O zaman soğanlı birşey, bir önceki kategoriden ezberledik soğan sevgisini
Doğum zamanınız gelmiş, Rabbim sağlıkla sıhhatle kucagınıza almayi nasip etsin, doğumun kolay olsun inşallah :)Aynen Nasipse Cuma günü Doğum, Bir süre giremem feleğim şaşar diye düşünüyorum da sonra Allah’ın izniyle sizinle nöbet tutarım
oda iyi, hayat müşterekBenimki de çok sevmez ama ailece gidersek o yapar ama bugün bendeydi mangal işi :) malum tek el sarili yine odunu falan o buldu :)
141.3 çıktı. Bu aksam tekrar kan vercem
Artık kesin yani şükürler olsun Allah im isteyen herkese nasip etsin inşallah141.3 çıktı. Bu aksam tekrar kan vercem
EvetKız takvımm varmısss yaaaaa
Siz bebekten baksettikce canım istedi dogurunda sizin bebeleri sevelim bari benim ki kocaman oldu artık parmak sallayıp hayır diyebiliyorKız takvımm varmısss yaaaaa
Amin canımArtık kesin yani şükürler olsun Allah im isteyen herkese nasip etsin inşallah
Ayy ard arda doğurcaz rabbım nasip ederseeeEvetikiz mi tek mi artık hayırlısı. Cumartesi vermiştim 9. Gün. Normalde test günüm yarın
Allahım bizlerede nasip etsın inşallahSiz bebekten baksettikce canım istedi dogurunda sizin bebeleri sevelim bari benim ki kocaman oldu artık parmak sallayıp hayır diyebiliyor
Büyüyecek her mimigijde mincirasin gelecek :))Ayy ard arda doğurcaz rabbım nasip ederseee
Sende gel hazıran analarına
Allahım bizlerede nasip etsın inşallah
Evet, sağlıkla sıhhatle gelsinler, yanlız ben temmuz anası görünüyorumAyy ard arda doğurcaz rabbım nasip ederseee
Sende gel hazıran analarına
Allahım bizlerede nasip etsın inşallah
ikiz olursan o zorEvet, sağlıkla sıhhatle gelsinler, yanlız ben temmuz anası görünüyorum
Maşallah kızına, cok tatlı şekerTarifler geliyor bir bir : )
Benim kara böceğim bu :))Maşallah kızına, cok tatlı şeker
Doğru, ikiz olursa senden önce doğururumikiz olursan o zor
Daha günün dolduran ikiz görmedım ben
Allah bağıslasın, hayırlı evlat olsun :)Benim kara böceğim bu :))
Amin ins Allah razı olsunAllah bağıslasın, hayırlı evlat olsun :)
Aminn canım benımm aminnnnDoğru, ikiz olursa senden önce doğururumlütfen öyleyse zamanında gelsinler