Hep Beraber Kilo Alalım, Birbirimize yardımcı olalım

bit pazari konusuna girmen lazim orada zaten ust tarafta yeno konu ac yaziyo

İnsanın hayatında ruh hastası bir ailesi olunca ne tadı ne tuzu hiçbişeyi kalmıyor.
Kalmayınca da ne yemek ne içmek herşeyden kesiliyorum

Ruh hastası mı??o ne demek ki???ciddi anlamda mı yani hastalık anlamında mı yoksa stres sıkıntı mı?allahım kolaylık versin..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ruh hastası mı??o ne demek ki???ciddi anlamda mı yani hastalık anlamında mı yoksa stres sıkıntı mı?allahım kolaylık versin..

Sorunlu insanlar canım,mecazi anlamda.
Hani insanların hiç bir sorunu yoktur, sırf zaman geçsin diye sorun yaratıp dururlar ya işte onlar

Sorunlu insanlar canım,mecazi anlamda.
Hani insanların hiç bir sorunu yoktur, sırf zaman geçsin diye sorun yaratıp dururlar ya işte onlar

Pufff...memnuniyetsiz insanlar...çok zordur onlarla yaşamak bilirim,altından taht yapıp oturtsan burun bükerler,yaranamaZsın..uzak durmak en iisi ama bazen bu da mümkün olmuyor...

Güçlü olmak lazım. Dişini göstermek lazım.
Bana kimse bişey diyemiyor artık alıyor cevabını yoksa ama yinede arkamdan da konuşuldukça sinirlerim zıplıyor.
Allah kimseyi nankör insanlar ile sınamasın. Rabbim herkesin gönlüne göre versin

Maalesef arkadan konuşulmayı engellemeyiz,söz sahibinindir deyip geçmek lazım,sonra olan yine bize oluyor,bak beton oluyor boğazım diyorsun canım sıkılınca...güçlü olmak ta zaten zamanla olabilen bişey,kimse durup dururken dur ben güçlü olayım,azcık dişimi göstereyim demiyorki..hep olan olaylar biZi mecbur bırakıyor,insanlar bizim kabuğumuzu kırmamıza vesile..

Evet çok doğru.
Ben artık kimseyi merhametsiz falan dye yargılayamıyorum.
İnsanları sertleştiren, herşeye diş göstermesine sebep olanda yine bizler
İnsan defalarca kazık yemişken niye merhametli olsun ki?

Ben galiba, sinirden üzüntüden kilo alamıyorum.
Sizinde kendinize göre nedenleriniz varmı. Çok fazla hareketlilik iştahsızlık gibi

aslında iştahım yerinde ve hareketli biride değilim bütün gün evdeyim nerdeyse benim metabolizma problemim var çok hızlı yani. 4-5 ay önce eczaneden bi ilaç aldım 42 den 48 e yükseldim ama daha fazla alamıyorum kaldım 48 de daha fazla ilaç kullanmakta istemiyorum ama size tavsiyem bol bol ekmek yiyin bu ilaç bana her öğün bi ekmek yediriyordu nerdeyse

Ilacın adı ne canım ? :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende o şurupdan kullanıyorum ama her akşam içemiyorum, zaten sabahları içemiyorum çok fazla uyku yapıyor.
İştah açıyormu dersen kesinlikle feci iştah açıyor.

Boyum 1.73 kilom 55 hedefim 65 ins ulasiriz kilolara sizlerden oneri bekliyorum bende su suruptan aldim ama cesaret edemedim icmeye 21 aylil bebegim var gece icsem agir uyku yapar mi acaba

Valla bendede aynı sorun vardı ama şükür toparladım..46 kilodan 57 oldum hemde 45 günde şimdi bu kilomu korumaya çalışıyorum

Valla bendede aynı sorun vardı ama şükür toparladım..46 kilodan 57 oldum hemde 45 günde şimdi bu kilomu korumaya çalışıyorum

Bu kadar kisa surede bu kiloyu nasil aldin canim bizede yardimci olur musun

Bende o şurupdan kullanıyorum ama her akşam içemiyorum, zaten sabahları içemiyorum çok fazla uyku yapıyor.
İştah açıyormu dersen kesinlikle feci iştah açıyor.

ben sabahları içiyorum evet çok uyku yapıyor ama önemli olan kilo almak 3 ay sonra gelin olcam biraz toparlamam lazım

ben sabahları içiyorum evet çok uyku yapıyor ama önemli olan kilo almak 3 ay sonra gelin olcam biraz toparlamam lazım

Zayıf gelin olma, sonra arkandan vitaminsiz gelin derler bana dedikleri gibi.
Kendin, kasma kafaya taktıkça alamazsın ama akışına bırak mümkün oldukça gece ye yat.
Allah bir yastıkda kocamayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…