Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Oyy kıyamam sana zati bi milimlik kanın var onuda böyle kaybetmişin bidaha içme aspirin maspirin, kan ve demir yapıcı gıdalar ye bari, bu glokom daha çok şekeri olanlardamı oluyordu :44: inşallah ciddi bişey yoktur canım ya

Kemik memik artık hiç bişey ölçtürüp alt takımlarımada baktırmıycam yaa sıkıldım artık dr ve hastenelerden

Yoğurt ve peynir düzenli yiyorum maden suyuda içiyorum normaldir herhalde

ah o hayaaaat ...

Yaaaa bıktık di mi hastanelerden....Derken çıktı bir yenisi .Evet şeker tetikliyo glokomu...Babamın genetik kopyasıyım , inanamıyorummmm
Evet canikom yaw , iyidir kemiğin-iliğin evelallah , Hastaneye elini veriyosun :18::18: kolun orda kalıyna da bakalım , buna da bakalım...Benim de meme ultrasoundu ve smear yaptırmam lazım ama hiç gidesim yokkkkk , aynen senin gibiyim ama göze gidicem mecbur :18::18::18:

Valla dışarsı evden serin oluyorda int. kafedede klimayı bi açıp bi kapıyolardı ama geç saatlerde bayan mayan olmayınca bende mecbur eve dönüyordum

Ben de gerçek yaşanmış şeyleri analtan her türlü kitabı (biyografi anılar vs severim)

şu sıralar psikoloji tarzı kitaplara denk geldim hoşumada gitti ,am üstün gökmenin bi cümlesine şaşırdım inanamadım ve hayal kırıklığı yaşadım

tatil için aldığım kitapta inşallah psikolojimi bozmaz eğer baştan daralırsam bitirmeden elden çıkarırım valla bu saatten sonra bünye kaldırmaz artık

Ne demiş merak ettim , zaten pek sevmem o tip kişiselcileri ama...

Ulurason bişey değil de smear ı ıh gözüm yemiyo :18:

göz önemli tabii ihmal etme sakın ,40 ından sonra malesef çıkıyor arızalar ama beterin beterin var Allah çaresi olmayan dert vermesin diyelim

Ne demiş merak ettim , zaten pek sevmem o tip kişiselcileri ama...

sayfayı bulamdım ama aklımda kaldıı kadarıyla geçmişe geleceğe kafayı takıp an' ı yaşamayanlar hakkında döktürürken geçmişte acı yaşamış, büyük üzüntü yaşamış ama hala geçmişte takılı kalmışlarla kaşılaşırsanız uzaklaşın diyodu yada ben öyle anladım önce tepem attı bu lan çözüm dedim ama ileri sayfalarda geçmişte takılı kalanlar için anı yaşama ve farkındalığı arttırma yolları anlatmaya başladı şimdi o bölümdeyim birinci adım da başarılı olamazsanız terapiyle çözümü var diyo, demekki siz geçmişte takılanı düzeltemezsiniz aksine o sizi bozar o yüzden işi uzmanına bırakın demek istiyor sanırım :44:

Ulurason bişey değil de smear ı ıh gözüm yemiyo :18:

göz önemli tabii ihmal etme sakın ,40 ından sonra malesef çıkıyor arızalar ama beterin beterin var Allah çaresi olmayan dert vermesin diyelim
Evet canikom , başka dertler olmasın , n'apalım

Yani "geçmişinle halleşmen lazım yoksa gelecekte heran karşına çıkar" mı demiş , tam emin diilim ama böyle mi demek istemiş?

yürüyüşün süper balık niye 150 gr :44: fazlası zararlı değil biliyosun dimi ?

kitapların çok güzel, galiba psikoloji okumayı seviyorsun, yoksa psikoloji eğitimi mi aldın ?

Yok canım, ama çok isterdim psikoloji eğitim almayı şu sırlar o tür kitaplara sardım ve bazılarını arkadaşlarda görüp aldım

iyiki uyardın, çok teşekkürler, yanına tozu yazmayı unutmuşum, süt elbet serbest, süt tozu çok zararlı, kesinlikle yasak.

Hee şimdi anladım evet paketli herşey katkılı ve yasak

Sarhoşum ben yatıyorum artık , sabah erken kalkıcam.Yarın yine karşılaşırız inşallah .Çok öpüyorum , yarın hava serin olur umuyorum.....

Evet canikom , başka dertler olmasın , n'apalım

Yani "geçmişinle halleşmen lazım yoksa gelecekte heran karşına çıkar" mı demiş , tam emin diilim ama böyle mi demek istemiş?

Yoo ne geçmişi tamamen unutun nede geleceği çok düşünün diyo ,hayatın tadını çıkarmak için yaşadığınız şu anı düşünün diyo, hayat akıp giderken farkındalığınız artsın diye neler yapmalısınız ı anlatmaya çalışıyor kendi yaşadıklarından da örnek veriyo ama tabi büyük travma yaşamamış (en azından şu ana kadar rastlamadım) kısacası madem gelmişiz bu dünyaya elinizden geldiğince yaşayın demek istiyo benim anladığım :44:

Sarhoşum ben yatıyorum artık , sabah erken kalkıcam.Yarın yine karşılaşırız inşallah .Çok öpüyorum , yarın hava serin olur umuyorum.....

Bende kendimi serin balkona atıp tüttürücem velet daha gelmedi onu beklicem , yarın izin kağıdımı ayarlarsam yollarda olcam o yüzden cumartesi internet kafe bulursam gelirim anca o yüzden şimdiden geçmiş olsun sana kolay gelsin iyi bak kendine çok öpüyorum iyi geceler canım

akşam

2 bardak naneli sodalı ayran

hoşgeldin
Çok komiksin kıssss , ameliyathaneye gidene kadar bayılmış oluyosun zaten Yalnız ben bi kere uyanıp "çok soğuk-battaniye" getirin demiş idim , tam bayıltmamışlar demek ki

yürüyüşün süper balık niye 150 gr :44: fazlası zararlı değil biliyosun dimi ?

Karatay'dan önce Prof.Dr. Osman Müftüoğlu'nun tüm kitaplarını okumuştum. Yaşasın Hayat kitabında yazıyordu bu uyarı. O doktoru da çok seviyorum. Türkiye'de çalışmış birisi, Ecevit, Demirel, Sezen Aksu gibi isimlerin özel doktorluğunu yapmış biri kesin duymuşsundur. Bilinçli doktorlar zaten hep birbirlerinin dediklerini onaylıyorlar. O da kitaplarında Karatay doğrultusunda giderdi. Balık her gün yenebilir istenirse ama bir öğünde 150 gr'ı geçmemek gerekiyor diyordu. Alışkanlık oldu bende de. Haftada en az 4 gün balık yerim ama 150 gr'ı geçmem. Zaten kılçıksız saf 150 gr balığı yeyince (önden çorba olabilir, yanında salata mutlaka olur) tıka basa doyuyorsun.

Günlük omega-3 tablet de aldığım için 150 gr bana yeterli (Müftüoğlu da Karatay da özellikle belirtiyor günlük Omega-3 ve Demir tablet alınmalı diye)

Yok canım, ama çok isterdim psikoloji eğitim almayı şu sırlar o tür kitaplara sardım ve bazılarını arkadaşlarda görüp aldım

Günümüzde eğitim almak artık o kadar önemli değil, sevdiğin ilgi duyduğun bir alanda eğitimini almış birinden daha bilgili olabiliyorsun rahatlıkla. Zaten işin içine zorunlu dersler sınavlar girince öğrenci sadece yüksek not almaya bakıyor, gerçek anlamda öğrenip çalışmıyor. Bu alana ilgin var kendi kendini isteyerek eğitiyorsun, bundan daha güzeli olamaz.

Hee şimdi anladım evet paketli herşey katkılı ve yasak

aynen artık marketleri tırıs geçiyorum, yarısından çoğu katkılı, abur cubur, gereksiz, zararlı

1 yumurtadan yumurta salatası ceviz peynir közlenmiş kırmızı biber 3-4 gün kurusu ve çay

sabah tartı hepinizin yüzünü güldürsün kızlar

şimdiden yazıyorum gündüz pek gelemiyorum

rumuz:_Kardelennn_
baş.tarihi:13.03. 2013
baş.kilo:90.5 kg
geçen hafta kilo:77 kg
bu hafta kilo:76.5 kg
fark:500 gr
yüzde:% 0.649
toplam fark:14 kg
beden:42-44
spor:yok

Hepinize günaydın canlarım.Bu hafta tartılmayı unutmayarak insanlık için küçük ve fekat şahsım için büyük bir başarı elde etmiş bulunuyorum Buna göre :

rumuz:Birdy
başlangıç kilo:43
geçen haftaki kilo:45
bu hafta:45.7 ( reglim , hem de nasıllllll)
fark: + 0.7
% : + 1.55 30: )
boy:1.50
spor: biraz yürüyüş ama daha ziyade yatış

Liste yapan arkadaşıma kolay gelsin ve herkesin şansı bol olsun ...

İyi geceler muhtarım , yarın için bol şans ...

İyi geceler tatlım yarın tartı yüzünüzü güldürür inşallah

harika yapıyorsun tebrik..ben sütlü kahveye bayılırım mesela biran sütt:44::44: şaşırdım sonra okuyunca süttozunu söylediğini anladım..
oy oyyy kıyamam kayınçom..göz çok önemli anneciğim katarakt ameliyatında 1 gözünü kaybedince ne çekti garibim..insan nelere şükrediyor..şimdi tek gözle yaşıyor ve hiç şikayet etmiyor çok şükür bununla güzel görüyorum ya buna da birşey olsaydı diyor..ki o kaybettiği gözünden sonra diğer gözünden de katarakt ameliyatı oldu korkusuzca..ben ondan çok korktum annecim nasıl cesaret gösterdi bimem..

rumuz:sersum
başlangıç tarihi:15 nisan 2012
başlangıç kilo:85
geçen haftaki kilo:74.4 kg
bu hafta kilo: 74.7 kg
haftalık yüzde:++%0.403
haftalık fark:++300gr
toplam fark:10.3 kg
beden:bilmiyorum
spor:her gün enaz 3km yürüyüş

neyse ++ 300gr la kapattım..ama hala bu ++ nerden geldi anlamadım:44::44:

Geçmiş olsun anneciğine canım

Ödem olabilir canım,hiç takma kafana,haftaya eksilerde olursun

sabah

pastırmalı omlet
1 kabak dolma
1 kuru biber dolması(ikisi de küçük.. dün akşam eşime yaptım gözüm kaldıydı..)
yoğurt
peynir zeytin
kiraz
ceviz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…