Hos geldinnnnKızlar merhaba hepinize beni hatırlayanlar oldu mu acaba üç yıl önce yazmışım en son mesajımı. Gelenler gidenler olmuş biraz baktım mesajlara. Aranıza 76 kg ve 15 haftalık hamilelik ile döndüm sizler kilo verirken ben de sizi takip edecem
Nasılsın peki canim çocuklar nasıl ?Canim evde de oldum gittim de
Pazartesi carsamba ve cuma gitcem kizlar
Mutlu yillar gec oldu ama sekerim nice senelere sevdiklerinle musmutlu yaslar dilerim sana insallah❤❤❤❤❤❤❤Sahur
Kıymalı 2 yumurta
1 bardak ev yapımı meyve suyu
Domates salatalık
İftar
3 haşlanmış içli köfte
4 kaşık patates yemeği
Yoğurt
Salata
Patatesi bitsin diye yedim ve şiştim.
Daha pasta yiyeceğim bugün benim doğum günüm çünkü :)
Aaa tabii ki hatırlıyorum:) Hoşgeldin, bebeğin hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla kucağına alırsın inşallahKızlar merhaba hepinize beni hatırlayanlar oldu mu acaba üç yıl önce yazmışım en son mesajımı. Gelenler gidenler olmuş biraz baktım mesajlara. Aranıza 76 kg ve 15 haftalık hamilelik ile döndüm sizler kilo verirken ben de sizi takip edecem
Çok teşekkür ederim canım, geç değil gönüller bir olsunMutlu yillar gec oldu ama sekerim nice senelere sevdiklerinle musmutlu yaslar dilerim sana insallah❤❤❤❤❤❤❤
❤❤❤❤❤❤❤❤Çok teşekkür ederim canım, geç değil gönüller bir olsun
Zezecim seninde esinin dogum günü kutlu olsun rabbim size birlikte coluk cogunuzla birlikte hep beraber mutluluk nasip etsin insallahTeşekkürler canım hayalcim yas kac oldu☺
Cok teşekkürler canım Rabbim sana da hayırlı bir evlat nasip etsin ( içimden geldi)Zezecim seninde esinin dogum günü kutlu olsun rabbim size birlikte coluk cogunuzla birlikte hep beraber mutluluk nasip etsin insallah
Canim benim cok tesekkur ederim insallah kurban oldugum rabbim büyüktürCok teşekkürler canım Rabbim sana da hayırlı bir evlat nasip etsin ( içimden geldi)
İyiler canım büyüdüler çok şükür sen nasılsınNasılsın peki canim çocuklar nasıl ?
Hayalcim canim nice nice mustlu huzurlu zayif bedenli bol gulmeli saglikli bir hayatin olsun canim zayif dedigim sen ne istersen o beden zayiftir zaten mutlu ol yeter kiSahur
Kıymalı 2 yumurta
Domates salatalık
İftar
3 haşlanmış içli köfte
4 kaşık patates yemeği
Yoğurt
Salata
Zezecim esinin dogum gunu kutlu olsun canimmmEki Görüntüle 2839110 Eki Görüntüle 2839111
Gece
1 bardak süt
2 hurma
Akşam
1 tabak haslama et çorbası
Yarim karnıyarık
Bikac kaşık pilav
Biraz cacık
Salata
Cayla
Yarım dilim pastaaa
Eşimin de dogum günü bugün pastasız olmazdı
Aaaa ben de hatirliyorum hosgeldin yenidenKızlar merhaba hepinize beni hatırlayanlar oldu mu acaba üç yıl önce yazmışım en son mesajımı. Gelenler gidenler olmuş biraz baktım mesajlara. Aranıza 76 kg ve 15 haftalık hamilelik ile döndüm sizler kilo verirken ben de sizi takip edecem
Cok tesekkurler canimHayalcim canim nice nice mustlu huzurlu zayif bedenli bol gulmeli saglikli bir hayatin olsun canim zayif dedigim sen ne istersen o beden zayiftir zaten mutlu ol yeter ki
Zezecim esinin dogum gunu kutlu olsun canimmm
Aaaa ben de hatirliyorum hosgeldin yeniden
Sağol Adacım, hepimiz için amin diyorum güzel dileklerineHayalcim canim nice nice mustlu huzurlu zayif bedenli bol gulmeli saglikli bir hayatin olsun canim zayif dedigim sen ne istersen o beden zayiftir zaten mutlu ol yeter ki
Zezecim esinin dogum gunu kutlu olsun canimmm
Aaaa ben de hatirliyorum hosgeldin yeniden
Canımmm iyiki doğmuşsun ve biz iyiki seni tanımışız nice güzel sağlıklı mutlu huzurlu yılların olsun inşallahSahur
Kıymalı 2 yumurta
Domates salatalık
İftar
3 haşlanmış içli köfte
4 kaşık patates yemeği
Yoğurt
Salata
Aaa bende hatırladım tabiki Hoşgeldin bebişin hayırlı olsun biz hep bıraktığın gibi buralardayızKızlar merhaba hepinize beni hatırlayanlar oldu mu acaba üç yıl önce yazmışım en son mesajımı. Gelenler gidenler olmuş biraz baktım mesajlara. Aranıza 76 kg ve 15 haftalık hamilelik ile döndüm sizler kilo verirken ben de sizi takip edecem
Canım benim çok sağolCanımmm iyiki doğmuşsun ve biz iyiki seni tanımışız nice güzel sağlıklı mutlu huzurlu yılların olsun inşallah
Aaa bende hatırladım tabiki Hoşgeldin bebişin hayırlı olsun biz hep bıraktığın gibi buralardayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?