• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Güzeller ben kaçıyorum , hepinizi çok çok öpüyorum ve şahane bir hafta diliyorum...

Sağolasın bacım , eniştene ilettim çok mütehassıs oldu :52::52::52: O da göbekli falan ama koşuyo valla , yaman bi çelişki ama Ahu Tuğba'nın deyimiyle hakiki gerçek :60::60::60::60::60:

Maşallah göbekli amma hem koşii hem dalıyii hemide evişlerinde mikemmel :nazar: :nazar:

Bozcaada da balık yakalamışmıydı dalınca, zıpkınla falan ?
O diş fırçalama öyyle çok iişe yarıyor ki :52: Bnde çay istiyorum ya bize yok mi yok miiiiii :18: gidip yeşil çay yapim bari kendimeee :7:

Evet bide soğan yemek benim çok işime yarıyor hem susatıyor hemde ne hikmetse tok tutuyorki pek açlık hissetmiyorum :128:

Hemen yolliyim ama benimki siyah çaydı yaf sen yeşil istiyosun galba :44:

Bende çiğdemin yazdıklarını yazcaktım bencede enişteye selamlar saygılar :42:

Köfte nasıl olmuştu? yağlı kıymayla ızgara daha iyi oluyomuş doğrumu :44: ben pek beceremiyorum ama eskiden hep yağsız yada az yağlı kıyma ile yaptığımdandır :31:

Aynen :nazar:

Valla bugün bana bi haller olmuştu :44: akşam yemekten sonra kendime geldim sıcaktanmıdır nedir anlamadım çünki şimdi iyiyim :nazar:

Başüstüne ve bilmukabele :52::52::52: Valla köfteyi ben de çok iyi yapamam ama enişteniz köfte konusunda jidden çok başarılıdır.Izgara diye yağlı aldım kıymayı ve enişten el değdirmeden mutfak robotunda yaptı köfteyi.Hem yumuşak hem lezizdi.Ben genelde lezzetsiz yapıyorum niyeyse :ssz::ssz::ssz:
Sıcak , çok rutubetli ve çok basınçlı bi hava var.Kafam patlıcak gibi benim de...

selam kızlar muhabbetniz bol olsun

yürüyüş duş falan derken anca bu saat oldu şimdide çay keyfi bugün deli gibi tatlı yemek istedi canım 2-3 gün kurusu ile atlattım :7::7::7:

Maşallah göbekli amma hem koşii hem dalıyii hemide evişlerinde mikemmel :nazar: :nazar:

Bozcaada da balık yakalamışmıydı dalınca, zıpkınla falan ?

Evet bide soğan yemek benim çok işime yarıyor hem susatıyor hemde ne hikmetse tok tutuyorki pek açlık hissetmiyorum :128:

Hemen yolliyim ama benimki siyah çaydı yaf sen yeşil istiyosun galba :44:

Hehehe çok hamarat de mi :1::1::1::1: Yok canikom , zıpkına karşı o , hiç bulaşmaz o işe...Dalışını yapar-çıkar :27::27::27:

Cicim n'asılsın ? Bu kelem muhabbeti evvelden bi tur daha dönmüştü , o bakımdan ben aydınlatayım seni = lahana :)
he benden ötürü dönmüştü:1::1:
Canlarım hepinize selam ,

Eniştenizin büyük katkılarıyla evi temizledik çok şükür.
Yine eniştenizin büyük çaba ve katkılarıyla akşam yemeğini yedik (aslında yemeği direkt kendisi tasarladı , aldı ve pişirdi) .Balkonda ızgarada tavuk , köfte (bunu da enişteniz yaptı) , mantar ,biber yaptı , ben de salata yaptım.Yanında cola zero (1 yıldan fazladır içmemiştim , çooook hoşuma gitti) , yoğurt...
Şimdi de survivor....
9 Haziran'da Bahçeşehir'de 10km ve 3km koşu yarışları var. Enişteniz uzun mesafe ben de 3km koşucam.En son Belgrad Ormanı'ndan bu yana hiç koşmadım.Yarın antremana başlıcam....
Durumlar böyle...
eniştemin ellerine kollarına emeğine sağlık.:nazar::nazar:.
arada ben de eşimin zerosunda 1-2 yudum alıyom:17:
sen müthiş kadınsın canım..3 km vaawww:46::46::46::46::46:

Sağolasın bacım , eniştene ilettim çok mütehassıs oldu :52::52::52: O da göbekli falan ama koşuyo valla , yaman bi çelişki ama Ahu Tuğba'nın deyimiyle hakiki ge :60::60::60::60::60:rçek :60::60::60::60::60:
.:60::60::60::60::60:
Köfte nasıl olmuştu? yağlı kıymayla ızgara daha iyi oluyomuş doğrumu :44: ben pek beceremiyorum ama eskiden hep yağsız yada az yağlı kıyma ile yaptığımdandır :31:
:
burda hep yağsız kıyma veriyolar:37::37:..en sonunda kasaba kızdım ya köftelerim kuru kuru oluyo yağlı ver diye.:51::51:.ne bileyim abla herkes yağsız istiyo dedi..şimdi alıştı köftelerime tat geldi beyaaa:52::52::52:

Son düzenleme:
tarifim soyle ;
karnibaharlari cicek cicek ayirdim , yikadim , 15 dakika hasladim,
bu arada kiymami biraz kavurdum ayni zamanda 2 soganimi kup kup dogradim ,
kavrulmus olan kiymamin icine kattim 5 dakika hep birlikte kavurdum sonra 1 yemek kasigi biber 1 yemek kasigi domates salcasini ekledim sonra 1 cay bardagi su ekleyip salcanin kokusu cikana kadar bir arada kavurdum. Haslanmis olan karnibaharlarimi suzdum kiyma ile karistirdim biraz da karnibaharlar ile pisirdim.. sonra esim sulu sevmiyor diye doktum tepsiye ustune 3 yumurta cirptim biraz kasar rendesi serdim 180 derecede 30 dakika attim firina hem suyunu cekti hem pisti cok cok guzel oldu :7:

Ayyy bana bide senin usul kırmızı lahana salatası tarifinide verirmisin onuda merak ettim deniyim hepsini :17::9:

Başüstüne ve bilmukabele :52::52::52: Valla köfteyi ben de çok iyi yapamam ama enişteniz köfte konusunda jidden çok başarılıdır.Izgara diye yağlı aldım kıymayı ve enişten el değdirmeden mutfak robotunda yaptı köfteyi.Hem yumuşak hem lezizdi.Ben genelde lezzetsiz yapıyorum niyeyse :ssz::ssz::ssz:
Sıcak , çok rutubetli ve çok basınçlı bi hava var.Kafam patlıcak gibi benim de...

Aynen aynen hem köfte hemde kafa patlama konusunda bende öyle sanki günlerce beynim yorulmuş uyku düzensizliği yaşamış gibiydim ama şimdi iyiyim hem yürüdüm hem hava serinledi ondan galba . bi dahaki gelişinde köfte tarifini isterim enişteden selamlar hürmetler böle on parmakta 10 marifetli enişteye :42:

İyi akşamlar tatlım :54: yarından itibaren bol bol koşucan ya şimdiden kolay gelsin emeklilikte bende katılcam size inşallah :16:
Katıl canımcım , şahane olur valla , bayılırız :16::16::16: Heee tembelliğe de fena alıştım , nasıl koşucam bakalım :ssz::ssz::ssz:

yürüyüş duş falan derken anca bu saat oldu şimdide çay keyfi bugün deli gibi tatlı yemek istedi canım 2-3 gün kurusu ile atlattım :7::7::7:
Hoşgeldin güzellik , benim de canım çok tatlı istiyo dünden beri ve ikame olarak yeşil biber yiyorum , ne alaka , kel alaka tabe :52::52::52:
hahahahahha hakiki gerçek haaa sen beni öldürceksin ayol :60::60:

Hehehe ben diil Ahu Aplan :52::52::52:

Katıl canımcım , şahane olur valla , bayılırız :16::16::16: Heee tembelliğe de fena alıştım , nasıl koşucam bakalım :ssz::ssz::ssz:

Hoşgeldin güzellik , benim de canım çok tatlı istiyo dünden beri ve ikame olarak yeşil biber yiyorum , ne alaka , kel alaka tabe :52::52::52:

Hehehe ben diil Ahu Aplan :52::52::52:

bir dahakine bende deneyim evlerde mis gibi olmuş ellerinize sağlık canım :13::13:

:3: selam canım maşallah iyi atlatmışsın tatlı krizini :nazar: bir çoğumuz gibi bende malesef dondurma ve bitter çiko yedim :31:

Hehehe çok hamarat de mi :1::1::1::1: Yok canikom , zıpkına karşı o , hiç bulaşmaz o işe...Dalışını yapar-çıkar :27::27::27:

Kıyamam ne yufka yürekliymiş eniştemiz ateşsiz silahlara bilem karşı şiddete karşı yada hayvansever galba :44:

.:60::60::60::60::60:burda hep yağsız kıyma veriyolar:37::37:..en sonunda kasaba kızdım ya köftelerim kuru kuru oluyo yağlı ver diye.:51::51:.ne bileyim abla herkes yağsız istiyo dedi..şimdi alıştı köftelerime tat geldi beyaaa:52::52::52:

Bazı kasaplar ben yağsız istedikce niye diye sorardı ve ben köfte de yapcam deyince abla olmaz bak yağlı olması lazım dediklerinde kolesterol yüzünden diyodum bence ordaki kasaplarda artık alışmış millet böyle istiyo diye yağsız veriyolar :31:

.:60::60::60::60::60:

burda hep yağsız kıyma veriyolar:37::37:..en sonunda kasaba kızdım ya köftelerim kuru kuru oluyo yağlı ver diye.:51::51:.ne bileyim abla herkes yağsız istiyo dedi..şimdi alıştı köftelerime tat geldi beyaaa:52::52::52:
Hehe sen mi sormuştun kelemi :52::52::52:
Köfte benim kanayan yaram muhtarım :52::52::52:
Aynen aynen hem köfte hemde kafa patlama konusunda bende öyle sanki günlerce beynim yorulmuş uyku düzensizliği yaşamış gibiydim ama şimdi iyiyim hem yürüdüm hem hava serinledi ondan galba . bi dahaki gelişinde köfte tarifini isterim enişteden selamlar hürmetler böle on parmakta 10 marifetli enişteye :42:

He , enişten ikimize birden köfte tarifi versin , ben 10 kerede 1 kere ancak güzel yapabiliyorum...

Bazı kasaplar ben yağsız istedikce niye diye sorardı ve ben köfte de yapcam deyince abla olmaz bak yağlı olması lazım dediklerinde kolesterol yüzünden diyodum bence ordaki kasaplarda artık alışmış millet böyle istiyo diye yağsız veriyolar :31:

evet bencede ondan:34::34:..daha karatay hocamın tüm sağlıklı yağları yiyin kolestrol diye bi hastalık yoktur sözü tam oturmadı:1::1::1:

:3: selam canım maşallah iyi atlatmışsın tatlı krizini :nazar: bir çoğumuz gibi bende malesef dondurma ve bitter çiko yedim :31:

Kıyamam ne yufka yürekliymiş eniştemiz ateşsiz silahlara bilem karşı şiddete karşı yada hayvansever galba :44:

:60::60::60::60::60::60::60::60: Şuan eniştenle beni kopardın valla , anırarak gülüyoruz....Ateşsiz silahlara karşı ama tüfeği var :52::52::52: Gerçi henüz ava gitmişliği yok , daha ziyade cansız hedeflere ateş ediyo :52::52::52:
Heee kasaplar hep der "köfte yağsız olmaz diye" , ben de pis pis bakıp "biz yağlı yemiyoruz" derim sonra da lastik gibi köfteler imal ederim.Bi nev'i kasap laneti galiba :52::52::52:

Back