- 27 Mayıs 2016
- 6.615
- 19.687
Kimmis o ya tanidik birisi miydi aceba hic gordum yada konustum mu kiAma abla ben biraz hissettim de herkes le canım cicim olunca birde herkese foto gönderdiği için konduramamistim ://
Nisan kraliçesi idi gitmeden önceki nick iKimmis o ya tanidik birisi miydi aceba hic gordum yada konustum mu ki
nasılsın canım bulantılar devam mı?Günaydın
İlk günlerki gibi ağır değil çok şükür canım .nasılsın canım bulantılar devam mı?
iyi aman sevindim.. kontrol ne zaman?İlk günlerki gibi ağır değil çok şükür canım .
kahvaltı falan yapabılıyorum artık . Akşam yemegı olarakda çorbayla idare ediyorum .
İşte cuma gunu tekrar gidicem kalp atışı için inş. bu sefer dyarımiyi aman sevindim.. kontrol ne zaman?
Gunaydin kizlar..İlk günlerki gibi ağır değil çok şükür canım .
kahvaltı falan yapabılıyorum artık . Akşam yemegı olarakda çorbayla idare ediyorum .
Gunaydin kizlar..İlk günlerki gibi ağır değil çok şükür canım .
Limon çok yıyorum bende birde turşu ikisi bulantıma çok iyi geliyor.Gunaydin kizlar..
Canim ben 9 ay bulanti yasamis olarak diyitumki:) nane sakizi iyi geliyor.. birde limonu bile soyup meyve gibi yiyodum birde limonu kokluyodum o da ferahlik veriyodu bana. Iyi bi yani oldu hamilelik boyunca hasta olmadim hic usutme vs. Zaten hamileligim bastan sonra kadar arizali gecti o ayri