- 21 Kasım 2013
- 1.165
- 749
- 178
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. kusura bakma arkadaşım yasinini okuyamadım, bugün müsait olurum diye düşünmüştüm. olamadım,(adet nedeniyle) nasipse yarın okurum; istersen benim yerime okuyabilcek varsa okusun ya da bugün de bitmez yarına kalır derseniz yarın ben okurum.
ben size özeldende mesaj attım; ama okumadınız sanırım.Babamin kiziyim bildirim yapti mi yaptida ben mi goremedim bi o kaldi
Eger size uymayacaksa boyle siz bilirsiniz sonucta hepimizin birbirimizden razi olmasi gerekirŞöyle yaparsin baktinki ucuncu gun eksikler var hemen tamamlatirsin.ben mesala bugun okudum kac gundur kim okumuyorsa hemen onun yerine yazabilirsin.yoksa bir kisi cok zaman alir.mazareti olanlarin hemen yerini doldurmak lazim
Bir saniye bakayim kutuma bakmadim henuzben size özeldende mesaj attım; ama okumadınız sanırım.
ins bende duyarım kap atışlarınıAMİN canım 11 haftalıkdı canım ilk tahmin yaptığında evet ilk olacak 4 yıldır beklediğim mucizemiz olacak inşALLAH
canım cinsiyeti bellimi:)
duyarsın tabiiki Allahın izniyle..ben biraz geç öğrendim hamile olduğumu öğrendiğimde değerim 4950 yanlış hatırlamıyorsam alttan muayene etti ve sadece keseyi gördü kalp atışını 1 hafta sonra duyduk sanırımins bende duyarım kap atışlarını
Bana uyar ben zaten hergun okuyorum.bugun 1 tane berreye okudum bile.liste tamamlanana kadar sira kimdeyse okurum boş olan vaktimdede kendime okurumD
Eger size uymayacaksa boyle siz bilirsiniz sonucta hepimizin birbirimizden razi olmasi gerekir
Bende erkek istiyom.Gerci saglikli ve hahirli olsunda cinsiyeti onemli degil.Seninki erkekkkk pasa dogurcan bize cnm merak etme simdiden
kız nasıl biliyon 6.his kuvvetlimi rüyamda da görmüştümg eçen ay ömerdi adıda çok güzel bir bebektiSeninki erkekkkk pasa dogurcan bize cnm merak etme simdiden
ben kız bebek .istedim hep ama kaybettim ya hiç önemi yok sağlıklı olsunda geçen eşim elinden tutup berbere götürcek bir oğlum olsa dedi içim yandı onun için erkek olsa sevincem:)Bende erkek istiyom.Gerci saglikli ve hahirli olsunda cinsiyeti onemli degil.
Anaaaammm o gunleride gorecegiz insallahben kız bebek .istedim hep ama kaybettim ya hiç önemi yok sağlıklı olsunda geçen eşim elinden tutup berbere götürcek bir oğlum olsa dedi içim yandı onun için erkek olsa sevincem:)
o zaman canım babamın kızıyım hasta su anda onunkılerı ben okuycaktım ama moral ve psıkolojı olarak çökmus durumdayım bu halde okumak ıstemıyorum tuncer ıcın 3 tane okuyacaktı olmadı onları okur musun ben de yenı lısteyı yapayımBana uyar ben zaten hergun okuyorum.bugun 1 tane berreye okudum bile.liste tamamlanana kadar sira kimdeyse okurum boş olan vaktimdede kendime okurum
kuvvetlıdır canım yogun bı sekılde erkek hıssedıyorum kız cıkarsa çok sasırırımkız nasıl biliyon 6.his kuvvetlimi rüyamda da görmüştümg eçen ay ömerdi adıda çok güzel bir bebekti
ne kadar da ısteklısınız bebek ıstıyorsunuz sanırım ben bıttım artık bu konuda ısteyemıyorum bıleBana uyar ben zaten hergun okuyorum.bugun 1 tane berreye okudum bile.liste tamamlanana kadar sira kimdeyse okurum boş olan vaktimdede kendime okurum
caninmi skkin canim ?ne kadar da ısteklısınız bebek ıstıyorsunuz sanırım ben bıttım artık bu konuda ısteyemıyorum bıle
canım bugun yıne kontrole gıttım yumurta falan yok çok moralım bozuldu agladım agladım kızdım sınırlendım oyle bıseyler ettim iştecaninmi skkin canim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?