Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Safrancim cok cok uzuldum canim gelismelerden beni haberdar et

Canım çok üzüldüm inşallah tez vakitte şifasını bulsun sağlıkla çıksın hastaneden dua edicem babana

Dün akşamın devamı
Yarım güllaç

Sahur
1 lahmacun
Yarım avakado

Akşam
1 kepçe yoğurtlu pancar çorbası
1 kepçe kuru fasulye
3 kaşık pilav
Yarım lahmacun

Şimdi
Kahve
1 hurma
Baban nasil oldu canim rabbim insallah en kisa zamanda sifasini verir

Safrancim cok cok uzuldum canim gelismelerden beni haberdar et

Canım çok üzüldüm inşallah tez vakitte şifasını bulsun sağlıkla çıksın hastaneden dua edicem babana

Baban nasil oldu canim rabbim insallah en kisa zamanda sifasini verir
Sağolun kızlar.
Corona hastanesi olduğu için, doktor kapıdan kafasını uzatıp, birşeyler sorup gidiyormuş.
Pek bilgi alacak bir ortam olmuyormuş.
Bugün yeniden tahliller yapılacakmis, bakalim nasıl çıkacak.

Hadi insallah guzel sonuclar olsun insallahhh rabbim büyüktür

Sahur
2 kurabiye

İftar
1 kepçe yoğurtlu pancar çorbası
3 çöp şiş tavuk
3 kaşık erişte
Salata
1 Bardak ayran

Şimdi
Kahve
1 hurma

Bir ramazanı daha geride bıraktık. Rabbim tekrarini nasip etsin.

Yok canim henuz vermedi ben anlamadim bu isi doktor bayramdan sinra gel demis belirtin varmi diye sormus yok demis o zaman bayramdan sonra gel demis bugun telefonda
Canim kendini çok belli ediyor virus.
Annem salı günü virüs kapıp, Perşembe belirti gösterdi, cuma günü testi pozitif çıktı.
Babam pazar günü kaptığı virüsü, Çarşamba belirti gösterdi, Perşembe pozitif çıktı.

Eşin de pozitif olsa şimdiye belli olurdu.
Ki birerbir temasta olmamış. Çok kaygı etmeyin bence.

Cok şükür canim rabbime gercekten cok cabuk belli ediyor dedigin gibi bir an once kurtarsin rabbim bizi bundan ezan okunuyor onun yuzu suyu hurmetine insallah babanda atlaticak vallahi namazlarimda bol bol dua ediyorum

Cok şükür canim rabbime gercekten cok cabuk belli ediyor dedigin gibi bir an once kurtarsin rabbim bizi bundan ezan okunuyor onun yuzu suyu hurmetine insallah babanda atlaticak vallahi namazlarimda bol bol dua ediyorum
Allah razı olsun canim.
Rabbim tüm hastalara şifa versin.
Benim de aklım fikrim hastanede.
Hayatımda ilk defa tarifedeki konuşma süremi doldurmussum. Aklım fikrim hep babamda yanında değilim diye sürekli ariyirum.

Allah razı olsun canim.
Rabbim tüm hastalara şifa versin.
Benim de aklım fikrim hastanede.
Hayatımda ilk defa tarifedeki konuşma süremi doldurmussum. Aklım fikrim hep babamda yanında değilim diye sürekli ariyirum.
Ahh canim benim kiyamam cok iyi anliyorum benim babam beyin kanamasi geçirdiğinde 2 ay yogun bakimda kalmisti insanin kalbi akli hastanede oluyor o duyguyu biliyorum bizde gurbetteydik o zamanlar empati kurabiliyorum sen icini ferah tut baban iyi olacak allahin izniyle guzel kardesim benim dualarla ayaga kalkacak baban rabbim herkese sifa versin insallah guclu ol ki ailenede moral verebilesin canim benim

İnşallah canım. Teşekkür ederim güzel duaların dileklerin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…