- 11 Ağustos 2014
- 2.840
- 1.342
- 198
- 42
- Konu Sahibi oglak_kadini
- #1.021
dr bana iki ay bitene akdar dedi de herkes farklı bişey diyor12. Haftaya kadar cnm sonrasinda elevit yada decavit kullanicaksin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dr bana iki ay bitene akdar dedi de herkes farklı bişey diyor12. Haftaya kadar cnm sonrasinda elevit yada decavit kullanicaksin
Bana oyle vermisti drum sen drun ne diosa onu yap cnmdr bana iki ay bitene akdar dedi de herkes farklı bişey diyor
Carsamba cnm carsamba aksami yeni listeyi yapicam senin yasinleri baska birine veririmbenim mazeretim perşembeye kadar sürer
dior için son gün ne zaman acaba
sğl cnmBana oyle vermisti drum sen drun ne diosa onu yap cnm
Carsamba son gun cnm aksamina yeni listeye gecmis olucazdior için son gün ne zaman 1 tane okudum ?
Rica ederim sekerimsğl cnm
Allahin izniyle carsamba aksamina kadar okurum adetim bitti lekem bittiginde okuyacam insallahCarsamba son gun cnm aksamina yeni listeye gecmis olucaz
Canim folikasit ilk bir iki kullaniliyor.senin dr randevun ne zaman.dr bana iki ay bitene akdar dedi de herkes farklı bişey diyor
c.tesi canım bitti de alsam mı alamsam mı karar veremiyorum haftaya 2 ay olacakCanim folikasit ilk bir iki kullaniliyor.senin dr randevun ne zaman.
sğl canım kafam karıştı herkes farklı diyor dr da 2 ay bitene akdar yeter dedicanım bak böyle bişey okudum
Folik asit kullanımı hamileliğin 3. ayı (12. haftası) bitene kadar sürmelidir. Arada bazı günlerde nadiren unutulmasI bir probleme sebep olmaz ancak unutmadan her gün doktorunuzun tavsiye ettiği dozda kullanmakta fayda vardır.
Al canim folik asit onemlic.tesi canım bitti de alsam mı alamsam mı karar veremiyorum haftaya 2 ay olacak
Canim benim icin rahat olmasi icin 3ay ic.bir zarari yok.sğl canım kafam karıştı herkes farklı diyor dr da 2 ay bitene akdar yeter dedi
c.tesi canım bitti de alsam mı alamsam mı karar veremiyorum haftaya 2 ay olacak
tmm cnm sğl 2 ay dedi o bana herkes 3 diyorcanım bende 3 ay kullandım sonra decavite geçtim ama sen yinede doktruna sor.