Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kahvaltı

2 yumurtalı menemen
1 kaşık tulum peyniri
1 dilim ekmek

Ara
Kahve 1 gün kurusu

Öğlen
4 sikim mercimekli köfte
Acı biber turşusu
2 lokma çörek üzeri fıstık ezmesi

Akşam
1 tabak nohutlu ekşili köfte
1 tabak salata

Regl yaklaştı bugün iştahım çok açık.
Birazdan da kahveyle gunkurusu yada incir yerim

Canim kahvaltı tabağım resimlerdeki gibi.
Öğlen ve akşam da 2 şer tane kabak, 2 cevizle orijinal tarif.

Ben tavuk haşlayıp ekledim, farklı yaptim
Ya supersinnnn benide ozendirdin ben kabağı yiyemiyorum ama hep yarida kaliyorum yapayim diyorum bir gunde kiloveremeyine birakiyorum ben esas kabagi pizza tabani yapabilmek icin almistim surunuyor dolapta aklima geldi pizza tabaniyapayim yarin

Valla makarna falan filan yedim dün tabi artık dikkat edicem su içemiyorum hiç nasıl içerim bilmem
Icine nane yapragi koyarak icersen aroma verdigi icin oyle alusirsin suya ertesi gunnane yerine baska meyve koy bak nasil aliskanlikyapacak su 3 gun boyle dene sonra gerisini istersin suyun

Canim senin detoks çilesine hiç gereği yok, korumadasin.

Kabağı dolma olarakta, yemeğini de, yogurtlusunu da çok severim

Icine nane yapragi koyarak icersen aroma verdigi icin oyle alusirsin suya ertesi gunnane yerine baska meyve koy bak nasil aliskanlikyapacak su 3 gun boyle dene sonra gerisini istersin suyun
Taze bana yokki yeni eve geldim daha önce diyeyedin alırdım biryerden başka ne koyayım maydanoz elma falan olurmu

Sabah kahvaltisi
Yulafli yogurt
Yesil cay

Ara öğün
Yarim elma
4 dilim ananas 1 dilimdaha fazla yemis olabilirim
Nescafe ve sutlu espresso

Ogle yemeği
Ketojenik kinoali mercimek koftesi bulgur yerine kinoa koymustum
1 kase yogurt

Ara öğün
Yarim dilim elmanin diger dilimi
Turk kahvesi
Yesil cay karanfilli tarcinli

Aksam yemegi
Karabugday greckali cacik
Roka ve semiz otu salatasi

Kizlar ben bimden karabugday unu ve keciboynuzu unu almistim kullanmak yarina nasipmis karabugday unundan manti yapasim var varda nasil yogurcam bu belle bende bilmiyorum daha once normal mantiyi acmistim ilk denememdi ve 8 saatte bitirmistim gözüm korkmuyor deil ben kiyma yerine ispanak koymayi düşünüyorum icine sizce ne olabilir kiymasiz ben tataristanliyim normalde benim cocuklugumda rahmetli babinnem patates ve havucu haslayip koyardi . Birtek onu biliyorum. baska sebze alternatifleri varsa bana soyleyin lütfen

Canim peynirli ıspanaklı ravioli gibi yapabilirsin. Ben çok severim. Evde yapmadım ama italyan bir markaninkini yedim. Çok güzeldi.

Mantı için 8 saat ugrasmana hiç gerek yok. Bak boylr bir aparat alabilirsin, artık her yerde satılıyor bu aparat, çok pratik oluyor.

İyi geceler, ben tartılmayı unuttum maalesef

Sabah tartilip yazarım bakalım unutmam inşallah.

Kahvaltı
Menemen, peynir zeytin, bal kaymak
1 dilim ekmek
Çeyrek simit

Ortadan karışık yedim bugün.
Safrancim ben tartildim nirmalde 60.1 e kadar gelmistim beslenme duzenimi bozmadim hareketimi de daha fazla arttirdim bir baktim 60.9 hani sana bir ara olmustu ya iki kez ayni durumu yasiyorum suanda sanirsam

Kahvaltı
Menemen, peynir zeytin, bal kaymak
1 dilim ekmek
Çeyrek simit

Ortadan karışık yedim bugün.
Ara
türk kahvesi 1kare bitter

Akşam
Kumru sandivic
1 bardak ayran

Reglim başladı. Canim çok tatlı istiyor. Eşimi markete gönderdim. Saat 17 de kapaniyormus marketler ama açık bakkal gibi birşey bulursa alacak. 1 de dondurma yiyeceğim yani bulursak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…