- 31 Ağustos 2012
- 22.185
- 35.382
- 798
Safransari canım Allah acil sifalar versin babacigina Rabbim size bağışlasın tez zamanda toparlar inşallah
Sağolun kizlarSafrancim butin duygularini oaylasiyorum ne zaman sikilirsan uzukursen yaz bize canim iyi haber gelirse de yaz tamam mi?
Aynen canim bizde oyle düşünüyoruz onemli olsa zaten yaparlardiCanım belirti göstermiyorsa test yapmayabilirler zaten bayramdan sonra karantinasi bitmesine az bi zaman kalmış olacak Safranin da dedigi gibi bisry olsaydı kendini belli ederdi
Evde maskeyle dolasiyorum butun gun vallahi disarda bile zor takiyorum simdide evde takiyoruz saglik icin napayim zorundayim.Canım belirti göstermiyorsa test yapmayabilirler zaten bayramdan sonra karantinasi bitmesine az bi zaman kalmış olacak Safranin da dedigi gibi bisry olsaydı kendini belli ederdi
Senden ziyade esin odadan çıktığı zaman taksa yetmez mi? Sana gerek var mı ki? kardeşim öyle yapmıştı annemlere gecmediEvde maskeyle dolasiyorum butun gun vallahi disarda bile zor takiyorum simdide evde takiyoruz saglik icin napayim zorundayim.
Canim annem evde geçirdi coranayi. Odadan çıktığı zaman yakıyordu. Evde kardeşim babam takmamisti. Bir bulaşma olmamıştı onlara o zaman.Evde maskeyle dolasiyorum butun gun vallahi disarda bile zor takiyorum simdide evde takiyoruz saglik icin napayim zorundayim.
Geçmiş olsun canim iyiyiz şükür.Hayırlı bayramlar kızlar baskülum geldi dün güzel birşey baya uyguna aldım gibi ateşte ölçüyorama eklemlerinde sorunlar arttı ramazandan dolayı kullanamadm vitaminleri iftardan sonra uyuyakalınca hepsi kaldı sahurda almaya çalıştım lakin midem bulantı yaptı o nedenle gelemedim buraya iyimisiniz
Sağolasın canım benimGeçmiş olsun canim iyiyiz şükür.
Vitaminleri artık düzgün kullanmaya başlarsın, ağrıların azalır inşallah.
Baskulun hayırlı olsun, bol eksiler
Hayirli bayramlar canimHayırlı bayramlar
İyiki doğdun canımBugun cifte bayram benim icin hem bayram hem dogum günümü kutluyorum
Ne güzel bir bayram mış inşallah ömrün hep bayram tadında geçer doğacak bebislerinleBugun cifte bayram benim icin hem bayram hem dogum günümü kutluyorum
Doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu yaşlara sağlıklı ,mutlu, huzurlu...Bugun cifte bayram benim icin hem bayram hem dogum günümü kutluyorum
Canım seni çok iyi anlıyorum düzelecek inşallahOrdan anlamış olman lazım normale dönmediğimi:)
Dün gayet güzel yedim 1 saat de yürüyüş yaptım akşam. Ama saat 11’den sonra bir başladım yemeye... bugün de full yiyorum.
Olmuyor yani, olmadı.
Böyleyim işte ben. Düzelince gelirim inşallah.
Herkesin gecesi mübarek olsun. Dualarınıza beni de katarsanız sevinirim
Allahım hayırlısıyla evlat nasip etsin inşallah canımAmiiiin insallah bazen boyle dayancak gucum kalmasada toparlaniyorum sonra rabbimin vardir bir bildigi
Canım acil şifalar diliyorum bir an önce atlatır inşallah babandaCanım babam da Corona karantinada. 2. Gün kotuydu, aradı, durumunuzun aciliyeti yok, ondan ambulans gönderemeyiz, kendi imkanlarinizla gelin dediler.
Hem sokağa çıkma yasağı var, hem karantinadayiz, nasıl çıkalım dediler, e devketten izin alın dediler. Onlar da izin alıp gittiler. Babam pozitif, kardeşim negatif, mecbur aynı arabada götürdü.
5. Gün yine yüksek ateş oldu düşüremediler, kendi imkanlaroyla gittiler.
7. Gün bu kez solunum güçlüğü başladı, ambulans yine göndermediler kendi imkanlarıyla gittiler, bu kez hastaneye yatış yapıldı. Hala hastanede yatıyor babam.
Gerçekten vaka sayısı çok çok fazla, bahsedilen rakanmlara düştüğünü de hiç zannetmiyorum. Personel yetişmiyor yani hastaneye götürmeye getirmeye.
Sağlıklı mutlu nice yaşlara canımBugun cifte bayram benim icin hem bayram hem dogum günümü kutluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?