Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben karadenizliyim balığın icinde büyüdüm. Temizlemeyi biliyorum annem hep gosterirdi. Ama bugün kadar hazira kondum. Alir baliği yogururum bile, Accik icim almiyor parmak parmak delmeyi baliklariYoutubeta vardir izleyebilirsin :) balik sevmem ama hamsi vs cok guzel temuzlerim. Anam herufun sever cocuklarina yaparsin diye ogretmisti:))
Ay ne guzel yaa: ) bende hic o isik yok keske olsa.. zaten etcil degilim ben hic. Et aramam tavuk ehh.. balik yemem.. sucuk salam sosis o da yok:)) bolca ot vercenbanaBen karadenizliyim balığın icinde büyüdüm. Temizlemeyi biliyorum annem hep gosterirdi. Ama bugün kadar hazira kondum. Alir baliği yogururum bile, Accik icim almiyor parmak parmak delmeyi baliklari
Ayrica bali sevilmez mi gecende demistin sevmiyorum diye. Bence sans ver biraz uc ogun yerim ben ya
Denizden babam ciksa... O kadar yani.Ay ne guzel yaa: ) bende hic o isik yok keske olsa.. zaten etcil degilim ben hic. Et aramam tavuk ehh.. balik yemem.. sucuk salam sosis o da yok:)) bolca ot vercenbana
En sagliklisi canim yesillik balik daga nolsun:)Denizden babam ciksa... O kadar yani.
Et tavuk aramam balik ararim sebze yeşillik ararim
Allah razı olsun , Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahHayırlı saglikli kolay doğumlar diliyorum. Sağlıcakla gelsin minik
sende ye balık somon ye bari o kokmaz hafifEn sagliklisi canim yesillik balik daga nolsun:)
AminAllah razı olsun , Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Kokmuyo evet ama lezzetlide gelmiyo dogrusu.. yapiyorum somon hepsini esim yiyor:))sende ye balık somon ye bari o kokmaz hafif
Sevmeyince öyle oluyo. Bana da sakatatlar asla güzel gelmiyor. Ama seveni o kadar çok ki. Oyuzren anliyorum seniKokmuyo evet ama lezzetlide gelmiyo dogrusu.. yapiyorum somon hepsini esim yiyor:))
Sakatatlarda oyke geliyo bana: ( ya ozeniyorum yiyenlere ama iste gordugum bi seyler oluyo bana:))Sevmeyince öyle oluyo. Bana da sakatatlar asla güzel gelmiyor. Ama seveni o kadar çok ki. Oyuzren anliyorum seni
Misafirim vardı canım, yeni çıktılaryasminsay beğenip nereye kaçtın
Hoşgeldin nasılsınMisafirim vardı canım, yeni çıktılar
İyi hamdolsun canım benim, sen nasılsın?Hoşgeldin nasılsın
İyi canım çok şükürİyi hamdolsun canım benim, sen nasılsın?
Benimki de çok sevmez ama ailece gidersek o yapar ama bugün bendeydi mangal işi :) malum tek el sarili yine odunu falan o buldu :)Aynı fikirdeyim. Babam bizi her hafta sonu pikniğe getirirdi. Evlenince o günleri aramiyor değilim. Eşim pek sevmiyor mangal işini, pikniği
hayırlı akşamlar :)
Ama abla ben biraz hissettim de herkes le canım cicim olunca birde herkese foto gönderdiği için konduramamistim ://Hiç anlaşılmıyor
Aynen malesefSakatatlarda oyke geliyo bana: ( ya ozeniyorum yiyenlere ama iste gordugum bi seyler oluyo bana:))