- 21 Ekim 2010
- 8.647
- 2.001
- 248
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
niye kafana takiyosun kuzum bu ay olmazsa onumuzdeki ay olur insAllah...gecen ay klomene vs gerek kalmadan oldu yine olur insAllah..canım bugun yıne kontrole gıttım yumurta falan yok çok moralım bozuldu agladım agladım kızdım sınırlendım oyle bıseyler ettim işte
Yoo gecen ayda klomen kullandim ben toplamda 4 ay olduniye kafana takiyosun kuzum bu ay olmazsa onumuzdeki ay olur insAllah...gecen ay klomene vs gerek kalmadan oldu yine olur insAllah..
Bosverdim sanirim ne zaman isterse o zaman olsun artik takmiycm boyleniye kafana takiyosun kuzum bu ay olmazsa onumuzdeki ay olur insAllah...gecen ay klomene vs gerek kalmadan oldu yine olur insAllah..
Canım hiç üzülme herseyin hayırlısı olsun elbet vardır bir zamanıcanım bugun yıne kontrole gıttım yumurta falan yok çok moralım bozuldu agladım agladım kızdım sınırlendım oyle bıseyler ettim işte
hayırlısı olsun inşkuvvetlıdır canım yogun bı sekılde erkek hıssedıyorum kız cıkarsa çok sasırırım
böyle söyleme bir daha sakın rabbim imtihanına karşımı geliyorsun sabır canım sabır olacak üzme kendini seni çok seviyor inan imtihanın bu geçeceksin senne kadar da ısteklısınız bebek ıstıyorsunuz sanırım ben bıttım artık bu konuda ısteyemıyorum bıle
bence kafanı boşalt ve bir süre dr gitme ben gitmedim o ay oldu oda kasıyoBosverdim sanirim ne zaman isterse o zaman olsun artik takmiycm boyle
oluruna bırak hayırlısıyla olur vakti saati gelince..kendini üzme lütfenBosverdim sanirim ne zaman isterse o zaman olsun artik takmiycm boyle
amin canım ALLAH razı olsunbende berre arkadaşım için 2 yasin okudum rabbim sağ sağlim bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah berre
siz hamile arkadaşlarım hepimiz için hergün dua edin rabbim bizimde dualarımızı kabul etsin inşallah aminamin canım ALLAH razı olsun
şu anki listede 3 tane verilmişYeni listede bana da verin yasin
ben ediyorum hepini için sizlerde dularınıda bizi unutmayın olur mu inş rabbim hepinize versinsiz hamile arkadaşlarım hepimiz için hergün dua edin rabbim bizimde dualarımızı kabul etsin inşallah amin
BİZ İYİYİZ SEN NASILSIN CANIMNasiliz kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?