- 30 Haziran 2013
- 21.768
- 1
- 17.677
- 498
- Konu Sahibi oglak_kadini
- #1.121
henuz cevap gelmedı canımKesin okumadıysa veya okumayacaksa okurum. Bekleyeyim bakalım şimdilik ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
henuz cevap gelmedı canımKesin okumadıysa veya okumayacaksa okurum. Bekleyeyim bakalım şimdilik ..
Ay tamam bitmeden bana gecince tedirgin oldumtamam canım yanlışlık yok senın okuduklarına baskasına kaydırdım dıorun lıstesı bıttı
yok sekerım sen sımdı kendıne oku bıze de dua et bızım de olsunnnnnAy tamam bitmeden bana gecince tedirgin oldum
valla okudum bugün çok ağrım var ya yarın da hasta olmazsam okurum..Test yaptım negatif zaten oldum olcam bekliyorum..yok sekerım sen sımdı kendıne oku bıze de dua et bızım de olsunnnnn
inş...pozıtıfıde görürsün canım...valla okudum bugün çok ağrım var ya yarın da hasta olmazsam okurum..Test yaptım negatif zaten oldum olcam bekliyorum..
inşallah hepimiz kızlar ama bu ay kısmet değilmiş..Ama bişey dicem kızlar ya bu ay yumurtlama gününden beri göğüs ağrım geçmedi hafifde olsa hep hassas ağrılı..Yumurtalıklarımda son günler hep ağrılı üşüttüm sanırım ondan bi acaba mı diye umutlandım ama 14 ü bat silikde olsa cıkardı dimi..inş...pozıtıfıde görürsün canım...
ben hep negatıf gördüm canım o yüzden ben pek bılmıyoruminşallah hepimiz kızlar ama bu ay kısmet değilmiş..Ama bişey dicem kızlar ya bu ay yumurtlama gününden beri göğüs ağrım geçmedi hafifde olsa hep hassas ağrılı..Yumurtalıklarımda son günler hep ağrılı üşüttüm sanırım ondan bi acaba mı diye umutlandım ama 14 ü bat silikde olsa cıkardı dimi..
bende öyle canım..Üstelik bu ara rüyalarımda hep gebelik testi görüyorum pozitif..Yada hamileyim iyice kafayı yedim :)Sürekli hamile haberi alıyorum etraftan nası bi sıkıntı yaptıysam ağlamadan gözlerimden yaşlar akıyo direk..ben hep negatıf gördüm canım o yüzden ben pek bılmıyorum
canım çok zor senı çok ıyı anlıyorum..benımle bebek düşünen arkadaşlarımın çoçukları okula gıdıyor..kısmet ne yaparsın...bende öyle canım..Üstelik bu ara rüyalarımda hep gebelik testi görüyorum pozitif..Yada hamileyim iyice kafayı yedim :)Sürekli hamile haberi alıyorum etraftan nası bi sıkıntı yaptıysam ağlamadan gözlerimden yaşlar akıyo direk..
ah canım inan hep dualarımdasın istersen adını yaz adına dua edelim sakıncası yoksa inan her namazda dua ediyorum rabbim en kısa zamanda sanada isteyen herkesede versin inş evlatla yakmasın ben çok ağladım bilirim onu negatid çıkan testleri inş pozitifide göreceksin yürekten inan ve çok dua etbende öyle canım..Üstelik bu ara rüyalarımda hep gebelik testi görüyorum pozitif..Yada hamileyim iyice kafayı yedim :)Sürekli hamile haberi alıyorum etraftan nası bi sıkıntı yaptıysam ağlamadan gözlerimden yaşlar akıyo direk..
az kaldı nısanlının gelmesıne cnm dımıLoyalty için 3 tane okudum Allah kabul etsin.
az kaldı nısanlının gelmesıne cnm dımı