- 30 Haziran 2013
- 21.768
- 1
- 17.677
- 498
- Konu Sahibi oglak_kadini
- #1.101
loyal duasını yazdı kızlar bır ıkı sayfa gerıde dıorda cok eksık oldugu ıcın yapamadım yenı lısteyı çarsamba gunu gecmemıs lazımdı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dua bu hanımlarkızlar benim duam(hayırlısıyla sağlıklı bi evlat,eşimin iyileşmesi ve benimle birlikte bütün dua okuyan amin diyenlerinde dilekleri kabul olsun ölmüşlerinin ruhlarına ulaşsın inşallah amin..)Şimdiden herkese teşekkürler..
canımm ben sana dedım ya okuyamassana bana ozel mesaj at ben okurum tatlım hıc merak etme sen duanı da eksık etme bızdenkızlar psikolojik olarak çok ii değil biraz geç kalıo ama gerçekten hakkınızı helal edin... normal şartlarda gününde bitiririm. bu konularda hassasım biraz benimki gecikse üzülürüm... bana çok dua edin neolur transferden sonra toplayamadım kendimi... ara ara ii oluyorum. hamile haberi alınca tekrar üzülüorum.... neolur hakkınızı helal edin arkadaşlar
olsun sen kendını topla benım yerıme sen okursun :)öğlede içime sinmiyor... okumak istiyorum.. sonuçta bana okudu arkadaşlar... geçikmelide olsa okucam inş...::)))
helal olsun canımkızlar psikolojik olarak çok ii değil biraz geç kalıo ama gerçekten hakkınızı helal edin... normal şartlarda gününde bitiririm. bu konularda hassasım biraz benimki gecikse üzülürüm... bana çok dua edin neolur transferden sonra toplayamadım kendimi... ara ara ii oluyorum. hamile haberi alınca tekrar üzülüorum.... neolur hakkınızı helal edin arkadaşlar
inş. canım cok saol... dua et bana olurmu canımhelal olsun canım
ama sen oku, okudukça kendini iyi hissedersin
allah sıkıntılarını unuttursun inşallah
helal olsun üzülme canım haber verdiğin iyi oldu..kızlar psikolojik olarak çok ii değil biraz geç kalıo ama gerçekten hakkınızı helal edin... normal şartlarda gününde bitiririm. bu konularda hassasım biraz benimki gecikse üzülürüm... bana çok dua edin neolur transferden sonra toplayamadım kendimi... ara ara ii oluyorum. hamile haberi alınca tekrar üzülüorum.... neolur hakkınızı helal edin arkadaşlar
Canım dior noldu benim okudugmu ekledinmi 1 arkadasta 3 okumusolsun sen kendını topla benım yerıme sen okursun :)
yok sadece esmaonur kaldı ondan da mesaj gelmedı dıor bıttı sımdı senın lısteyı yapıcam okuyanları yazacmCanım dior noldu benim okudugmu ekledinmi 1 arkadasta 3 okumus
CAANIM ESMA ONUR ICIN 3 TANE KALDI TAMAMLAR MISIN ONU SENBana Düşen üç tane tamamdır, kalan varsa tamamlarım. Okuyan arkadaşlardan Allah Razı olsun ..
CAANIM ESMA ONUR ICIN 3 TANE KALDI TAMAMLAR MISIN ONU SEN
Canim yanlis mi anladim dun ben 2 tane okudum diora yani toplamda 4 okumus oldum diorayok sadece esmaonur kaldı ondan da mesaj gelmedı dıor bıttı sımdı senın lısteyı yapıcam okuyanları yazacm
tamam canım yanlışlık yok senın okuduklarına baskasına kaydırdım dıorun lıstesı bıttıCanim yanlis mi anladim dun ben 2 tane okudum diora yani toplamda 4 okumus oldum diora