Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yöresel TarifHemşerim memleket nire ? Yöresel Yemekler, Yöresel Tatlar Oylama
Canim ben 9 ay bulanti yasamis olarak diyitumki:) nane sakizi iyi geliyor.. birde limonu bile soyup meyve gibi yiyodum birde limonu kokluyodum o da ferahlik veriyodu bana. Iyi bi yani oldu hamilelik boyunca hasta olmadim hic usutme vs. Zaten hamileligim bastan sonra kadar arizali gecti o ayri
Canim ben 9 ay bulanti yasamis olarak diyitumki:) nane sakizi iyi geliyor.. birde limonu bile soyup meyve gibi yiyodum birde limonu kokluyodum o da ferahlik veriyodu bana. Iyi bi yani oldu hamilelik boyunca hasta olmadim hic usutme vs. Zaten hamileligim bastan sonra kadar arizali gecti o ayri
Limon çok yıyorum bende birde turşu ikisi bulantıma çok iyi geliyor. Normalde de çok limon yerdım . Allaha şükür grip bile zor olurum . İnşallah yınne öyle olur . Çünkü griplerim biraz ağır geçiyor .