Hemşirelik okuyanlar/ düşünenler gelin bölümümüz hakkında fikir alışverişi yapalım

Hemşireyim,atanması kolay,maaşı fena değil, ama zor,yorucu,stresli,çok dikkat gerektiren bir meslek.Hastane için özellikle..İş arakadaşlarınla içli dışlı oluyorsun ,ekip çalışması olduğu için..Maaş olarak daha fazlasını hakediyoruz..Memursun en azından..asgari ücretle yoğun yorucu bir işten kat kat iyi tabiki..

Öyle tabiki canım kpssden uçuk rakamlar alıp atanamayanları düşününce ve manevi olarakda artısı olduğunu düşününce çok güzel bir meslek

Bazen işten çok iş arkadaşları yoruyor beni..Tip tip insanlar var..Ekip işi olduğu için çok içiçesin.Çekememezlik de işin içine girerse bu içiçelik bir dezavantaj ama napalım memuriyet yine de..

Son düzenleme:
kızlar bende hemşirelık okumak ıstıyorum yenı kazzanan arkadaşlar varsa kaçar net yaptınız ve kaç puanla yerleştınız.ıkıncı öğretım tercıhım cunku evlıım kucuk bır bebeğim var.

kızlar bende hemşirelık okumak ıstıyorum yenı kazzanan arkadaşlar varsa kaçar net yaptınız ve kaç puanla yerleştınız.ıkıncı öğretım tercıhım cunku evlıım kucuk bır bebeğim var.

ben kazanmadım ama :KK70: inş bu sene kazanıcam öncelikle matematik fen türkçe yapmanız gerekio hbunların 3nden 30 net yaparsanız çok rahat yerleşirsiniz bence.

ben 2009 girişliyim yani o zaman ygs ve lys yoktu yeni sistemin nasıl olduğunu bilmiyorum canım

İnşallah bende o günleri görürüm:KK16:

inşallah güzel bir yere atanırsın güzel meslektaşım:21:

görürsün tabiki zaman cok cabuk gecıyor anlamıyorsun ki

Hemşireyim,atanması kolay,maaşı fena değil, ama zor,yorucu,stresli,çok dikkat gerektiren bir meslek.Hastane için özellikle..İş arakadaşlarınla içli dışlı oluyorsun ,ekip çalışması olduğu için..Maaş olarak daha fazlasını hakediyoruz..Memursun en azından..asgari ücretle yoğun yorucu bir işten kat kat iyi tabiki..

memuriyet malesef öyle ama ne varsa devlette var yine benım özel deneyımım olmadı ama arkadaslarım ugrasıyorlar sımdı memur olmak için

ben sağlık meslek lisesi okudum,2 yıllık sınavsız gecıs yaptım daha sonra dgs ile lisans tamamladım düşündümde ne cok sınav ve okul okumusum :KK70:

slm kızlar bende geldım kocaeli üniversitesi 1.sınıfa basladım bu sene zor falan demeyın gozumuzu korkutmayın ya:)gercı korkucanı dusunmuyorum ama .neyse benım sorum devlette calısan hemşirelere olacak servıslerle alakalı,yaptıgınız ıslerde en içinizin goturmedıgı servıs hangısı ve en temıız oh mıs dedıgınız servıs hangısı bunu merak edıyorum?

slm kızlar bende geldım kocaeli üniversitesi 1.sınıfa basladım bu sene zor falan demeyın gozumuzu korkutmayın ya:)gercı korkucanı dusunmuyorum ama .neyse benım sorum devlette calısan hemşirelere olacak servıslerle alakalı,yaptıgınız ıslerde en içinizin goturmedıgı servıs hangısı ve en temıız oh mıs dedıgınız servıs hangısı bunu merak edıyorum?

Benim en içimin götürmediği genel cerrahi servisiydi ama ohh mis diyebileceğim bir yer gelmiyor aklıma açıkcası :KK61:

Son düzenleme:
ben yoğun bakımda 3 yıl çalıştım,genel yoğun bakım ve kalp damar yoğun bakım...orda her tür şey gördüm içimin kaldırmadığı diye birşey yok yani her işi yaparım :KK53:
rahat yer konusunda da bize rahat yokdiye düşünüyorum..:KK1:
atanmaya bakın iyi kötü :)

Pazartesıden berı öğlen 12 akşam 9buçuk çalışıyorum ve geberdım valla :KK5:
hıç uyku tutmadı sabah 5de başlıyor yıne ne kaldı kı şurda uyumadım bıle :KK5:
haftaya pazara kadar böyle
ne bıçım çalışma saatlerımız var alışamadım gıttı 2 senedır

fazla anlatmak ıstemıyorum ama sızden baska kımse anlamaz benı herhalde.. annemın gogsunde bır kıtle var ama kanser goremıyorlar meme basındakı kanamanın neden oldugunu arastırıyorlar ve bır ıhtımal olarak kanser de var her zaman kac aydır suphelenıp tetkıklerden sonra yok dıyorlar ama tetkılerın yapıldıgı surecı cok zor atlatıyorum. daha hıc staja baslamadan 3-4 gun sureklı hastanede oluyorum ve artık dusunmeye basladım calısmaya basladıgımda kaldırabılıcek mıyım, hep bu gunler aklımda olacak mı, aynı durumdakı ınsanlarla karsılastıgımda napıcam ve daha kotusu bır gun aıleme bu sekılde bırsey olursa hastaneye bır daha nasıl gıdecegım? zaman gectıkce gecer mı yoksa ben mı buyutuyorum (kı buyutttugumun farkındayım ) aranızda benımkıne benzer seyler yasayıp ya da yasamayan ama bırseyler paylasmak ısteyen olursa sevınırım :KK34:

X