- 5 Kasım 2014
- 7.514
- 5.191
- 248
- 39
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
çok zor 9 haftalıktı. kalp atışını duymuştuk.canım bende ay önce oldum inş seninde olur en kısa zamanda
Hersey yolunda sen merak etme degerin normal anca yerlesmis daha yarin 300 lerde olurdualarım sizlerse sizde bana edin aksam bir kadın dr aradım değerin normal dedi yarın tekrar kan ver dedi dua edin herşey yolunda gitsin
Uyyy cnm bide beni dusun iki tane 5 haftalik 1 tane 16 bi tane 23 haftalik dusurdum neyleyim bilmem ki ama nedense cok umutluyum bu sefer olcak yhaaçok zor 9 haftalıktı. kalp atışını duymuştuk.
Trombofoli olabilir mi sen de canim ecopirin ic kan sulandirici cok faydasini gorceksinkasımda aşk başkadır diyip durdum 6 aydır eşime inş bu ay sağlıklı bi bebeğim olduğunu öğrenirim. 6 ay söncesi gelisimin durup kalp atışlarınında durduğunu öğrenmiştik. çok üzüldük. eşim nasıl ağladı. ama doktorumuz sakat bir cocuğa bakmanın çok zor olduğu söyledi.
Tamam cnm saliya kadar bitirelim tunceri sali yebi listeye gecerizcanım hafta sonu giremiyom. ama net bulursam. sen beni eklersin bugunde bitmicek sanırım. pazartesi ben girdiğimde hemen öğlen olmadan okurum.
arkadaşım herseyin hayırlısı rabbim seni kortuğundan emin kılsın bu mübarek günün yüzü suyu hürmetinedualarım sizlerse sizde bana edin aksam bir kadın dr aradım değerin normal dedi yarın tekrar kan ver dedi dua edin herşey yolunda gitsin
Latif tek kisi okunuyo cnm ben kendime okuycam burdaki bebek isteyen herkesi de katicam Allahin izniyle bu aksam basliycamkızlar ya latifi başlatırsanız benide ekleyin
ama pataloji sonucunda bişi çıkmadı dedi doktor. doktora gitmektende korkuyom. utanıyom. o garip sandalye gibi şey beni çok stres yapıyo.Trombofoli olabilir mi sen de canim ecopirin ic kan sulandirici cok faydasini gorceksin
ay allah yardımcın olsun.Uyyy cnm bide beni dusun iki tane 5 haftalik 1 tane 16 bi tane 23 haftalik dusurdum neyleyim bilmem ki ama nedense cok umutluyum bu sefer olcak yhaa
Sen yinede aspirin ic patolojide belli olmuyo o trombofoli paneli testleri var onlari yaptirman gerekiyorama pataloji sonucunda bişi çıkmadı dedi doktor. doktora gitmektende korkuyom. utanıyom. o garip sandalye gibi şey beni çok stres yapıyo.
kaçtane okucan bende başlayayım..yarın evde bütün gün okurum.Canim y
Latif tek kisi okunuyo cnm ben kendime okuycam burdaki bebek isteyen herkesi de katicam Allahin izniyle bu aksam basliycam
yok canım paylaşarak okunurCanim y
Latif tek kisi okunuyo cnm ben kendime okuycam burdaki bebek isteyen herkesi de katicam Allahin izniyle bu aksam basliycam
Yhaaa uzulme bak ben bile onume bakiyorum sadece geriye donup bakma sadece canimizi acitir geride kaldi onlaray allah yardımcın olsun.
Sen yinede aspirin ic patolojide belli olmuyo o trombofoli paneli testleri var onlari yaptirman gerekiyor
Bilmiom ben tek kisi okuyor diye okudum o zaman kim paylasmak istiyorsa soylesinyok canım paylaşarak okunur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?