Canım mesajını yeni gördüm kusura bakma eşime sordum kediler acıkınca aranmaya yalanmaya başlarmış anlarmışsın zaten eğer inek sütü vereceksen 1e1 oranında sulandırsın mutlaka dedi ama veteriner kliniklerinde yavru kediler için toz süt satılıyor onlardanda alabilirmişsin onun oranıda üstünde yazarmışYok cnm benimki scootish hem de kısır bu sokaktan gelip butin yavrularini tasidi
Nadalcim sana danismam lazim esin veterinerdi degio mi? Bu kediler 3 haftalik anneleri emzirdi gitti kediler evimde suanda, bunlar acikinca aglar mi nasil anlayacagim aciktiklarini siringayla beslemeyi dusunuyorum sut verecegim sence dogru mu tavsiyeye ihtiyacim var anneleri gekmezse
Bende adet oldum sahura kadar oturmaya alıştım bu gecede uyuyamadım ne dersin ramazanı kapattıkmı yoksa son 2 gün tutabilirmiyiz acabaİftardan sonra adet oldum.
Sahur yapmayacağım ama sanırım alışkanlıktan kendi kendime uyandım. Karnım da bildiğiniz aç, sabahı zor edeceğim
Hayalcim canim nice nice mustlu huzurlu zayif bedenli bol gulmeli saglikli bir hayatin olsun canim zayif dedigim sen ne istersen o beden zayiftir zaten mutlu ol yeter ki
Zezecim esinin dogum gunu kutlu olsun canimmm
Aaaa ben de hatirliyorum hosgeldin yeniden
Hoş buldumCanımmm iyiki doğmuşsun ve biz iyiki seni tanımışız nice güzel sağlıklı mutlu huzurlu yılların olsun inşallah
Aaa bende hatırladım tabiki Hoşgeldin bebişin hayırlı olsun biz hep bıraktığın gibi buralardayız
Kız ben de seni seviyorumSeni seviyorum
İnşallah diyorum :)Bende adet oldum sahura kadar oturmaya alıştım bu gecede uyuyamadım ne dersin ramazanı kapattıkmı yoksa son 2 gün tutabilirmiyiz acaba
Ben söyledim bu akşam:) sahura kaldır beni diyip duruyordu ben kalkmayacağım ki dedim niye dedi, kadınlar bazan oruç tutmazlar Allah bize izin veriyor erkeklere izin yok dedimVe karnımda aççç çocuklara neden oruçsuz olduğumu anlatamayacağım için mış gibi yapacağım şeytan kalk birşeyler ye gündüz yemezsin diyor
Canım ben de yazmıştım ama araya kaynadı sanırım, hoş geldinHoş buldum
Canim anne kediyi bulduk ayni gun 4 yavru getirdi sonra da hic ayrilmadi cokkkk sagolasin anne kediye sut verdim arkadasim dedi ki icine su koy bende dedim neden koyayim aaaCanım mesajını yeni gördüm kusura bakma eşime sordum kediler acıkınca aranmaya yalanmaya başlarmış anlarmışsın zaten eğer inek sütü vereceksen 1e1 oranında sulandırsın mutlaka dedi ama veteriner kliniklerinde yavru kediler için toz süt satılıyor onlardanda alabilirmişsin onun oranıda üstünde yazarmış
yine de eksi olsun öyle bakalım.Canim ben her gün yeşil çay içiyorum. Ondan regl ödemim de çok olmuyor. Oluyor mutlaka ama normalin yarışı kadar oluyordur.
inşaallah canım sağolasın :)Hadi bakalım devamı gelsin inşallah
oy maşaallah sizee darısı başıma :)Hayal şimdi senin geçmişe baktım, 1.5 ayda 6.6 kilo gitmişmaşallah.
Uzun dönemli bakınca da 3 ayda 3.6 kilo senin.
Bende 5 ayda 7 kilo vermişim
ay canım çok çok geçmiş olsun rabbim hayırlısıyla atlatabilmeyi nasip etsin benim anneannem de astım hatta kua çok şükür kolay atlattıı bol dinlemeleri bol takviye almaları gerek havalarını eksik etmeyin rabbim şifa versinKızlar babam pozitif.
Canim çok sıkıldı.
Astım hastası.
Kaç gündür rahatsız, test ver diyoruz. Bugün iyice kötü olunca test verdi.
Yanlarim ağrıyor, belime vuruyor ağrı diyor. Sanırım ciğerlerine inmis.
Dualarınızı bekliyorum
bendensin deseneEvet tabiki çalışıyorum hemde 7/24, neredeyse badavaya
iyiyim canım . işe geldim bugün .Nasılsın peki canim çocuklar nasıl ?
kedi mi buldun adacımmm. naptın ..Canim anne kediyi bulduk ayni gun 4 yavru getirdi sonra da hic ayrilmadi cokkkk sagolasin anne kediye sut verdim arkadasim dedi ki icine su koy bende dedim neden koyayim aaabak sen dedin simdi suyla karistiririm onunkini de
İyiyiz canim.iyiyim canım . işe geldim bugün .
çocuklar iyiler .
sen nasılsın . kızçe nasıl .
Teşekkür ederim canim.Selam kızlar nasılsınız
Cuma tartıldım ama bildirim yapmaya gelemedim
Artış devam ediyor biter inşallah
75.0 a kadar inmiştim diyetisyenle biliyorsunuz
Buraya son bildirim yaptığımda 76.1 dim
Cuma da 77.4 çıktım
Ramazan pidesini çok kaçırıyorum iftarda da sahurda da
Menü yazamıyorum böyle olunca arada size bakıp gidiyorum
Hepiniz süper gidiyorsunuz maşallah
Safransari babana da geçmiş olsun canım
Canımm kedi beni buldu desek daha iyi olurkedi mi buldun adacımmm. naptın ..
Canımm kedi beni buldu desek daha iyi olurkedi mi buldun adacımmm. naptın ..
Bunun neresi cok hayalcim latife yapiyorsun sanırımOruçtan çıkıp resmen yemeklere saldırdım.
Sabah
Karışık tost
akşam
Yoğurtlu sebzeli tavuk salatası (büyük bir kase)
1 küçük kase bulgur pilavı
1 bardak limonata
sonra kahve ve hurma topu
Üzerine çilek... şiştim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?