- 21 Ekim 2010
- 8.647
- 2.001
- 248
- Konu Sahibi oglak_kadini
kimyasal gebelik yaşadım ama pıhtılaşma varmı yokmu bilmiyorum canım bunun için bi tetkik yapılmadı..Sende pihtilasma sorunu varmi dusuk mu yapmistin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kimyasal gebelik yaşadım ama pıhtılaşma varmı yokmu bilmiyorum canım bunun için bi tetkik yapılmadı..Sende pihtilasma sorunu varmi dusuk mu yapmistin
yarın akşam son gun yazmayanlarınkı bıtırmeyenler dagıtılacak zatendior duasını yazsada bitirenler başlasa olmazmı ya
yarın akşam son gun yazmayanlarınkı bıtırmeyenler dagıtılacak zaten
okumak ıstıyosan onun nıyetıne dıye okuyabılırsın cnmtm bitirmeyenlerinkide okunur ama sıra dior da değilmi duasını bilsek en azından bgnden okuyan okurdu
okumak ıstıyosan onun nıyetıne dıye okuyabılırsın cnm
tamam dıger lısteye gecınce yazarımnese tm şimdi okuyorum diora diğer listeye geçildiğinde ekleyebilirsn
diora bende okudum canım 2 tane onuda eklersin..Hasta olcak gibiyim de..tamam dıger lısteye gecınce yazarım
Canım ben okudum ama dün şarjım bitti hiç eve uğramadanda misafirliğe gittik ondan yazamadım özür dilerim
Aklimda cnm unutmadim :)diora bende okudum canım 2 tane onuda eklersin..Hasta olcak gibiyim de..
Tamam cnm 6 aralik demistim kalan kizlara mesaj atayim bu aksam okusunlarCanım ben okudum ama dün şarjım bitti hiç eve uğramadanda misafirliğe gittik ondan yazamadım özür dilerim
sanırım 2 arkadaşımız okuyamadı. 4 adet eksik. eğer okuyamıyorlarsa ben 4 adeti de okurum. siz yeni arkadaşa geçebilirsiniz. hepinizden Allah razı olsun. Allah hepimizin gönlüne göre, hakkımızda hayırlısını versin.Tamam cnm 6 aralik demistim kalan kizlara mesaj atayim bu aksam okusunlar
canım onlara mesaj attım cevap verırler ona gıre sana derım oku dıye rabbım bızlere de senın gıbı hayırlı evlatlar nasıpetsın senın de babanın mekanı cennet olsun cnmsanırım 2 arkadaşımız okuyamadı. 4 adet eksik. eğer okuyamıyorlarsa ben 4 adeti de okurum. siz yeni arkadaşa geçebilirsiniz. hepinizden Allah razı olsun. Allah hepimizin gönlüne göre, hakkımızda hayırlısını versin.
sağol canımmm bebiş topığımıze beklerızzz :)kızlar hepinize güzel bir hafta sonu dilerim
gördüm canım hayırlı olsun ama ne bilim benim orda işim var mı ki yani istermisiniz akşam okudumsağol canımmm bebiş topığımıze beklerızzz :)