Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Arkadasima cok üzüldüm bugün hamilede biseyde soramiyorum biraz rahat biraktim onu sıkıştırmadim bu iste bir is vardir mutlaka hislerimde yanilmam
Bende üzüldüm canim.
5 ayda ne değişmiş ki acaba adam böyle 180 derece dönmüş.
Ya kaç senedir yaşadıkları ağır geldi depresyona girdi yada aklımı karistiran (başka kadın) birşey oldu bu 5 aylık dönemde.

Sanirsam adam yoruldu diyecem benim kide benim pesimde kosturuyor bebegimiz olsun diye psikolojisi bozulmus olabilir arkadasim anlatmiyor ki catlatacak beni orta yerimden ustune gitmiyorum suan sadece ben tahmin ediyorum ortada bir ihanet var sanirsam buda nasil olsa cocukta yok dedi tam osiradada hamile oldugunu ogrendi esinin şok oldu tabi nasil olsa olmazda kolayca birakiverim demistir ikinci ihtimalde arkadasim biraz nazlidir hamilelikte esinin ustune geldiyse hormonlar bos durmuyor cunku sizler daha iyibilirsiniz hamilelikte i nsan herseye ağlarmış hersey gozune batarmis kesin buda adamin ustune gitti bilmeyerek adam sonunda zaten zor bir surec sonunda patladi yeminlen ogrenemedim catlayacagim

Bende salatayla zayiflanirmi diye kendi kendime dusunuyordum ama mucize oldu tabi su ve yuruyusle destekledim

Bide unutmusum salatalarina mutlaka salatalik ekle
Tmm canım yaparsam inşallah bunlara dikkat ederim iyi oldu yazdığın

Sabah kahvaltisi
Yulafli yogurt
15 dakika sonra 1 yumurta
Dereotu
1 dilim peynir
Yesil cay

Ara ogun
Vazgecilmezim espresso sütlü

Öğlen
1 kase yogurt
Salata aci soslu karabugdayli
1 dilim tam bugday ekmegi kizarmis
Ustune aci sos doktum

Ara öğün
1 yesil elma

Aksam yemegi
Kabak tabanli pizza

Tum gun kahve ve yesil cay tukettim vallahi

Eşim 2 hafta eğitime gidecek Eskişehir'e.
Bende memlekette kolacagim bir süre.
Eğitimden sonra da İstanbul yada İzmir'e gitme planimiz var 1 haftalığına.

Bir kaç gün öncesinden izin alabilirse Çarşamba günü memlekete gidip, pazar günü eskisehire geçecek o.

Yani kızlar ben 1 ay yokum
Bu tatile sevinemiyrum. Kaç aylık emeklerim bu sürede yok olacak diye onun burukluğu var.
Hayatım böyle geçiyor işte, al ver, al ver......

Tadını çıkar hiç üzülme gittiğin yerde ölçülü yemeğe çalışırsın alsan da hemen verirsin merak etme gelince bi detoks yaparsin bikac günlük sıvı diyeti yaparsın gider o kilocuklar boşver aylardır evdeyiz tatile de ihtiyacınız var

Canim eftolis başka bir konuya yazmıştı, orda dolanırken okudum bende yorumu, sonra burdan devam ettik konuşmaya, ondan biraz anlamsız oldu.
Canim sebebini öğrendim arkadasimin kaprisleri hamilelik streslerine kocasi yoruldum kac yildir bunaldim demis bizimkinde hata oda yorulduysan iste kapi gule gule demis kocasi olemi deyip davayi acmis zaten burnundan kil aldirmaz birazda inatci ve kirilgandir kocasi burdan kendime ders cikardim kocamin basinin etini birdaha yemiycem dirdir etmiycem adamlarin isi belli olmuyor birakuveriyolar tovbe tovbe evlerden uzak

Canim dediğin gibi hamilelik hormonları çok fena
Zor bir dönem geçirmişler demekki
İnşallah gönüllerince sonuçlanır.
Pire için yorgan yakmazlar

Canim dediğin gibi hamilelik hormonları çok fena
Zor bir dönem geçirmişler demekki
İnşallah gönüllerince sonuçlanır.
Pire için yorgan yakmazlar
Insallah canim cocuk icin gorusecekler hastaneye goturecek herseyiyle ilgilenmek zorunda ikiside zor donem gecirdi biraz kafa dinlesinler biz esimle devreye gircez birazcik ara sogusun diye bekliyoruz arkadasimin babasi sinirli kizina yapilanlardan sonra onun siniri 2 gune gecer buyukler devreye girer cunku ortada dogmamis bebek var o olmasa kimse karismaz yetiskinler cunku fakat cocuk olunca isler degisiyor

Canim kafani dinle gez dolas tadini cikar bu pandemi herkesi yipratti temiz hava al vallahi bizim bile ihtiyacimiz var tatile soyle kamp yapsak malzemeleri aldik ordada tatil yok ohh bee ya dusuncesi bile guzel tatilin soyle negatif dusuncelerden arin vallahi

Tam bugday unu aldim dun ne yaparsam onlan yaparim artik aman diyeyim karabugday unu alirsaniz cig karabugdaydan olanlardan oluyomus ondan alin bilseydim almazdim o unu
Ben esime cog karabigday aldim canm onunla krep yapiyorum ve cok lezzetli oldu
Lazanya benim de aklımda Safrann ama ben korumada değilim ben de bi gevseme oluştu nisana gidip gelince ordaki en zayıf bendim öyle olunca su an kendimi cok zayıf hissediyorumm
Ayy baya oldu yaptim ispanakli yapmistim
Bu kez almaSin canim oyle dusunme almayacaksin insallah
Ben de sikildim bubara esime patladim nedense halbuki heryer git diyir arkadaslaronla ben yogunum dedi bn de seninle gitmek istiyorum tatilden once de dedim bakalim ben bir bizcaada istiyorum bu aralar

Gercekten cok lezzetli oluyor cig karabugday daha saglikli ve hamur olarak toparlamsi daha kolay

Üzülme canim benim dikkat edersin yine yada telafi edersin canim benim dinlen sen keyfini cikar uzulme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…