- 20 Ağustos 2011
- 7.054
- 840
- Konu Sahibi EylemHemsire
fazla anlatmak ıstemıyorum ama sızden baska kımse anlamaz benı herhalde.. annemın gogsunde bır kıtle var ama kanser goremıyorlar meme basındakı kanamanın neden oldugunu arastırıyorlar ve bır ıhtımal olarak kanser de var her zaman kac aydır suphelenıp tetkıklerden sonra yok dıyorlar ama tetkılerın yapıldıgı surecı cok zor atlatıyorum. daha hıc staja baslamadan 3-4 gun sureklı hastanede oluyorum ve artık dusunmeye basladım calısmaya basladıgımda kaldırabılıcek mıyım, hep bu gunler aklımda olacak mı, aynı durumdakı ınsanlarla karsılastıgımda napıcam ve daha kotusu bır gun aıleme bu sekılde bırsey olursa hastaneye bır daha nasıl gıdecegım? zaman gectıkce gecer mı yoksa ben mı buyutuyorum (kı buyutttugumun farkındayım ) aranızda benımkıne benzer seyler yasayıp ya da yasamayan ama bırseyler paylasmak ısteyen olursa sevınırım
Canım daha ortada hiç bir şey yok bak kendin diyorsun kansere dair bir şey bulunmamış. Yapacağınız şey tedbiri elden bırakmamak ve sık sık dr kontrolü.
Benim arkadaşımın annesi içinde mide kanserinden şüphe ettiler hastaneye yatıp incelemeler yapıldı arkadasım hemşire ve hiç böyle bir problem yaşamadı yani dediğin gibi şu an özel bir hastanede çalışıyor böyle kaygıları da olmadı bu sebepten yapamam gibi yani bu bir süreç atlatırsın bu korkuları