• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kızlar selam , nasılsınız be yaww ?

Kendi adıma iyiyim canım yav. Az önce nadir uğradığım pazar pazarına gidip yeşillikler aldım :1: Az sonra mideme indiricem :1: Onun dışında da aynı beya. Diyetteyiz işte. Tatile giderkn yollarda duraksadığımız her durakta dondurma yemenin hayaliyle kaçamaksız günler geçirmeye çalışıyorum işte :60: :60:

Sen nasılsın yevrum :23::23::23:

lahmacun iyi fikir :9::9::9::9::9:
bugün tüm işler erkenden bitti yemeklerde hazır
kabak dolması yogurt bulgurlu yaptım kabaklarda değişik yuvarlak top gibi ilk defa aldım :9::9::9::9::9:
evdekilerede cıss mamalar yaptım

Maşallah herzamanki gibi süpersin ellerine sağlık vede afiyet olsun :16: kabaklar yuvarlak olunca içi nasıl oyuluyoki :44:

merhaba kizlar ..
gec yattim gec kalktim guzel ve kacamaksiz bir karatay kahvaltisi yaptim.. bir Samsunlu olarak bir turk ve ATATURK sevdalisi olarak ..

:72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72:Herkezin , Genclerin ve Kendini herdaim genc hissedenlerin 19 mayis genclik ve spor bayramini en icten dileklerim ile kutlarim. !
:72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72:

bu arada aksam yemeklerimi de hazirladim.
firinda kiymali karnibahar ( ismi oyle kaldi Sersumcan gibi hepsini bi tencerede yaptim ... :9:
kirmizi kelem salatasi ( anneler gununde esimin aldigi yeni dograyicim ile yaptim mukkemmel oldu molunix iniz varsa atin kizlar :) phlipsinki harika :) ben molunixi arkadasima verdim :7:

Ay unutmuşum bayramınızı cümleten kutlarım özellikle gençlerin ve kendini genç hissedenlerin :54:

burda yok öyle eglence yaaa :50: almanlar ne aglar eglenmekten espiriden :9::9::9:

Boşver deutsch ları sen burada takıl eğlenmene bak :34:

hafta sonu ful kaçamak oldu nooluyo banaaa:57::57::57::57:

2. öğünüm güzel başladı
:56::56:
buğdaylı yeşil mercimek salatası
sonrası 4 sigara böreği:22:
2 tane elmalı bisküvili tatlı:22:
:56::56:

bu akşam 3 km yürünecek okaaa:kkk::kkk::kkk:

Ah mıhtarı ah ben bu sabah 63.3 görünce bi sevindirik olmuştum kahvaltımda süperdi ,kaçamak olarak 1 küçük kase çilek yemiştim 11 de bitmişti fakat akşama balık yapcam diye arada yoğurt yemediğim için vede evdekiler karşımda dondurma çeşitlerini lüpletince 4 de zor yetiştirip saldırdım balık,salata ve piyaza ama doyum hissetmedim 1 küçük kase maraş dondurması ve arkasından sade kahve ile 2 parça bitter çikolata lüplettim :27:

Bu arada hiç ev işi yapmadım yatak kapatıp mutfakta daha çok tüttürüp az iş yaptım işleri enişteye devrettim :23:

Aslında baya kaçamak yapasım vardı bugun sabahtan ama içimdeki o his kayboldu inşallah markete gitiiğimde şeytana uymam :47::47::47:

Yeşillik kalmamış gidip alcam da :1::1::1:Evet canım sıkma canını

Çido senin geçen haftaki menülerde böle 2 öğün az ve öz dü de ondan mı züper hızlı gönderi modunda gitti kilolar kıs de bakem bize sırrını :23: :31:

kilit aççam yardım et....:27::27::27:

Mutfaktaydım kıs yeni gördüm :60: Ettim etiiimm :60: :52::52::52:

Çido senin geçen haftaki menülerde böle 2 öğün az ve öz dü de ondan mı züper hızlı gönderi modunda gitti kilolar kıs de bakem bize sırrını :23: :31:

Canım ben sürekli 2 öğün besleniyordum ama ilaçlar beni mahvetmişti. Gece 00:00 da ilaç aldığımdan yoğurt yiyip yatmış oluyordu bu duraksatmıştı bende erken kalkarak bu sorunu çözdüm. E sabah erken de yemek zorunda olduğum için 3 öğün oldu tabisi. Ama sabah öğünlerim sadece 4-5 ceviz oluyor ilaçlık yani :1:

Bir de öğünlerimde yediğim şeyleri azalttım. Belki ondan gitii çok şükür gidiyor bu hafta da ya :nazar::nazar: Erken kalkıp yediğim için metabolizmam da hızlanmış olabilir. Bide geçen hafta regl öncesi haftasıydım ben. Buhafta bugun de reglm sonlndı. Bunların etkisi de olabilir. Valla ben de çözemedim :1::1::1:

Valla ben 2 öğünlü günlerde arada yoğurt falan yemeyince sonrası kötü oluyo zor dayanıyom bugünde akşam yemeği erken bitti umarım geç saatte krize girmem.Ama sizde fark etmişmiydiniz bilmem, ben geçen sene mart ortasından temmuz başına kadar 14 kilo verip tatilde serbest takılıp dondurma, meyva ve bilimum unlu mamulleri hergün mutlaka azda olsa tüketmeme rağmen kilo almamıştım ama bol ğüneşlenmiştim dolayısıyls D vitaminimi (ki aralık 2011 de 25 civarıydı) yükselttiğim için mi acaba diyom :44: sizde de oldumu böle ?

Ah canım ah valla dün arı gibi çalıştım kollar mollar ağrıdı bugun hiiiiiç bişicik yapmadım valla :37:
İlhamla çalışıyo benim bünye :27::27:

Eyy peri geldiysen çidoya bi tılsım lüdfeen :9:

selam cicim.:38:.dün uyuşuktum ama temizlik yaptım çok şükür bitti:37::37:..bugün de yürüyüş yapıcam lakin cıslarım çok:18::18::18:

Ohh miss, güle güle pisletin, yürü canım :38: kızım arkadaşıyla bahçede top oynuyo açıkınca söz verdim hamburger falan yemeğe götürcem (yürüyerek götürcem hem kızım hemde benim için ama arkadaşı kürdan garibim oda arada kaynıycak):23: şu an yediklerimi sindiriyom :31:

kilit aççam yardım et....:27::27::27:

Cinayetle ilgilimi bu kilit :44:

Canım ben sürekli 2 öğün besleniyordum ama ilaçlar beni mahvetmişti. Gece 00:00 da ilaç aldığımdan yoğurt yiyip yatmış oluyordu bu duraksatmıştı bende erken kalkarak bu sorunu çözdüm. E sabah erken de yemek zorunda olduğum için 3 öğün oldu tabisi. Ama sabah öğünlerim sadece 4-5 ceviz oluyor ilaçlık yani :1:

Bir de öğünlerimde yediğim şeyleri azalttım. Belki ondan gitii çok şükür gidiyor bu hafta da ya :nazar::nazar: Erken kalkıp yediğim için metabolizmam da hızlanmış olabilir. Bide geçen hafta regl öncesi haftasıydım ben. Buhafta bugun de reglm sonlndı. Bunların etkisi de olabilir. Valla ben de çözemedim :1::1::1:

:nazar: :nazar: Maşallah diyim bu azimle verirsin kiloları canım :16:

Valla ben 2 öğünlü günlerde arada yoğurt falan yemeyince sonrası kötü oluyo zor dayanıyom bugünde akşam yemeği erken bitti umarım geç saatte krize girmem.Ama sizde fark etmişmiydiniz bilmem, ben geçen sene mart ortasından temmuz başına kadar 14 kilo verip tatilde serbest takılıp dondurma, meyva ve bilimum unlu mamulleri hergün mutlaka azda olsa tüketmeme rağmen kilo almamıştım ama bol ğüneşlenmiştim dolayısıyls D vitaminimi (ki aralık 2011 de 25 civarıydı) yükselttiğim için mi acaba diyom :44: sizde de oldumu böle ?

Eyy peri geldiysen çidoya bi tılsım lüdfeen :9:

Yok bugun hiç uğramıyo bana peri meri :1::1:

Ben d vitaminime hiç baktırmadım. Tatilde değerlerime bi baktırıcam valla ne haldeyim hiç bilmiyorum B vitaminim faan çok düşüktü. Alt sınırın da altındaydı :37:

Cinayetle ilgili canım evet :1::1::1:

Ah mıhtarı ah ben bu sabah 63.3 görünce bi sevindirik olmuştum kahvaltımda süperdi ,kaçamak olarak 1 küçük kase çilek yemiştim 11 de bitmişti fakat akşama balık yapcam diye arada yoğurt yemediğim için vede evdekiler karşımda dondurma çeşitlerini lüpletince 4 de zor yetiştirip saldırdım balık,salata ve piyaza ama doyum hissetmedim 1 küçük kase maraş dondurması ve arkasından sade kahve ile 2 parça bitter çikolata lüplettim :27:

Bu arada hiç ev işi yapmadım yatak kapatıp mutfakta daha çok tüttürüp az iş yaptım işleri enişteye devrettim :23:
:
çok tanıdık geldi bunlar bana da sarhoşum beeyaa:ssz::ssz::ssz:
hepimiz kaçırmışız kısaca:51::51::51:

Mutfaktaydım kıs yeni gördüm :60: Ettim etiiimm :60: :52::52::52:
:
:38::38::38::16::16::16:

umarım bize de öyle olur yaww:34::34:..ben de yazın eminim çok kaçamak yapıcam ama bol bol da yüzücem..gelmez inşallah kilolar:31::31:..hele şu 5 kiloyu da bi vereyim:52::52::52:
he kıss cinayett:27::27::27:

bu arada aksam yemeklerimi de hazirladim.
firinda kiymali karnibahar ( ismi oyle kaldi Sersumcan gibi hepsini bi tencerede yaptim ... :9:
kirmizi kelem salatasi ( anneler gununde esimin aldigi yeni dograyicim ile yaptim mukkemmel oldu molunix iniz varsa atin kizlar :) phlipsinki harika :) ben molunixi arkadasima verdim :7:

Karnıbaharı nası yaptın canım anlatırmısın yarın bende yapayım:56:

09:40 İLAÇ (Bugun geç kaldım )

4 tane ceviz

12:00 Kahvaltı

Yarım salatalık
4 tane ceviz
3 çeri domates
3 zeytin
2 kk peynir
3 fincn siyah çay
17:30 Akşam

1 kase tarhana çorbası