Hemşirelik okuyanlar/ düşünenler gelin bölümümüz hakkında fikir alışverişi yapalım

ben de anadolu lisesi mezunuyum fakülteye gittim mf ile seçtim bizim sınfta saglık meslek çıkışlı biri yok ve kimse bilmiyor ygs ile giden bazıları bilir sağlık meslek çıkışlılar genellikle ygsden gitmeyi tercih ediyorlar lisansa tamamlamak için 1.sınıfta iğne vurmayı öğrenmedik daha tansiyon ölçme ateş ölçme gibi şeyler sana zor olan herkese zor olur zaten ve çalışırsan üstesinden gelirsin hiçbir meslegin kolay yanı yok hemşireliği yapabileceksen öneririm
Peki ygs ile alan bölümlere gitsem bir fark oluyo mu?boşuna lys ye çalışmiyim

merhaba kızlar bende hemsıre olmak ıstıyorum ygsdekı sıralamamda cok ıyı degıl 157 bındeyım konuyla ılgısı olanlar veya gecen seneden deneyımlı olanlar bılırler sızce ygsden hemsırelık olur mu yorumlrınız ıcın tesekkurler :)

kızlaaarrr özellikle hemşire olan veya okuyan arkadaşlar sıralamam pek iyi gelmedi annem hemşirelik yazmamı istiyo bu sene iş ve maaş sıkıntısı çekmemem için ama ben istemiyorum yanlış anlamayın beni ama yapabileceğimi sanmıyorum baya da kötülediler bana hemşireliği beni biraz aydınlatabilir misiniz?

bende hemşire olmak istiyorum mezun olmuşları gördükçe daha çok hevesim artıyor hiç bir meslek kolay değil ama 4 yıllık sağlık meslek yüksek okuluyla fakülte arasında fark var mı

X