaten 60 kilo çok değil zayifsin.
Ama 55 ile neden fit olmayasın
Çağ kebabı yedin mi ?
Gerçi kapalıydı restoranlar
Canim çok sevindimKizzlaaaaaarrrrr 40 bedene düşmüşüm 40 bekar zamanumdan pantolonlarim vardi verecektim birine iyiku vermemisim 40 beden pantolon cuk diye oturdu uzerime hatta 38 beden etegim var bacagim girmiyodu o derecdeydi yeminlen belini kapatabildim kardesimin ve küçük görümce min düğününde giydigim abiyeler vardi ozel diktirmistim bulamadik kilodan abiye dusunun yani aaaa iki abiyeyede yemin ederim 2 insan girer suan![]()
AraKahvaltim
2 yumurtalı peynirli omlet
Yarım avakado sos durum yapıp yedim
Bir kaç marul
Eki Görüntüle 2855193
Cok mutlu oluyorum canim inan ac kaldim inan bir cok seyi tika basa yemeği ozlesemde sagligim icin gercekten baya ugrastim canim cikti bu süreçte metabolizman defalarca durdu yinede basardimmmCanim çok sevindim
Gerçekten emek veriyorsun. Emeğinin karşılığını alman ne güzel.
Günaydınsersum @Aytenazmi @izole @adilemir @aaadddaaa
ficans @suspushanimcim E Eftalios
YARİN TARTİYA BEKLİYORUM HERKESİ KİZLAR.
GRUPTA HAREKETLENME OLSUN BİRAZ![]()
Kizlar menu yazayim
Sabah kahvaltisi
Yesillik salatasi
Yesil cay
Ara ogun
Espresso
Oglen yemeği
Salata
Yogurt
Ara ogun
1 yesil elma
5 dilim ananas
Aksam yemeği
Karabugdayli acili salata
Yogurt
Iben 1gunluk salata detoksu yaptim bugun adet donemindeyim o yuzden regl gelmeden odemin gitmesi gerek cok faydali sabaha dumduz karinla kalkiyorsunuz kizlar
Butun gun ananasli cay ve turk kahvesi ictim
Harikasın canım yaa bu 1 günlük menünün aynısını ben de yapabilsem keşkeSalata detoksunun sonuclari![]()
Beni yazmayınca ben gelmedimsersum @Aytenazmi @izole @adilemir @aaadddaaa
ficans @suspushanimcim E Eftalios
YARİN TARTİYA BEKLİYORUM HERKESİ KİZLAR.
GRUPTA HAREKETLENME OLSUN BİRAZ![]()
Evet canim unutmuşumBeni yazmayınca ben gelmedim![]()
Bende salatayla zayiflanirmi diye kendi kendime dusunuyordum ama mucize oldu tabi su ve yuruyusle destekledimHarikasın canım yaa bu 1 günlük menünün aynısını ben de yapabilsem keşke![]()
Yaparsan eger dikkat etmen gerekenleri yazayim canim bu detoks 3 gunluk normalde fakat bir gun yapincada etki ediyor sabah kahvaltindaki salatada yumurtada olsun ve birazcik zeytinyagi ve limon eger yunurta koymazsan oglen ve aksamki salatalarina mutlaka protein ekle ben aksamyemegindeki salatada karabugday kullandim yuksek proteinli çünkü karabugday yerine ton baligi tavuk et ne varsa kullanabilirsin unutma ama sadece limonlu salata yaninda yogurt tuketebilirsin çünkü gucsuz dusmemek icin mutlaka 3 litre su ve yarimsaatte olsa yürüyüş evdede olur.Harikasın canım yaa bu 1 günlük menünün aynısını ben de yapabilsem keşke![]()
Bide unutmusum salatalarina mutlaka salatalik ekleHarikasın canım yaa bu 1 günlük menünün aynısını ben de yapabilsem keşke![]()