- 30 Haziran 2013
- 21.773
- 1
- 17.693
- 498
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
- #1.001
dogru canım haklısın yeni liste hazır bu aradaaagördüm canım hayırlı olsun ama ne bilim benim orda işim var mı ki yani istermisiniz akşam okudum
canım asmudan cevap gelmedı eymen bugun okuyacak asmununkılerı sen okur musun senınkı bıtmıs olucak Allahın ıznıylesanırım 2 arkadaşımız okuyamadı. 4 adet eksik. eğer okuyamıyorlarsa ben 4 adeti de okurum. siz yeni arkadaşa geçebilirsiniz. hepinizden Allah razı olsun. Allah hepimizin gönlüne göre, hakkımızda hayırlısını versin.
Sana ceza esma73 hastalandi bi tanesi kaldi sen okuycan onuArkadaslar hakkinizi helal edin bugun ins. okucam ikisinide
2 tane babamın kıyım ıcın okudun dı mı cnm:) 2 tane okudum yarın 3 tane daha okurum
amin canım, teşekkür ederim.canım onlara mesaj attım cevap verırler ona gıre sana derım oku dıye rabbım bızlere de senın gıbı hayırlı evlatlar nasıpetsın senın de babanın mekanı cennet olsun cnm
benim listemde okuyamayan, asmunikal arkadaşımızın yerine 2 adet yasin okudum.canım asmudan cevap gelmedı eymen bugun okuyacak asmununkılerı sen okur musun senınkı bıtmıs olucak Allahın ıznıyle
Hayirlisiyla seninki bitti cnm rabbim kabul etsin dualarimiziamin canım, teşekkür ederim.
benim listemde okuyamayan, asmunikal arkadaşımızın yerine 2 adet yasin okudum.
12. Haftaya kadar cnm sonrasinda elevit yada decavit kullanicaksinbilgisi olan kızlar ya folik asit kaç haftaya kadar kullanılmalı
Hepinizden Allah razı olsun, gönlümüze göre hayırlısını versin Rabbim.Hayirlisiyla seninki bitti cnm rabbim kabul etsin dualarimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?