- 30 Haziran 2013
- 21.876
- 1
- 17.913
- 498
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
hayırlı olsun düzenli olsun inşş. yeni liste..arkadaslar alındı işaretlerını kaldırıcam cunkü pembe görunuyolar herkes anlar heralde gelırler buraya
herkes okursa cabuk sıra gelır ben bırazdan okuycam arkadasınkınıhayırlı olsun yeni liste canım banada bir sıra gelseydi bat gelmeden off off hiç umudum yok ama bakalım
sen zaten her okudugunda melekler dua edıyo Allah sana da versın senın de olsun dıye onların duaları yeter sıra olarak dusunme ben ılk okundum benımkı bıttı cıkıyım dıyebılırdım seytana uysaydım mazallah sıra hepimizde cnmhayırlı olsun yeni liste canım banada bir sıra gelseydi bat gelmeden off off hiç umudum yok ama bakalım
canım bende adeti bekliyorum inşALALH GELMEZ..12 SİNE KADAR ZAMANIM VAR AMA BENİM DE HİÇ BELİRTİİMM YOK..HAYIRLISI BAKALIM..hayırlı olsun yeni liste canım banada bir sıra gelseydi bat gelmeden off off hiç umudum yok ama bakalım
sendemi bebiş istiyorsun canım bat kaç inş gönlüne göre olurcanım bende adeti bekliyorum inşALALH GELMEZ..12 SİNE KADAR ZAMANIM VAR AMA BENİM DE HİÇ BELİRTİİMM YOK..HAYIRLISI BAKALIM..
evet canım 1 sne odu artık.u ay da baalım ne olacakk..inşALALH gönlümüze göre olur..sendemi bebiş istiyorsun canım bat kaç inş gönlüne göre olur
allah gönlüne göre versin inşş mübarek geceevet canım 1 sne odu artık.u ay da baalım ne olacakk..inşALALH gönlümüze göre olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?