Evet canim ya bu aralar herseyden abartmadan yiyorum 1 kasik glutensiz bulgurla basladim bakalim sana bisey soyleyeyimmi ben normalde fazla bulgur yiyen biri deilim fakat nasil ozlemisim bir kasiktan fazla yememek icin tuttum kendimiAl canim koruma dönemindesin nasıl olsa.
Bende bu hafta kumru yapıp yiyeceğim. Onun hayaliyle yaşıyorum
Bulgurlu meyhane pilavı favorimEvet canim ya bu aralar herseyden abartmadan yiyorum 1 kasik glutensiz bulgurla basladim bakalim sana bisey soyleyeyimmi ben normalde fazla bulgur yiyen biri deilim fakat nasil ozlemisim bir kasiktan fazla yememek icin tuttum kendimi
Cok sukur bugun biraz daha iyi baya dinlendim bugün yarin daha fazla hareket etmiycem yemegimi yapabiliyorum egilmeden falan bunada şükür yavas yavas yuruyorum evin icinde
Geçmiş olsun.Cok sukur bugun biraz daha iyi baya dinlendim bugün yarin daha fazla hareket etmiycem yemegimi yapabiliyorum egilmeden falan bunada şükür yavas yavas yuruyorum evin icinde
Tartı mi abovvvvsersum Aytanesii @izole adilemir @aaadddaaa @ficans suspushanimcim E Eftalios
YARİN TARTİYA BEKLİYORUM HERKESİ KİZLAR.
GRUPTA HAREKETLENME OLSUN BİRAZ
Evetttt birazdan tartilacagim 1sersum Aytanesii @izole adilemir @aaadddaaa @ficans suspushanimcim E Eftalios
Cok saol canim cok tesekkur ederimGeçmiş olsun.
Biraz dış ağrısı çekiyorum o nedenle erken kahvaltı yaptm ilaç aldm şimdi tartılayım mı öğleden sonra mı tartılayım napayımsersum Aytanesii @izole adilemir @aaadddaaa @ficans suspushanimcim E Eftalios
Bende deneyeyim bari meşhur kabak detoxunu nasıl yapıyoruz gün içinde hangi öğünlerde kullanıyoruz canımRumuz Safransari
Başlangıç : 62.8
Geçen hafta : 54.8
Bu hafta : 54.3
Fark --500 Gr
Kabak detoksuna 55.1 ile başlamıştım. İlk gün 600 Gr gitti. İkinci gün 200 Gr gitti. Toplam 800 Gr.
Canim kahvaltı tabağım resimlerdeki gibi.Bende deneyeyim bari meşhur kabak detoxunu nasıl yapıyoruz gün içinde hangi öğünlerde kullanıyoruz canım
Maşallah iyi dayanmışsinRumuz Safransari
Başlangıç : 62.8
Geçen hafta : 54.8
Bu hafta : 54.3
Fark --500 Gr
Kabak detoksuna 55.1 ile başlamıştım. İlk gün 600 Gr gitti. İkinci gün 200 Gr gitti. Toplam 800 Gr.
Detoks çayı nasıl gidiyor canim?Dünkü tartım 59 du en iyisi onu baz al canım önceki kilom 59.400 du
_400 çaylara yeniden başladm ramazanda pek dengeli olmadı
Maşallah iyi dayanmışsin
iki gündür kullanıyorum da bugün onuda kullanamadm şimdi alıcam nekadar toketki etmesedeDetoks çayı nasıl gidiyor canim?
Canim o çaya başladıktan sonra bir aldın mı toplamda ne kadar gitti ?iki gündür kullanıyorum da bugün onuda kullanamadm şimdi alıcam nekadar toketki etmesede
safraansersum Aytanesii @izole adilemir @aaadddaaa @ficans suspushanimcim E Eftalios
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?