• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Canım belirti göstermiyorsa test yapmayabilirler zaten bayramdan sonra karantinasi bitmesine az bi zaman kalmış olacak Safranin da dedigi gibi bisry olsaydı kendini belli ederdi
Evde maskeyle dolasiyorum butun gun vallahi disarda bile zor takiyorum simdide evde takiyoruz saglik icin napayim zorundayim.

Evde maskeyle dolasiyorum butun gun vallahi disarda bile zor takiyorum simdide evde takiyoruz saglik icin napayim zorundayim.
Canim annem evde geçirdi coranayi. Odadan çıktığı zaman yakıyordu. Evde kardeşim babam takmamisti. Bir bulaşma olmamıştı onlara o zaman.

Maskeyle zor zaten, bir de havalar isindi, daha çok zorlamaya basladi

Hepinize iyi bayramlar

Eklentiler

• 68fb873a4e6f6055b327b0a1ec9e6e0e.webp
    68fb873a4e6f6055b327b0a1ec9e6e0e.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 24
Hayırlı bayramlar kızlar baskülum geldi dün güzel birşey baya uyguna aldım gibi ateşte ölçüyor 🤗 ama eklemlerinde sorunlar arttı ramazandan dolayı kullanamadm vitaminleri iftardan sonra uyuyakalınca hepsi kaldı sahurda almaya çalıştım lakin midem bulantı yaptı o nedenle gelemedim buraya iyimisiniz

Hayırlı bayramlar kızlar baskülum geldi dün güzel birşey baya uyguna aldım gibi ateşte ölçüyor 🤗 ama eklemlerinde sorunlar arttı ramazandan dolayı kullanamadm vitaminleri iftardan sonra uyuyakalınca hepsi kaldı sahurda almaya çalıştım lakin midem bulantı yaptı o nedenle gelemedim buraya iyimisiniz
Geçmiş olsun canim iyiyiz şükür.
Vitaminleri artık düzgün kullanmaya başlarsın, ağrıların azalır inşallah.
Baskulun hayırlı olsun, bol eksiler ;)

Ordan anlamış olman lazım normale dönmediğimi:)
Dün gayet güzel yedim 1 saat de yürüyüş yaptım akşam. Ama saat 11’den sonra bir başladım yemeye... bugün de full yiyorum.
Olmuyor yani, olmadı.
Böyleyim işte ben. Düzelince gelirim inşallah.

Herkesin gecesi mübarek olsun. Dualarınıza beni de katarsanız sevinirim 😊
Canım seni çok iyi anlıyorum düzelecek inşallah
Amiiiin insallah bazen boyle dayancak gucum kalmasada toparlaniyorum sonra rabbimin vardir bir bildigi
Allahım hayırlısıyla evlat nasip etsin inşallah canım
Canım babam da Corona karantinada. 2. Gün kotuydu, aradı, durumunuzun aciliyeti yok, ondan ambulans gönderemeyiz, kendi imkanlarinizla gelin dediler.

Hem sokağa çıkma yasağı var, hem karantinadayiz, nasıl çıkalım dediler, e devketten izin alın dediler. Onlar da izin alıp gittiler. Babam pozitif, kardeşim negatif, mecbur aynı arabada götürdü.

5. Gün yine yüksek ateş oldu düşüremediler, kendi imkanlaroyla gittiler.

7. Gün bu kez solunum güçlüğü başladı, ambulans yine göndermediler kendi imkanlarıyla gittiler, bu kez hastaneye yatış yapıldı. Hala hastanede yatıyor babam.

Gerçekten vaka sayısı çok çok fazla, bahsedilen rakanmlara düştüğünü de hiç zannetmiyorum. Personel yetişmiyor yani hastaneye götürmeye getirmeye.
Canım acil şifalar diliyorum bir an önce atlatır inşallah babanda
Bugun cifte bayram benim icin hem bayram hem dogum günümü kutluyorum🤗🤗🤗🤗🤗
Sağlıklı mutlu nice yaşlara canım

Back
X