- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.695
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay maşallaaahhhh rabbım nazarlardan sakınsın .H E benim poncigime baksana :)
Maalesef benzemiyor ://ay maşallaaahhhh rabbım nazarlardan sakınsın .
Sana benzıyo kız bu resmen
aa bize resım gösterdıydın ya ben aynı benzetımMaalesef benzemiyor ://
Ben beyazim kızım esmer güzeli kaynama benziyor
Olabilir saçları hariç benzemiyor ben dogudygunda kaslarıma dokulurmus saçlarım gerisi babası babaannesi ama çok şeker ya kendi cocuugm diye söylemiyorumaa bize resım gösterdıydın ya ben aynı benzetım
Aklımda böyle kalmış
Şu ellere bak pozlara bak yaOlabilir saçları hariç benzemiyor ben dogudygunda kaslarıma dokulurmus saçlarım gerisi babası babaannesi ama çok şeker ya kendi cocuugm diye söylemiyorum
Şimdide nereden gördüyse dudaklarını uzatıyor poz verirkenŞu ellere bak pozlara bak ya
Allah razı olsun canım, takvim gelmiş
Doğum zamanınız gelmiş, Rabbim sağlıkla sıhhatle kucagınıza almayi nasip etsin, doğumun kolay olsun inşallah :)
oda iyi, hayat müşterek
EvetAllah razı olsun canım, takvim gelmiş
Ama olmadı bu sensiz olmazdıBeni aşar bu bölüm
Bekliyorum
Allah hayırlı doğumlar nasip etsin canım bir avazda inşallahAynen Nasipse Cuma günü Doğum, Bir süre giremem feleğim şaşar diye düşünüyorum da sonra Allah’ın izniyle sizinle nöbet tutarım
Allah razı olsun canım, Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahAllah hayırlı doğumlar nasip etsin canım bir avazda inşallah
Amin inşallah hayırlı vakitteAllah razı olsun canım, Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
yook bana tanıdık gelmedi. Merak ettim kimmis ama nasil becermis kandirmayi ayip yazik yaNisan kraliçesi idi gitmeden önceki nick i
Başka kategoride inşallahAma olmadı bu sensiz olmazdı
temizleyip atmak daha mantikli canimKızla bugün pazardan balik aldim ama bugun yarin yapamicam. Daha sonra yapayim diyorum. Dondurucuya nasil atayim temizleyip yıkayıp mi, yoksa direk oldugu gibi mi. Annem temizlemeden atiyor, cikarinca temizliyor. Bende bazen temizlenmis balik fazla geldiyse atiyorum kalani buzluga, bisey olmuyo. Sizce nasil atiyim. Temizlemeden at deeyiverin useniyorum suanda
masAllah cnm141.3 çıktı. Bu aksam tekrar kan vercem
Temizlemeden attim bakalim ilk kez nasil olucaktemizleyip atmak daha mantikli canim