Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bayram haftası tartilinmiyordu diye kalmış aklıma eskiden öyleydi sanırım ondan sabah tartılmadım

Bir de önümüzdeki hafta için izinli olmak istiyorum malum açılma olursa kiz isteme, nişan işlerimiz var ve il dışında olacağız

Canım bana günde 24 saat az geliyor sürekli sizi okuyorum ama çoğu zaman yazarken yarım kalıyor gönderemiyorum 3 çocukla hayat zormuş her yere yetişeyim derken kendime yetişemiyorum
Evet diyetisyene devam ediyorum ama herzaman uygulayamadığım için kilo yavaş gidiyor biraz daha ağırlık vermem lazım

Tahmin ettim zaten nadalcim kesin kosturuyordur dedim diyetisyene devsm etmene cok sevindim cnim

Kizlar cok şükür kociskomun karântinada son 1 günü pazartesi göreve baslayacak insallah bunada şükür kazasiz belasiz atlattik. Kaynanamlar geliyor bir aya kalmaz geliriz dediler daha ne olcagi tam deil bu coronanin oglumu ozledim diyor gelecem vakada artsa gelecem diyor . Azcikdaha bekleyin dedim demez olaydim istemedigimi zannetti oyle olmadigini anlatincaya kadar gobegim çatladı

Canim asi oldularsa, ona güveniyorlar belki gelmek için.

Evet canim bayram haftası tartı olmuyor.
Ben kendim not ettigimden tartıldım, burda da paylaştım.

Şimdiden hayırlı olsun canim. Allah tamamını erdirsin

İnşallah okullar açılır canim, düzen tutturursun o zaman.

Evet canim bayram haftası tartı olmuyor.
Ben kendim not ettigimden tartıldım, burda da paylaştım.

Şimdiden hayırlı olsun canim. Allah tamamını erdirsin
Arife günü tartıldım ama 59.4 geldim Ramazanda 1.7 kilo vermişim normalde 3 4 kilo giderdi bu sefer anca bu kadar oldu.

Kardeşime güzel dileklerin için cok teşekkürler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…