Yok yok rahat ol , gayet güzel başlamışsın.Bulgur candır yawww :)
Canımcım evet galiba asprinden oldu ya da olacağı vardı oldu...Şimdi sakinleşit biraz şükür....Bayılıcam sandım bi ara valla...
Yaa evet yaaaa , yaz gelmesin , hava maximum 18 derece olsun...Benim abimin eşi de girdi menopoza , o da aynen sıcaklarla boğuşuyo , çok fena...Aslında yumurtlaman güzel , demek ki hala östrojen yapıyo vücut ama tabi bi olup bi olmayınca insan manyağa dönüyo.Hormon işleri çok fena , bu yıl ben neler çektim biliyosun...Kemik yoğunluğu ölçtürdün mü , sorun yoktur diye tahmin ediyorum...Aaa bu arada bende bi arıza daha çıktı (40 yaş kadar uyuz bi yaş olamaz , birden yaşlandım valla) ...Bugün göz doktoruna gittik kontrole.Galiba glokom başlangıcı var.Babam da var yıllardır ve geçen sene ameliyat olmuştu.Beyoğlu göz hastanesinden randevu aldım , bi de bunula uğraşıcam şimdi....Görme alanı testi lazım falan dedi bugünkü doktor.....Hayaaaaat beni neden yoruyosssuuuun
Oyy kıyamam sana zati bi milimlik kanın var onuda böyle kaybetmişinbidaha içme aspirin maspirin, kan ve demir yapıcı gıdalar ye bari, bu glokom daha çok şekeri olanlardamı oluyordu :44: inşallah ciddi bişey yoktur canım ya
Kemik memik artık hiç bişey ölçtürüp alt takımlarımada baktırmıycam yaa sıkıldım artık dr ve hastenelerden
Yoğurt ve peynir düzenli yiyorum maden suyuda içiyorum normaldir herhalde
ah o hayaaaat ...
Yok hayatım bakamadım geçmişe ...Ah tatlım bi de kafelere mi gittin bu sıcaklarda , ne kadar vefalısın yawww , çok seviyorum seni
Kitap di mi , ben de elime yapışmış olan Atila'yı bitirdim , şimdi gerçek casusluk hikayeleriyle ilgili bi kitap okuyorum ; Kukla Ustaları....Tarihte istihbaratın önemiyle ilgili bi kitap.Tarih okumayı seviyorum ben...
Bunun dışında günlük işleri yapmaya çalışıyorum.Dün biraz temizlik yaptım...Part-time iş bakıyorum kendime , bu yıl ev sıktı artık...
Valla dışarsı evden serin oluyorda int. kafedede klimayı bi açıp bi kapıyolardı ama geç saatlerde bayan mayan olmayınca bende mecbur eve dönüyordum
Ben de gerçek yaşanmış şeyleri analtan her türlü kitabı (biyografi anılar vs severim)
şu sıralar psikoloji tarzı kitaplara denk geldim hoşumada gitti ,am üstün gökmenin bi cümlesine şaşırdım inanamadım ve hayal kırıklığı yaşadım
tatil için aldığım kitapta inşallah psikolojimi bozmaz eğer baştan daralırsam bitirmeden elden çıkarırım vallabu saatten sonra bünye kaldırmaz artık
Yaaaa bıktık di mi hastanelerden....Derken çıktı bir yenisi.Evet şeker tetikliyo glokomu...Babamın genetik kopyasıyım , inanamıyorummmm
Evet canikom yaw , iyidir kemiğin-iliğin evelallah, Hastaneye elini veriyosun :18::18: kolun orda kalıy na da bakalım , buna da bakalım...Benim de meme ultrasoundu ve smear yaptırmam lazım ama hiç gidesim yokkkkk , aynen senin gibiyim ama göze gidicem mecbur :18::18::18:
Ne demiş merak ettim , zaten pek sevmem o tip kişiselcileri ama...
Evet canikom , başka dertler olmasın , n'apalımUlurason bişey değil de smear ı ıh gözüm yemiyo :18:
göz önemli tabii ihmal etme sakın ,40 ından sonra malesef çıkıyor arızalar ama beterin beterin var Allah çaresi olmayan dert vermesin diyelim
sayfayı bulamdım ama aklımda kaldıı kadarıyla geçmişe geleceğe kafayı takıp an' ı yaşamayanlar hakkında döktürürken geçmişte acı yaşamış, büyük üzüntü yaşamış ama hala geçmişte takılı kalmışlarla kaşılaşırsanız uzaklaşın diyodu yada ben öyle anladım önce tepem attı bu lan çözüm dedim ama ileri sayfalarda geçmişte takılı kalanlar için anı yaşama ve farkındalığı arttırma yolları anlatmaya başladı şimdi o bölümdeyim birinci adım da başarılı olamazsanız terapiyle çözümü var diyo, demekki siz geçmişte takılanı düzeltemezsiniz aksine o sizi bozar o yüzden işi uzmanına bırakın demek istiyor sanırım :44:
akşam menüm
150 gr. balık
turp, soğan, roka
bugünkü yürüdüğüm yol kadar hiç yürümemiştim. Ankara'yı bilenler anlar. Çankaya'dan Kızılay'a yürüdüm, sonra oradan otobüsle G.O.P'a gittim. G.O.P'dan aşağıya Kızılay'a kadar yeniden yürüdüm. Ayaklarım şu anda tanınmaz halde. Bugün işlerim çok olduğu için spor yapamayacağım bari hem işlerimi halledeyim hem de arada sporumu da yapayım dedim
ama KPSS çalışmaya vakit kalmadı, artık gece uyuyana kadar çalışacağım.
kitapların çok güzel, galiba psikoloji okumayı seviyorsun, yoksa psikoloji eğitimi mi aldın ?
iyiki uyardın, çok teşekkürler, yanına tozu yazmayı unutmuşum, süt elbet serbest, süt tozu çok zararlı, kesinlikle yasak.
Evet canikom , başka dertler olmasın , n'apalım
Yani "geçmişinle halleşmen lazım yoksa gelecekte heran karşına çıkar" mı demiş , tam emin diilim ama böyle mi demek istemiş?
Sarhoşum ben yatıyorum artık , sabah erken kalkıcam.Yarın yine karşılaşırız inşallah .Çok öpüyorum , yarın hava serin olur umuyorum.....
forumda böyle bir topik olduğunu bilmiyordum, genelde karataycıyım deyince hemen saldırıya uğrarım, benim gibi kişiler varmış çok sevindim.
umarım beni alırsınız aranıza.
Karatay diyetine birden başladık, nisan ayında (yaklaşık 3 ay oluyor), Karatay'ın iki kitabını ve kitaplarında devamlı bahsettiği 7'den 70'e Taş Devri Diyeti kitabını okuduk. ve hayatımız değişti. eşim ben ve arkadaşımız. bu 3 ay içinde eşim 14 kilo, arkadaşımız 8 kilo verdi, ben de 8 kilo verdim. Ve eskisi gibi aygın baygın, hareketsiz, ölü balık değilim, eklem ağrılarım tamamen geçti, çarpıntılarım bitti ve cildim güzelleşti (sivilcelerim eski sivilce izlerim hepsi geçti gitti pürüzsüz ve doğalım :)) hepimizin hayat kalitesi arttı. Çocuklarımı da kesinlikle Karatay Hoca'nın kitaplarında anlattığı gibi büyüteceğim.
belki beni eklersiniz diye bilgilerimi yazayım.
Rumuz= __PINAR__
B.tarihi= 15 Nisan 2013
B.kilo= 77
Geçen hafta = --
Bu hafta= 69
Fark= -8
Haftalık yüzde= --
Toplam fark= 8
Boy=1.60
Beden=42
Spor= Günde 2 defa (sabah uyanınca ve akşam yemeğinden sonra)
Yaş= 26
ve bu üç ay boyunca karatay diyetine aykırı tek bir adım bile atmadım. hiç bir kaçamağım olmadı, çünkü eşim benden daha kararlı ve annem babam ağbim ise sonsuz destekçim, onlara yemeğe kalacaksak bize özel menüler hazırlıyorlar, en son bize ekmeksiz köfte bile yapmışlar, çok lezzetliydi
akşam
2 bardak naneli sodalı ayran
Muhtarım , Leylakım ve burun kemiği eğri olan bütün canlarım : Öncelikle cümleten çok geçmiş olsun.Konu tanıdık olunca amanın geri kalmiim , hemen ve acilen yorum yapiim istedim (sarı kafalar çalışmıyo niyeyse)...Kızlar benim kocamın da burun kemiği yamuktu ve kendisi yıllarca nefes almadan adeta solungaç solunumu yaparak yaşadı.En nihayet dayanamadı ve doktora gitti.Doktor da haliyle "ameliyat" dedi.İki gün sonra da ameliyat oldu.Girdisi-çıktısı-bayıldısı-ayıldısı sanırım 1 ya ada 1.5 saat kadar sürmüştür.Kemiği eğelemişler sanırım ve tırnağım büyüklüğünde belki 5-6 tane parça yontmuşlar.Bununla da kalmayıp bi miktar burun etini de çıkartmışlar.Ayıldıktan 1 saat sonra falan eve geldik.Doktor 2 gün sonra tamponları almak için hastaneye gelmemizi istedi.Neticede tamponlar 2 gün kaldı.Bu süre içinde ara kanamalar oldu.Evde bol gazlı bezle idare ettik.3. gün doktora gittiğimizde tampon çıktı , kanama yok denecek kadar azaldı ve 1 hafta içinde de hemen hemen tamamen iyileşti.Bu olayın üzerinden 1.5 sene kadar geçti.Hiçbir şikayeti yok , nefes alabilmenin ne kadar harika bişey olduğunu söylüyor sık sık.Velhasıl kelam ; bu kadar musdaripken niçün ısrarla ameliyat olmaktan kaçıyosunuz ? Olun-kurtulun anacım.Cefası 1 hafta sefası ömür boyu ....
Çok komiksin kıssss , ameliyathaneye gidene kadar bayılmış oluyosun zatenYalnız ben bi kere uyanıp "çok soğuk-battaniye" getirin demiş idim , tam bayıltmamışlar demek ki
yürüyüşün süper balık niye 150 gr :44: fazlası zararlı değil biliyosun dimi ?
Yok canım, ama çok isterdim psikoloji eğitim almayı şu sırlar o tür kitaplara sardım ve bazılarını arkadaşlarda görüp aldım
Hee şimdi anladım evet paketli herşey katkılı ve yasak
İyi geceler muhtarım , yarın için bol şans ...
İyi geceler tatlım yarın tartı yüzünüzü güldürür inşallah
harika yapıyorsun tebrik..ben sütlü kahveye bayılırım mesela biran sütt:44::44: şaşırdım sonra okuyunca süttozunu söylediğini anladım..yok yok sorun değil, iki kitabında da yazıyor. Türk kahvesi içebilirsiniz ama asla çözülebilen işlenmiş kahvelerden içmeyeceksiniz diyor. filtre kahveyi ben kendim yapıyorum. yani evde makinem var. kahve çekirdekleri alıyorum ve makinede çekip sıcak sıcak kokusu üzerindeyken yapıyorum. kahve çekirdeklerini öğütme şekline göre isim verilir, türk kahvesi çekimi vardır, filtre kahve çekimi vardır, iki kat çekilmiş americano çekimi vardır gibi. tıpkı türk kahvesi nasıl çekiliyor çekirdekten onun gibi.
zaten oldum olası çözülebilen marketlerde satılan hazır paket kahvelerden haz etmem. tadı iğrenç olur. çünkü o satılanlar kahve çekirdeklerinden değil kimyasallardan yapılır. Karatay Hocanın bu konuya da önem vermesi okurken beni ayrı memnun etmişti zaten.
eğer benim gibi kahve seven varsa biraz paraya kıyıp kahve çekme makinesi ve filtre kahve makinesi alırsa kahve keyfine de son vermek zorunda kalmaz. hakiki kahve çekirdeği alarak kendi türk kahvenizi, filtre kahvenizi, kendi expressonuzu yapabilirsiniz. kokusu ve gerçek kahve içimi benzersiz oluyor.
ve türk kahvesi olsun kendi çektiğiniz kahve olsun asla içine süt ve şeker girmeyecek, sade olacak
oy oyyy kıyamam kayınçom.Canımcım evet galiba asprinden oldu ya da olacağı vardı oldu...Şimdi sakinleşit biraz şükür....Bayılıcam sandım bi ara valla...
Yaa evet yaaaa , yaz gelmesin , hava maximum 18 derece olsun...Benim abimin eşi de girdi menopoza , o da aynen sıcaklarla boğuşuyo , çok fena...Aslında yumurtlaman güzel , demek ki hala östrojen yapıyo vücut ama tabi bi olup bi olmayınca insan manyağa dönüyo.Hormon işleri çok fena , bu yıl ben neler çektim biliyosun...Kemik yoğunluğu ölçtürdün mü , sorun yoktur diye tahmin ediyorum...Aaa bu arada bende bi arıza daha çıktı (40 yaş kadar uyuz bi yaş olamaz , birden yaşlandım valla) ...Bugün göz doktoruna gittik kontrole.Galiba glokom başlangıcı var.Babam da var yıllardır ve geçen sene ameliyat olmuştu.Beyoğlu göz hastanesinden randevu aldım , bi de bunula uğraşıcam şimdi....Görme alanı testi lazım falan dedi bugünkü doktor.....Hayaaaaat beni neden yoruyosssuuuun
harika yapıyorsun tebrik..ben sütlü kahveye bayılırım mesela biran sütt:44::44: şaşırdım sonra okuyunca süttozunu söylediğini anladım..
oy oyyy kıyamam kayınçom..göz çok önemli anneciğim katarakt ameliyatında 1 gözünü kaybedince ne çekti garibim..insan nelere şükrediyor..şimdi tek gözle yaşıyor ve hiç şikayet etmiyor çok şükür bununla güzel görüyorum ya buna da birşey olsaydı diyor..ki o kaybettiği gözünden sonra diğer gözünden de katarakt ameliyatı oldu korkusuzca..ben ondan çok korktum annecim nasıl cesaret gösterdi bimem..
rumuz:sersum
başlangıç tarihi:15 nisan 2012
başlangıç kilo:85
geçen haftaki kilo:74.4 kg
bu hafta kilo: 74.7 kg
haftalık yüzde:++%0.403
haftalık fark:++300gr
toplam fark:10.3 kg
beden:bilmiyorum
spor:her gün enaz 3km yürüyüş
neyse ++ 300gr la kapattım..ama hala bu ++ nerden geldi anlamadım:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?