- 21 Kasım 2013
- 1.165
- 749
- 178
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
- #1.141
bende okudum 3 tane allahım kabul etsın...loyalty88 arkadaşımız için 3 adet yasin okudum.
Gozumuz aydin canim cok ama cok sevindim.Allaha şükür. Insallah sagsalim kucagina alirsin.KIZLAR BEBİŞİMİN KALP SESİNİ DUYDUM BUGÜN RABBİME BİNLERCE ŞÜKÜRLER OLSUN ALLAH SİZLEREDE YAŞATSIN ÇOK DUYGULANDIM
sğl canım benimgözün aydın canım
allah sanada yaşatsın inş ya çok sğlGozumuz aydin canim cok ama cok sevindim.Allaha şükür. Insallah sagsalim kucagina alirsin.
arkadaşlar 1 haftadır misafirlerle ilgilenmekten siteye giremedim..belgincim senın okuduklarını D Debusi ye saydım eymenmusaıt degıl onun yerıne okuyan oldu mu kım okuduysa yazsın da karıstırmıyım bu akşam bıtırelım bende yemek yapıyorum 8den sora musaıt olurum kac tane okuya bılırsem dıoru bıtırelım haydı kızlar sanırım lıstenın sonlarına geldıkce bazılarımız sıkıldı
Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin...KIZLAR BEBİŞİMİN KALP SESİNİ DUYDUM BUGÜN RABBİME BİNLERCE ŞÜKÜRLER OLSUN ALLAH SİZLEREDE YAŞATSIN ÇOK DUYGULANDIM
canım 3 TAne loyal için okuyacaksın hoşgelsın bu hafta da benım mısafırım var annem burda gelen gıden oluyorRabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin...
tamam canım okundu say okuyup yarın yazarım...canım 3 TAne loyal için okuyacaksın hoşgelsın bu hafta da benım mısafırım var annem burda gelen gıden oluyor
sğl canımgözün aydın canım
amin tatlım inşşşRabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin...
3 tane okuyabilirsin cnmselam kızlar mazeretim bitti okuyabilecek durumdayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?