- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
Bende daha cook pratik fikirler var ara sira buraya da yazayimBirTutamMutluluk20 Dün açtığın konulara baktım da konunda çöp kovasına üstüste birkaç tane çöp poşeti yerleştirin,her seferinde poşet yerleştirmeye gerek kalmaz yazmıştın ,tuttum bunu
Yaaa yeniden yapalim yarismayi bu olmadiSenin sunumun tamamen yoresel oldugu icin ortune felan hic bisiy demiycem gayet iyi tanitmissin.Ama ana yemegini tipki @deynepnaz gibi bulamadim hangisi diye bakindim, yine ayni sekilde yemegi hosaf sandim. Yemegini dolu dolu olcak sekilde etler felan baya goz doldurucu sekilde sunsan bence daha iyi olurdu.
Yapim asamalarina laf yok on numara fotograflamissin. Herkesden daha iyi bence yapim asamalarinin fotosu. Bu kadar saygilar
Ben sunumunu begendim gayet dolu bi tabak, arkadaki baharatlar sonuk kalmis, sende benim gibi isigin gazabina ugramissin. Birde mesela ortu kullan tavsiye ederim. Keramet ortudeBenide elestir bakimhingel
Benide elestir bakimhingel
MemnuniyetleSürekli hıngel yapan biri olarak ben eleştirebilir miyim?
Aynen o tabak yerine daha duz,dolu dolu olsaydi etlerin soyle ye beni deseydi bence cok daha iyiydi. Onumuzdeki maclara bakacagiz. Bu yorum isi guzel olduYaaa yeniden yapalim yarismayi bu olmadianam da dediydi icindeki malzemeler gozukmuyo diye
Bence senin sosun kati olmusBen varım
Ortu var gumus rengi belki ondan sonuk kalmistir.Ben sunumunu begendim gayet dolu bi tabak, arkadaki baharatlar sonuk kalmis, sende benim gibi isigin gazabina ugramissin. Birde mesela ortu kullan tavsiye ederim. Keramet ortude
Orjinalinde eritilmiş tereyağı olur, sos olmaz, tercihen olduğu için kullandım. Ve evet sosum akışkan olmadı, doğru söylüyorsunBence senin sosun kati olmusorjinali nasildir bilemicem ama
Benim oyum sana zatenBen varım
Evet sunum çok guzeldi ama yemeğin hangisi bende anlayamamistim.o kasedekini hosaf sandiydimhosaf dedigin kirmizili kasedekiyse yemek o zaten 2tanesi guvecdeydi 1ni kasede servis ettim yemek normalde ondan da az oluyo tek kisilik kiye emme dogru diyon kaseyi ufak tuta bilirdim biraz buyuk olmus ola bilir
Patatesli içe tereyağında soğan kavrulur orjinalinde ve hamurun çok katı olmuş. Bağlayışın zamanla düzelecektir ve sunumunda bastırılmış gibi duruyor hıngeller.Memnuniyetle
Evet kirmizi ortu baska bisiy yapiyo sunumu.Ortu var gumus rengi belki ondan sonuk kalmistir.
Kirmizi olaydi iyiydi
Su kirmizi rengide her yerde ise yariyo yahu
Her kes mi hosaf sanmis ya baga niye daha onceden soylemedinizEvet sunum çok guzeldi ama yemeğin hangisi bende anlayamamistim.o kasedekini hosaf sandiydimtarfini defalarca okudum et var ama o kasedeki etmi diye çok baktim ama tarifini okuyunca ortada lezzetli Bir yemek var dedim
Her kes mi hosaf sanmis ya baga niye daha onceden soylemediniz
Bisiy soylerken on kere dusunuyorum burda valla, kirilir mi alinir mi karsimda ki diye. Yoksa cidden soylemeyi dusundumHer kes mi hosaf sanmis ya baga niye daha onceden soylemediniz
Baharatliklar renkli olaymis super olurmusOrtu var gumus rengi belki ondan sonuk kalmistir.
Kirmizi olaydi iyiydi
Su kirmizi rengide her yerde ise yariyo yahu
Hamur sert diyemi pisince oyle oldu sencePatatesli içe tereyağında soğan kavrulur orjinalinde ve hamurun çok katı olmuş. Bağlayışın zamanla düzelecektir ve sunumunda bastırılmış gibi duruyor hıngeller.
Acikcasi yemege yorum yazarken ben de elestirmemeye dikkat ediyorum oylamayi etkiler diye ama oylama sonrasi boyle guzel oldu hep yapalimBisiy soylerken on kere dusunuyorum burda valla, kirilir mi alinir mi karsimda ki diye. Yoksa cidden soylemeyi dusundum