Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Canım mesajını yeni gördüm kusura bakma eşime sordum kediler acıkınca aranmaya yalanmaya başlarmış anlarmışsın zaten eğer inek sütü vereceksen 1e1 oranında sulandırsın mutlaka dedi ama veteriner kliniklerinde yavru kediler için toz süt satılıyor onlardanda alabilirmişsin onun oranıda üstünde yazarmış

İftardan sonra adet oldum.
Sahur yapmayacağım ama sanırım alışkanlıktan kendi kendime uyandım. Karnım da bildiğiniz aç, sabahı zor edeceğim
Bende adet oldum sahura kadar oturmaya alıştım bu gecede uyuyamadım ne dersin ramazanı kapattıkmı yoksa son 2 gün tutabilirmiyiz acaba

Hoş buldum

Kız ben de seni seviyorum
Bende adet oldum sahura kadar oturmaya alıştım bu gecede uyuyamadım ne dersin ramazanı kapattıkmı yoksa son 2 gün tutabilirmiyiz acaba
İnşallah diyorum :)
Ve karnımda aççç çocuklara neden oruçsuz olduğumu anlatamayacağım için mış gibi yapacağım şeytan kalk birşeyler ye gündüz yemezsin diyor
Ben söyledim bu akşam:) sahura kaldır beni diyip duruyordu ben kalkmayacağım ki dedim niye dedi, kadınlar bazan oruç tutmazlar Allah bize izin veriyor erkeklere izin yok dedim

Canim anne kediyi bulduk ayni gun 4 yavru getirdi sonra da hic ayrilmadi cokkkk sagolasin anne kediye sut verdim arkadasim dedi ki icine su koy bende dedim neden koyayim aaabak sen dedin simdi suyla karistiririm onunkini de

Canim ben her gün yeşil çay içiyorum. Ondan regl ödemim de çok olmuyor. Oluyor mutlaka ama normalin yarışı kadar oluyordur.
yine de eksi olsun öyle bakalım.
Hadi bakalım devamı gelsin inşallah
inşaallah canım sağolasın :)
Hayal şimdi senin geçmişe baktım, 1.5 ayda 6.6 kilo gitmiş maşallah.

Uzun dönemli bakınca da 3 ayda 3.6 kilo senin.

Bende 5 ayda 7 kilo vermişim
oy maşaallah sizee darısı başıma :)
ay canım çok çok geçmiş olsun rabbim hayırlısıyla atlatabilmeyi nasip etsin benim anneannem de astım hatta kua çok şükür kolay atlattıı bol dinlemeleri bol takviye almaları gerek havalarını eksik etmeyin rabbim şifa versin
Evet tabiki çalışıyorum hemde 7/24, neredeyse badavaya
bendensin desene

Selam kızlar nasılsınız
Cuma tartıldım ama bildirim yapmaya gelemedim
Artış devam ediyor biter inşallah
75.0 a kadar inmiştim diyetisyenle biliyorsunuz
Buraya son bildirim yaptığımda 76.1 dim
Cuma da 77.4 çıktım
Ramazan pidesini çok kaçırıyorum iftarda da sahurda da
Menü yazamıyorum böyle olunca arada size bakıp gidiyorum
Hepiniz süper gidiyorsunuz maşallah
Safransari babana da geçmiş olsun canım

Teşekkür ederim canim.

Bunun neresi cok hayalcim latife yapiyorsun sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…