• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Öncelikle 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramınız Kutlu Olsun :72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72:

Kızlar dün çok yoğundum gelemedim menü falan da bildiremedim geçmişe göz attım alıntılamaya üşendim şöööyle bi toparlayıvereyim dedim :1:

Makbuş üzülme hayatım o arkadaşlarınla görüşmeye devam edersin yine hayatına başka arkadaşların girer sonra onlardan da ayrılmaya üzülürsün filan. Tıpkı liseden biz ömür boyu görüşücez diyip de bir ikisiyle görüşebildiğin gibi... Hele de şehir değiştiriyorsan sürekli :1::1: Ama işte duygular duygular yaşanması gerekiyor ve azalarak yerini başkasına veriyor :31:

Sersumcan Amirin behsatın bitmiş beya boşluğuna talibiz kk olarak :kkk: :23::23:Kaynanamın evini keserim valla hele bana öyle muamele yapmaya kalksın yer değiştiriveririm kalır küçücük yerde :47::47: :1: Ayrı eve çıkcanız demek hee :1::1: Pekiiii Bırdy hamur detoksu yaparken sen napcan anacım :60: :60:

Kardelenim eşine çok ama çok sevindim canım inşallah morali daha daha daha iyi olur :16::16::16::16: Bu arada insanlar iyice sapıttıı yahu.Aman balkona malkona dikkatli çıkın. Ne yapacaklarını bilmez oldular ne acı ya huzurluca balkonda bile oturamıcaz :37:

Regenim Kırdık o kırılmak bilmeyen sayıları gerisi gelir inşallah veriveriveririz (:53:) kiloları :9::9::9::9: Ha bide evde çocuk olmadığı halde zor tutuyom kendimi valla :18:

Bırdyim Ah nee sosyalleşme ne sosyalleşme bi bilsen. Ev alt üst :9::9::9: Muratlarda ne yedin ne yedin :60: Bide O spor ne o :53: 30 gün kaldı tatile yapıyım kıs :53::53:

İğneoyam Tehditkar mesajların beni hayli ürküttü kıs :83: Unutmayıs seni :16::16: Bu arada Allah kabul etsin canım :16:

Kokosbukız Maşallah boyuna kıs :nazar: İsmine da bayıldım :9:

Saaaroşum Artı çıkmışsın canım ama daha cumaya çok var bence verrisin bu hafta daha haftanın başındayıs sıkma canını:16:

Kaneelim seni görmek ne kaa güzel ya ağlama kıs kıyamam :5: Yoğurt kürü ne alemde :23::23::23:

Genel olarak da yürüyüşler yapılmış yemekler yapılmış temizlikler yapılmııışş :21::21: Ama kaçamaklar da yapılmış arada :22: :20:

Dün leptin kaçmasın diye 23 te yatağa girdim neyse tam dalıcam uyumaya Gs Şampiyon olduğu için sevgili taraftar bebeler dışarılara dökülmüş. Davullu zurnalı güm güm güm :37: Önce bu saatte olmaz ki dedim sonra baktım haklılar yani coşku yaşamak için bide çocuklar yani :1: Bir fenerli olarak kıskanmamalıydım :60: :60: Neyse camdan izlemek için kalktım yatakta sinir olacağıma izleyim dedim :1: Bir de baktım polis karakolunun demirlerine tırmanmışlar "emniyet dışarı ,emniyet dışarı" diye sloganlar atıyorlar :27::27::27: Neyse önce şaşırdım sonra polis ekibi geldi bi tane şikayet ediyorlr gençler sessiz olalım dedi hoparlörle :1: Onlar da polis aracının etrafını sardı arabayı sallıyorlar :60: Zavallı polisler çıkamadı tabisi :9::9: Bu arada da bebeler "Komser dışarı komser dışarı" demeye başladı Gençler ne istiyorsunuz dedi içindeki polis :1: Bişeyler söyledi çocuklar duymadım. Sonra işte aracın içindeki polis "yapınca dağılcaksınız söz mü" dedi.( Bu arada salladıkları için de sesi parça parça geliyo) Hep birlikte sööööözzz dedler :9: Neyse Polis ekip otosunun içinden anons ediyo "Sarıııı -Kırmızı - En büyük - Cimboomm"
Eşim de gs li camdan bakıyo ama görmeniz lazım gülmekten gözlerimden yaş geldi ya :60: :60: Sonra çocuklar yie arabayı salladılar o coşkuyla polis yine anonsta tamam gençler söz verdiniz sözünüzde durun deliknlı gibi hadi bakalım gençlik atesşi dağılın :60: :60:

Hala gülüyorum ya yazarken ağzım kulaklarımda :60: Videoya çekmediğime bin pişmanım :60:

Tam Türkçesi = Yanların
Yanların böööle sımsıkı olur , taş gibi olur :34::34::34:

ayyy hadi inşallah dünde yaptım gece 30 day shred te 3. günüm bugun . ama sanki daha kolay geldi dün gece bide çabuk bitti gibi oldu vucudum alışıyo heralde :26:

Son düzenleme:
Dün leptin kaçmasın diye 23 te yatağa girdim neyse tam dalıcam uyumaya Gs Şampiyon olduğu için sevgili taraftar bebeler dışarılara dökülmüş. Davullu zurnalı güm güm güm :37: Önce bu saatte olmaz ki dedim sonra baktım haklılar yani coşku yaşamak için bide çocuklar yani :1: Bir fenerli olarak kıskanmamalıydım :60: :60: Neyse camdan izlemek için kalktım yatakta sinir olacağıma izleyim dedim :1: Bir de baktım polis karakolunun demirlerine tırmanmışlar "emniyet dışarı ,emniyet dışarı" diye sloganlar atıyorlar :27::27::27: Neyse önce şaşırdım sonra polis ekibi geldi bi tane şikayet ediyorlr gençler sessiz olalım dedi hoparlörle :1: Onlar da polis aracının etrafını sardı arabayı sallıyorlar :60: Zavallı polisler çıkamadı tabisi :9::9: Bu arada da bebeler "Komser dışarı komser dışarı" demeye başladı Gençler ne istiyorsunuz dedi içindeki polis :1: Bişeyler söyledi çocuklar duymadım. Sonra işte aracın içindeki polis "yapınca dağılcaksınız söz mü" dedi.( Bu arada salladıkları için de sesi parça parça geliyo) Hep birlikte sööööözzz dedler :9: Neyse Polis ekip otosunun içinden anons ediyo "Sarıııı -Kırmızı - En büyük - Cimboomm"
Eşim de gs li camdan bakıyo ama görmeniz lazım gülmekten gözlerimden yaş geldi ya :60: :60: Sonra çocuklar yie arabayı salladılar o coşkuyla polis yine anonsta tamam gençler söz verdiniz sözünüzde durun deliknlı gibi hadi bakalım gençlik atesşi dağılın :60: :60:

Hala gülüyorum ya yazarken ağzım kulaklarımda :60: Videoya çekmediğime bin pişmanım :60:

hahahahahaha bende polislere bişe yapcaklar sandım :9::9: bende beşiktaşlıyım hemde koyu ama galatasarayı tebrik ediyorum :ssz::ssz:
Bu arada bişey dicem ben leptin olayını tam anlayamadım sanırım .. hani şimdi en çok salgılandığı saatler gece 2 gibiymiş ya , ben en geç 7 de akşam yemeğimi bitirmiş oluyorum ve 2 ye kadar sadece şekersiz çay içiyorum ben 2 de uyumamış hala ayakta olursam o leptini salgılayamicakmıyım yaaaniii :26::26::26::26::52::52:

kızlar günaydın sabah sekizde kalktım bişi yiyesim gelmedi şimdi kahvaltı yapıyom daha elim ayağım titremeye başladı vlla :53::53:ah bu finaller insanı açlıktan öldürür :31::31::31:

kızlar günaydın sabah sekizde kalktım bişi yiyesim gelmedi şimdi kahvaltı yapıyom daha elim ayağım titremeye başladı vlla :53::53:ah bu finaller insanı açlıktan öldürür :31::31::31:

ayyy benimde öyle stresten varya ölücemmmm kurdeşen dökcem dersler yüzünden bitsede kurtulsak yaaa :14::14:

kizlaaarrrrr bugün 19 mayis, Atatürk'ü Anma, Genclik ve Spor Bayraminizin kutlu olsun :72::72::72::72::72::72::72::72: daha aydinlik bi gelecege vatanimizla milletimizle baris icinde yasayacagimiz ve cocuklarimiza daha kaliteli, daha temiz bi hayat birakacagimiz nice bayramlara :16::16::16:

hee sersum can onu biliyorum sen dogru tarif etmissin bacim :7: ya bi kac gun yaz hairligi kilo vermek icin yapmayacgim sadece biraz detox atabilmek adina sivi agirlikli besleneyim dedim yahu simdi buldum netten :8:2 lt kadar az yaglı yogurttan yapılan ayran içine :
2 salatalık
8 kaşık buğday ( kuru hali) haşlanarak konacak
4 kaşık haşlanmış nohut
2 orta boy salatalık rendelenecek
Nane serpilecek.

Bu bir günlük kür, 2. gün tekrar taze hazırlanacak.

Yag ve tuz eklenmeyecek .
doğrudur canım:16::16::16:
Ama ama daha öncede iki mesaj yazdimdi :(
canım gözden kaçmıştır..:34::16::16:sayfalar çok hızlı ilerliyor..:16:
dondurma yedim :18::18::18::18::17::17::17::17::30::30::30:
:30::30::30::30::1::1:
Öncelikle 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramınız Kutlu Olsun :72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72:

Sersumcan Amirin behsatın bitmiş beya boşluğuna talibiz kk olarak :kkk: :23::23:Kaynanamın evini keserim valla hele bana öyle muamele yapmaya kalksın yer değiştiriveririm kalır küçücük yerde :47::47: :1: Ayrı eve çıkcanız demek hee :1::1: Pekiiii Bırdy hamur detoksu yaparken sen napcan anacım :60: :60:
:
zaten bitek siz doldurabilirsiniz bu boşluğuu:5::5::5::ssz::ssz:

valla sen yaparsın:53::53::53:

ne kıskandın mı cicimm..bulurum bi detoks ben de:27::27::27::27:

:60::60::60::60: ayy çok güldüm..
ayyy benimde öyle stresten varya ölücemmmm kurdeşen dökcem dersler yüzünden bitsede kurtulsak yaaa :14::14:

kolay gelsin canım..:5::5:

:72::72::72:19 mayıs atatürk'ü anma , gençlık ve spor bayramımız kutlu olsun:72::72::72::72:

Eklentiler

• $59602_409843069081776_1876393558_n.jpg
    $59602_409843069081776_1876393558_n.jpg
    30 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleme:
senin de son senen mi cicim :23::23::23:

doğrudur canım:16::16::16:

canım gözden kaçmıştır..:34::16::16:sayfalar çok hızlı ilerliyor..:16:

:30::30::30::30::1::1:

zaten bitek siz doldurabilirsiniz bu boşluğuu:5::5::5::ssz::ssz:

valla sen yaparsın:53::53::53:

ne kıskandın mı cicimm..bulurum bi detoks ben de:27::27::27::27:

:60::60::60::60: ayy çok güldüm..

kolay gelsin canım..:5::5:
ben de bu aralar lahmacun detoksuna başlamak istiyorum iyi sonuç alan arkadaşlar var dı sanki :9::9::9::9:

2 yumurta 5-6 çeri 1 salatalık 1 kk beyaz peynir 1 kk kaşar pşeyniri 12 zeytin 4 tane kuru incir az da tahin 1 çb kuruyemiş oohhhh allah kimseyi açlıkla sınamasın gözüm açıldı valla :56::56::56:

sabah
:56::56::56:
sucuklu yumurta
peynir zeytin
kaymaklı cevizli 2 günkurusu
salata
:56::56::56::56:

Sersumcan Kiskandim tabi hih :18: cok komik dimi hahahaha valla hala o polislere aciyorum hahaha iyi oldu ama cocuklarin kotu seylere yonelmesi yrine oyuna yonelmesinden memnun kaldim. Ama polisler zavalli kalde bninle ayni fikirde miyfi bilemicem :60: :60:

Kokosbukiz valla oyle canim gelmiyo gelmiyo kacmaya pek merakli ama bu leptingec yatinca kaciveriyo

valla anladım beni finallerden ziyade okulun bitmesi fikri yoruyor :31::31:bu zamana kadar geçtiğimiz finalleri şimdi de geçeriz ne de olsa :9::9:
senin hangi bölümdü

benim 2 üni aynı anda aktüerya okuyorum biticek , bide açık öğretim bankacılık senin bölümün ne ?:18:

Son düzenleme:
Sersumcan Kiskandim tabi hih :18: cok komik dimi hahahaha valla hala o polislere aciyorum hahaha iyi oldu ama cocuklarin kotu seylere yonelmesi yrine oyuna yonelmesinden memnun kaldim. Ama polisler zavalli kalde bninle ayni fikirde miyfi bilemicem :60: :60:

Kokosbukiz valla oyle canim gelmiyo gelmiyo kacmaya pek merakli ama bu leptingec yatinca kaciveriyo

benim 2 üni aynı anda aktüerya okuyorum biticek , bide açık öğretim bankacılık senin bölümün ne ?:18:

ahhh ahhh o yaşlardeyken ne deliydim bende bee :9::9::9::9:yaşlandım yav :ssz::ssz::ssz:

Back